Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou amigo
Tuotteen Marabou amigo valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 17.10.2008
Mukavan sopiva 100g levy tuttua makeaa maitosuklaata ruotsalaiseen malliin. Seassa pieniä maissinmurusia, jotka antavat hivenen suolaisen maun suuhun, mikä ei minua ainakaan miellytä. On tuo maissi näin pieninä suklaan sekaan hukutettuna parempaa kuin ilmeisesti aineksina käytetyt nidarsmashimaiset maissitrombit. Muuten tämä on silti ihan kohtuullisen erilainen viritys mutta jota ei koskaan tulisi enää uudemman kerran ostettua vaikka Suomeen rantautuisikin...

Susanna K 03.09.2008
Suklaa , joka maistuu popcormille, jipii!! Veikeä maku tässä marabou suklaassa, makea ja suolainen sovitettu samaan pakettiin. Raksuva osuus sopivan pientä mikä helpottaa suklaan syömistä. Kaikki mikä raksuu ja yhdistetään maitosuklaan kanssa, toimii!

Jarkko 01.09.2008
Jahans jahans, maissinmurusia maitosuklaassa. Maissinpalaset ovat onneksi pehmeämpiä kuin mitä odotin, siitä moraalista plussaa. Lisää moraalista plussaa siitä, että maissi ei ole niin suolaistakaan kuin odotin, vähän kuitenkin. Kokonaisuutena tämä maistuu kuitenkin lähinnä Corn flakes -muroilta maitosuklaassa eikä millään tavalla erikoisen merkittävältä. Maissinpalasten reunojen terävyys häiritsee hieman imeskelyä. Kyllä tätä levyä varmaan tullaan meillä toistekin näkemään, jos tämä joskus Suomeen rantautuu. Muuten pitää poiketa länsinaapurissa. Pisteytys tuottaa ongelmia, pohdiskelen kolmosen ja nelosen välillä. Taidan kuitenkin päätyä alempaan.

Antti H 01.09.2008
Perusherkullista Maraboun maitosuklaata. Seassa on kuitenkin miedosti suolaista maissilasturouhetta. Suolaisen ja makean yhdistelmä ei oikein iske. Suklaan sulettua suuhun jää pyörimään maissilastun palasia.

Satu 01.09.2008
Maraboun maitosuklaata, jossa ratisevia ja rouskuvia suolaisia maissinaksupalasia. Oletin jotenkin automaattisesti, että maissiraksut on makeita tai ainakin "mauttomia", mutta mitä vielä - nämähän maistuu popcornille! Maku on siis vastaavanlainen kuin suklaapäällysteisissä popcorneissa sillä erotuksella, että suklaa on oikeasti maukasta ja popcorneista puuttuvat ikenien väliin tungeksivat kuoret. Hieman liian suolaista, mutta varsin herkullista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani