Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou daim nappirulla
Tuotteen Marabou daim nappirulla valmistusmaa on Norja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit.
 

Joona 18.06.2016
Maraboun daim-levystä en sen paremmin välittänyt, koska siinä omasta mielestäni suklaata oli liian vähän (edelleen) ja lisäksi Daim- murut olivat liian suuria. Tänään kuitenkin silmiini osui silmiini nappirulla kyseistä suklaata, ja päätin kokeilla, onko siinä nämä epäkohdat poispyyhittyjä.

Ensinnäkin miinusta heti nappien ulkonäöstä, harmaita ja naarmuisia. Tuoksu on mukavan suklaamainen, ihan kuin tuoksussa olisi myös mantelia? Tässä on ainakin onnistuttu Daim- murujen määrässä ja koostumuksessa, sillä nämä murut on jauhettu erityisen hienoksi suklaan sisään. Suklaa on muuten todella pehmeää ja sormiin sulavaista, joten nappi kannattaa heittää välittömästi suuhun kun sen saa käsiinsä. Maku on erinomainen vaikka suklaa onkin melko makeaa. Daim- murut tuovat kivan säväyksen suklaaseen, ja napin syönnin jälkeen suuhun jaa vielä pyörimään muutama murunen (jotka menevän vähän turhankin helposti hampaiden väliin). Joka tapauksessa erinomaista herkkua, jotain kuitenkin puuttuu täysistä pisteistä, vielä jos osaisi sanoa mikä...

Jenni V 16.12.2013
67-grammaisessa nappirullassa on sisältönä pieniä maraboun tutusta maitosuklaasta tehtyjä nappeja. Napit ovat ohuita, ja niissä on vielä painauma keskellä koristeena, joten yksi nappi ei varmasti montaa grammaa paina. Hieman harmaata ja kiillotonta on suklaa, kuten usein nappirullissa. Suklaan seassa on sitten vielä 25% daim-mantelikrokanttia, joka on kyllä jauhettu erittäin pieneksi, niin että sitä ei silmämääräisesti erota.

Kokonaisuus on - mitenkäs muuten - maraboumaisen ylimakea. Vaikka daimissa en pidä siitä, että krokantinpalaset tarraavat hampaisiin, niin vielä enemmän minua häiritsi tässä versiossa krokantin pienuus, ihan kuin raesokeria olisi ripoteltu suklaan joukkoon, tai ihan kuin suklaassa olisi laatuvirhe sokerin kiteydyttyä. Daimin maku kyllä tuli krokantista esiin, mutta se ei riittänyt pelastamaan rakenteen puutteita. Perinteinen daim on kuitenkin enemmän minun mieleeni.

Susanna K 12.08.2008
Maraboun superhyvää maitosuklaata jonka seassa daimrakeita tai paremmin sanottuna daimsuklaan maku ja muotona tietysti nappirulla. No juu, suklaan makuhan on ihan älyttömän hyvää ja daimsuklaan ominaiset sokerirakeet ovat pienen pieniä, tuskin rouskuvat suussa ollenkaan mikä ihan hyvä mutta nappikoko saisi olla se paksumpi versio jotta suklaan muhevuus tulisi esille paremmin. Ei taida kukaan enää valmistaa niitä paksuja nappirullia vaan nykyään törmää noihin ns. puolikkaisii mistä johtuen en juuri ostakkaan noita nappirullasuklaita. Tokihan voisi laittaa kaksi puolikasta kerralla suuhun josta tulisi se yksi iso kokonainen mutta ei se oo sama asia kuitenkaa...:) Joka tapauksessa hyvä uutuus Maraboulta!

Jarkko 10.08.2008
Daimia nappirullana, ei ehkä maailman suurin yllätystuote, mutta kun Daimistä pitää minun tavoin, niin kaikki otetaan mitä annetaan. Itse en nappirullia kyllä juurikaan ostele kenenkään valmistamina. Ensihavainto napeista kertoo että napit ovat varsin ohuita kaikin tavoin mitattuna. Kun napin kaverinsa kanssa pistää suuhun, huomaa myös nopeasti, että krokantinpalat ovat tässä todella pieninä. Se tuntuu jopa hieman epä-daimimaiselta. Eihän tästä saa mitenkään syntymään sitä hampaisiin tarttuvaa krokanttipalloakaan. Maku on kuitenkin tuttu Maraboun Daim-levystä. Tässä suklaan ja krokantin suhde määrällisesti muistuttaakin enemmän Daim-levyä kuin perinteistä Daim-patukkaa. Tekisi mieli rokottaa pisteitä monestakin seikasta, jotka eivät liity makuun, mutta en voi. Kun maku on kohdillaan, niin se on yleensä kohdillaan kaikissa muodoissa.

Antti M 10.08.2008
Suklaanappirullia tulee harvemmin ostettua hintansa vuoksi vaikka napit yleensä ovat mitä suuhun sopivammassa koossa. Kuten tälläkin kertaa. Daim- eli mantelikrokantti-palaset ovat levyä hienommassa koossa - onneksi - eli integroituvat hyvin suklaaseen. Hieman ehkä jättää nyt vaisuksi kokonaisuuden mutta ehkäpä tähän ei isommat rakeet sekaan sopisikaan niin hyvin. Maraboun maitosuklaa on ihan kelvollista edelleen vaikkei suurin suosikkini olekaan.

Kokonaisuudessaan 67g nappirulla on loistava lisä valikoimiin ja levyä pienempänä se ehkä tarttuukin useammin mukaan kaupasta. Ei täydellinen mutta ei kehtaa näin mainiolta tuotteelta nyt rokottaa pisteitä vain pikkuvikojen vuoksi; ajan kanssa ja uutuudenviehätyksen laantuessa saattaisi piste lähteä kylläkin...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani