Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou twist (300g)
Tuotteen Marabou twist (300g) valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,47 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Nalle 24.01.2012 : Entisaikojen ehdoton laivatuliainen. Sisältö on ehkä kakkosta mutta nostalgiapisteen se saa... Pussin sisältö on tosin vissiin hieman uudistunut. Joidenkin karkkien ulkonäkö on varsin epämääräinen, esimerkiksi lakritsitoffeen. Ensi näkemältä ei uskoisikaan pussin olevan Maraboun tuotantoa.

Pussi sisältää, tai ainakin sisälsi ennen, kuitenkin varsin hyvän makuisia suklaita. Suosikkejani olivat kookos (hiutaleita runsaasti ja hyvä purutuntuma), ja se toffeekonvehti jossa on kokonainen pähkinä sisällä. Vähemmän suosikkeja olivat marsipaani, japp, englannin toffee ja lakritsitoffee. Perussettiä edustivat ainakin daimit, nougat crisp ja caramel, joiden makeustaso on sitä tuttua Marabouta. Muut olenkin sitten autuaasti unohtanut...

Spiral 27.02.2011

ritva hakola 30.12.2010 : jag köpte twistpåsen med förväntan på något gott som förritiden men besvikelsen var otrolig ------det var nog den sista påsen som jag köpte .Varför har den försämras så otroligt.

Sindy 02.10.2008 : Maukas sekoitus hyviä suklaakarkkeja.

Niko 30.12.2007 : Hyviä on. Ainut miinus kookos karkista jonka makua en voi sietää.

Heiska 04.11.2007

Jemppu 18.10.2007

sintsi 06.09.2007

hessu 15.08.2007

Joblo 03.12.2006 : Hyvä suklaasetti, jossa mukana paljon tuttuja herkkuja Maraboulta ym..

Tiukasti neljä pojoa.

Vivian 26.10.2006 : Twistit ovat uudistuneet! Uusia makuja ainakin Toblerone, jokin pehmeä toffeee-täytteinen ja joku kolmaskin. Lisäksi monien kovuuden takia hylkimä Engelsk toffee näyttää kadonneen pusseista kokonaan. Neljän tähden pussi ja ehdoton toive joululahjapakettiin.

,m, 16.10.2006

Chi 09.01.2006 : Alennusmyynnistä bongasin ja uskaltauduin maistamaan. Ykkössuklaa on ehdottomasti mustassa kääreessä oleva, tummalla suklaalla kuorrutettu kova toffee! Niin ihanaa, että on vaikea löytää sanoja... Valikoimaa löytyy, mutta ehkä hieman liikaa nougat-suklaita, lakritsikarkit eivät mielestäni edes kuulu tälläiseen pakettiin. Englantilainen toffee on todella herkullista, siinä toinen suosikkini. Jännää maisteltavaa tarjoaa isohko, jäävuoren huippua muistuttava erikoinen suklaa- sisällä mm. seesaminsiemeniä! Todella hyvää, erittäin onnistunut. Kokonaisarvosana ei ole korkeampi, koska parin onnistuneen valinnan tasapainoksi pussi on täynnä peruskamaa ja sellaista, mikä ei sinne kuulu. Kiva kokeilupussi kuitenkin, kannattaa maistaa!

HP 27.12.2005 : Herkku!
Näin juuri pitää olla, erilaisia! Ainoa miinus, etteivät kaikki konfliktit ole hyvän makuisia (tummat)

kaakaopapu 14.12.2005 : Tämän ongelma on minusta se, että kaikista sen sisältämistä suklaista ei pidä yhtä paljon.. Tämä on kyllä aika ihanteellinen jaettavaksi pussiksi mieheni kanssa, meidän suklaamakumme kun ovat ihan erilaiset.

Ihanaa tässä pussissa on marsipaanisuklaa ja pähkinä- ja toffeesuklaat.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani