Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou lakrits patukka
Tuotteen Marabou lakrits patukka valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Miia 01.10.2012 : Litteähkö patukka, jossa pieniä lakunpalasia. Suklaa on koostumukseltaan hiukan pehmeämpää Maraboun maitosuklaata. Lakunpalaset ovat pieniä, hiukan sitkeähköjä sattumia suklaan seassa, tarttuvat hampaisiin. Aika vähän lakunpaloja on loppupeleissä. Varsin suolainen laku ja Maraboun hiukan voisen makuinen maitosuklaa mätsäävät melko nätisti yhteen ja lopputulos on jännän makean suolainen. Parin palan verran maistuu oikein mainiolle, sen jälkeen makuun turtuu pahemman kerran - siksi kaksi tähteä.

Kaakaolehmä 19.09.2012 : Lakupalat kaameita. Miten ne ruotsalaiset nyt mokasivat näin pahasti??

birgitta 20.03.2010 : Odotin, että tämä voisi toimiakin, koska en tykkää niistä juoksevatäytteisistä salmiakkisuklaista ja tässä oli lakritsia, joten se oli vähän jotain uutta. Pettymys oli suuri: lakupalat oli muovisia, kovia ja kokonaisuus oli kauhean kuiva. Eipä taida olla mahdollista tehdä suklaata, jossa olisi suuria, pehmeitä ja mehukkaita laku- tai salmiakkipaloja?

Anonyymi 07.11.2009 : Mahtavaa, melkein yhtä hyvää kuin salmiakki-suklaa.

simasuu 22.03.2009 : Aika mitäänsanomaton. Miedompi lakritsinmaku kuin muissa vastaavissa tuotteissa.

supisuomalainen 15.01.2009 : Pidin tästä enemmän, kuin lakritsisuklaista joissa venyvä/juokseva täyte..mutta on kuitenkin sellaista perus(tylsää)tavaraa, joka ei innosta paljon toista kertaa ostamaan.

Vilipatti 14.01.2009 : Eksyin tänne sivuille kun halusin ihan erikseen valittaa Kraft Foodsille tästä tuotteesta. Minä ja siippani molemmat ei tykätty tästä yhtään, mutta tehän oottekin tykänneet ihan kohtalaisesti. Olenkin intohimoinen suklaan syöjä, minun pitäisi kai liittyä tänne. :)

Minun mielestä suklaa on perus Marabouta eli ihan hyvää, mutta ne lakupalat! Aivan järkyttävää mössöä, maistui lähinnä jollekin kemialliselle kumille eikä lakritsalle ollenkaan. Sivumaku puski läpi ja pilasi koko patukan. Tykkään kovasti lakusuklaista joten ostin tämän korkein odotuksin. Pettymys oli karmea!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani