Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium milk almond
Tuotteen Marabou premium milk almond valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 20.10.2008
Hyvää Maraboun maitosuklaata höystettynä pikkiriikkisillä mantelirouheilla. Rouheet rutisevat hauskasti suussa eivätkä aiheuta hampailekkaan mitään tuskaa. Loistava kokonaisuus vaikka palat ovatkin litteitä kuten tässä Premium-sarjassa on nähty. Suklaa jossa sopiva määrä makeutta ja pienelläkin määrällä talttuu suklaan nälkä.

Antti M 20.10.2008
Tyylikäs ja muutenkin lupauksia herättävä paketti. Pahin miinus on levyn paksuus, jota on liian vähän sekä isot palat. Maitosuklaa (35%) on pätevää, eivätkä sokerimantelimurut liiemmin sitä makeuta häiritsevästi. Kokonaisuus on hyvä mutta ihan ei pääse kiinni tähän suklaaseen, kuten haluaisi, vaikka palasen toisensa jälkeen napsisi suuhunsa. SE jokin siis puuttuu eli ehkäpä isommat mantelit paksummassa levyssä olisi SE ratkaisu. Sitä odotellessa nelosen arvoinen suoritus kumminkin...

Jarkko 13.10.2008
Karamellisoituja manteleita maitosuklaassa, voisin jopa olettaa tämän olevan hyvää. Hieman tosin harmittaa tämä 100g levyn ohuus. Jos tästä olisi tehty kunnollinen 200g levy... Jahans, mantelit on rouhittu suklaan sekaan keskikokoiseksi rouheeksi. Maitosuklaa ei maistu Maraboun mjölkchokladilta juurikaan, vaan hieman tummemmalta. Karamellisointi (eli sokeri) saa mantelinpalaset rouskumaan hampaissa, mutta samalla levystä tulee aavistuksen liian makea. Mantelit onneksi maistuvat ihan manteleilta. Maku on kuitenkin miellyttävä ja tätä popsii kyllä ihan mielellään useammankin rivin, mutta mieltä jää kaivelemaan se, kuinka hyvää tämä olisikaan voinut olla paksumpana levynä. Suuntuntuma jää tässä jotenkin... no ohueksi. Kuuleeko Marabou huutoni?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani