Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium spécialités figs & almond
Tuotteen Marabou premium spécialités figs & almond valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 18.10.2008
Poikkeuksellisen paksu suklaa Premium-valikoimassa. Tuoksu upean hedelmäinen. Purastuani palan suklaasta suklaanystyräni heräävät ihmetellen mikä ihana hedelmäinen maku löytyykään tästä suklaasta! Rohkeasti käytetty hieman vierasta makua perusmaitosuklaassa mikä antaa kokonaisuudessaan loistavan makuilotulituksen. Pakkausta katsottuani selviää että kyseessä on viikuna joka löytyy täytteenä suklaasta, onhan siellä myös manteliakin mutta viis siitä kun siellä on se viikunan maku! Tämä suklaa on kyllä pitkästä aikaa itselleni oikea jackpot! Kuuluu suklaisiin jota  tulee ehdottomasti nautiskella pala kerrallaan ja yksin ! :)

Antti M 18.10.2008
Hieno ulkoasu ja lupaavan oloinen koostumus 150 gramman levyssä, jossa maitosuklaa vaikuttaa hieman tummemmalta ja täyteläisemmältä. Mantelinmurusia ei ole nimeksikään mutta hakemalla nekin löytää. Viikuna antaa lievästi kirpakan sävyn moussemaiseen mutta kiinteään sisälmykseen. Tämä on todella positiivinen tuote erilaisuudessaan mutta ehkä hivenen liian makealla kokonaisuudella. Ostaisin ehdottomasti uudelleenkin, jos kotomarketeista näitä irtoaisi.

Jarkko 13.10.2008
150g painoinen Premium-sarjan levy ennakoi täytesuklaata. Maitosuklaa, viikuna ja manteli yhdessä nostavat odotukset melko korkealle. Tuoksu on melko erikoinen. Hieman hedelmäinen ja aavistuksen tunkkainen. Eipä ole näköjään täyte sellaista kun odotin. Maitosuklaakuoren alla on kyllä erillistä täytettä, mutta se on tasaisen ruskeaa. Vasta maku paljastaa hedelmän läsnäolon. Rouskuvat palaset lienevät manteleita, jotka tässä on murusteltu liian pieneksi. Maussa on ihan (siis todella) pieni liköörimäinen maku. Kun sen yhdistää tuohon hieman tunkkaisen oloiseen muuhun kokonaisuuteen, niin ei voi tulla muuhun tulokseen, kuin että jouduin pettymään tämän tuotteen osalta. Tämä on ihan jees, mutta noita pieniä vikoja kun kasaantuu tarpeeksi, niin tuotetta ei enää voi ylistää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani