Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou daim nappirulla
Tuotteen Marabou daim nappirulla valmistusmaa on Norja. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit.
 

Miia 03.10.2012 : Ohuehkoja, Maraboun tuttua maitosuklaisia suklaanappisia, joiden sekaan on aivan mikrohienoiksi murusiksi jauhettua Daimia. En tykkää alkup. Daimista, koska krokantti on turhan dominoiva ja jälkimaku on aavistuksen "kärähtänyt". Tässä Daim-hake sulautuu loistavasti suklaan sekaan ja ikävä kärventynyt jälkimaku jää tyystin unholaan. Ihanasti rahisee hampaissa, mutta sitkeät, hampaisiin tarttuvat sattumat loistavat poissaolollaan! Varsin toimiva setti, en voi muuta sanoa. En krokanttisuklaista aivan valtavasti perusta, joten siksi annan arvosanaksi keskinkertaisen kolmosen - kuitenkin vahvan sellaisen.

suklaahirviö 01.10.2008 : Daim-suklaalevy on ehdoton. Alkuperäinen Daim on mielestäni pahaa: krokantti tai mikälie toffee on liian kovaa, siihen rikkoo hampaansa ja sitkeääkin tuo on. Levyssä krokantin ja suklaan suhde taas oli ihan kohdallaan. Nappirullassa krokantin osuus jää aika aneemiseksi. Pieniä ovat hituset, melkein on kuin pelkkää maitosuklaata söisi. Daimin maku kuitenkin on mukana ja siksi nelonen!

jemppu 18.08.2008 : En ole ollut koskaan erityisesti nappirullien ystävä, paitsi ehkä Namellin nappien, joista täällä ei tunnu kovin moni muu piittaavan. Mielestäni vaan sulavat suuhun turhankin nopeasti, paksumpia ja kovempia saisivat olla.. Levyversio onkin parempi. Maku on kyllä täysin kohdillaan!

Nalle 16.08.2008 : naaaaammmmmmmmm
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani