Fazer

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou lakrits patukka
Tuotteen Marabou lakrits patukka valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,27 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Timo H 13.09.2010 (Jäsenprofiili)
Tuttua ja turvallista Maraboun suklaata lakritsihiutaleilla. Jääkappikylmässä suklaassa lakritsisattumat eivät luo rakenteellista kontrastia; niiden maku vain taittaa suklaan makeutta. En tiedä ostaisinko uudestaan, mutta patukka ansaitsee vahvan kolmosen.

Tuula 22.03.2009 (Jäsenprofiili)
Lakritsinen suklaapatukka, jossa kuitenkin "outo" sivumaku (omenaa, ananasta?) Perussuklaa imelää j amakeaa, Ei oikein toimi, vaikka muuten yhdistelmä kuuluu suklaarakkauksiini.

Kaisa 22.03.2009 (Jäsenprofiili)
Suklaa on tässä pehmeä, makeahko. Täytteessä on lakritsalla maustettua omenaa ja ananasta. Hedelmäpalat ovat on sopivan kokoisia, pehmeitä ja tarttuvat hieman hampaisiin. Jollakin lailla hallitsevaksi jää aniksen maku. Omaan lakritsi - suklaa top listaan tuote ei taida päästä.

Meeri 17.01.2009 (Jäsenprofiili)
Maraboun maitosuklaaseen on ympätty pieniä lakritsin paloja. Patukan muoto on hauskan litteä, mutta jotenkin odotin makuyhdistelmältä enemmän. Vaikuttaa jotenkin mitäänsanomattomalta. Olisiko sittenkin niin, että lakritsi vaatii seurakseen hieman tummempaa suklaata, jotta sen aromit pääsisivät paremmin esille…?

Minna Hi 13.01.2009 (Jäsenprofiili)
Suklaan seassa vahvasti lakritsalta tuoksuvia kimpaleita. Muuten ihan kokosuklaata. Lakritsaa on aika vähän, joten maku ei pääse täysin dominoimaan suklaata, kuten suomalaisilla kilpailijoillaan. Oikein hyvä, ei turhan makea. Lakritsanpalat tuntuvat mukavilta hampaissa, eivät ole liian kovia tai erottuvia.

Salla Elina Salo 10.01.2009 (Jäsenprofiili)
Todella kovaa suklaata ja lakritsipaloja patukkamuodossa. Lakritsin maku hyvin mieto, patukan pureksittavuus häiritsevää. Kitalakeen jäi muovimainen kerros rasvaa. Jälkimaku silti kolmen pisteen arvoinen.

Antti M 19.10.2008 (Jäsenprofiili)
Litteähkö patukka (43g), jossa kuusi helposti lohkottavaa palaa. Makeaa maitosuklaata (30%) pliisuilla lakumurusilla varustettuna. On tosiaan sen verran (p)onneton versio, että en jaksa vaivautua paria palasta enempää maistelemaankaan... Keskivertoa kamaa kerrassaan.

Susanna K 04.09.2008 (Jäsenprofiili)
Marabou uutuus, maitosuklaata jonka seassa lakunpaloja. Molemmat maut tulevat hyvin esille ja kumpikaan ei ärsytä erikseen. Toimiva kokonaisuus!

Antti H 01.09.2008 (Jäsenprofiili)
Maraboun herkullinen maitosuklaa on pilattu lakritsin paloilla. Yhdistelmä ei toimi. Suklaa jää täysin statistin rooliin ja pääosaa esittää sitkeät lakritsipalat.

Jarkko Karhunen 01.09.2008 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaan seassa on ruotsalaista lakritsia, joka eroaa suomalaisesta lähinnä siinä, että se on hieman suolaisempaa, siis se ruotsalainen. Se ei kuitenkaan ole samaa kuin salmiakki meillä. Lakupalat ovat pehmeitä, sillä niitä ei ainakaan pureskellessa huomaa lainkaan. Ne antavat kutienkin makua suklaalle ja täytyy sanoa, että tämä on ihan mielenkiintoisen makuista. Kun palasta imeskelee, huomaan että laku jääkin suuhun pieninä kumimaisena palasina. Aluksi innostuin makuyhdistelmästä, mutta kolmannen palasen jälkeen jo tuntuu, että tästä ei mitään kestosuosikkia tule kuitenkaan.

Satu 01.09.2008 (Jäsenprofiili)
Omalta kohdaltani odotetuin versio Maraboun patukkauutuussarjasta on tämä nimestä päätellen lakritsia sisältävä maitosuklaa. Lakritsi on upotettu hieman ilmavaan suklaaseen pieninä sattumina, jotka eivät ratise vaan enemmänki natisevat. Alussa olin hieman hämmentynyt tästä, kun aikaisemmat kokemukset vastaavista yhdistelmistä ovat sisältäneet joko kunnolla kovia paloja tai sitten pehmeää valuvaa lakritsia/salmiakkia. Lakritsi on koostumukseltaan kuivattujen hedelmien oloista. No alkujärkytys meni nopeasti ohi ja tästä tuli samantien uusi suokkarini. Erityisesti, kun tässä ei ole suklaata ihan niin paljon kuin pikkuleyyissä, mutta silti tarpeeksi sammuttamaan pikkunikkiksen. Herkullista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet