Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou daim patukka
Tuotteen Marabou daim patukka valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 ja löytyy top 100 -listan sijalta 77. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 26.01.2012
Daim-levyn kanssa samaa sarjaa. Vaikka suklaata on vähemmän, niin makeus tökkii jo tässäkin määrässä. Ei toiminut niin hyvin kuin olisin halunnut. Tuli mieleen, voisiko valkosuklaadaim toimia, ohuina paloina? Lähtökohtaisesti se olisi vieläkin makeampaa, mutta ehkä krokantti tulisi paremmin esiin kuin maraboun perus-maitosuklaasta, jossa itsessään on vähän toffeinen, hallitseva, twist.

Saila 16.03.2009
Maitosuklaata ja jotain daim-tyyppistä juttua... ihan ok, mutta aika äkkimakeaa.

Miriam 16.03.2009
Paksuhkoja paloja, tuoksuu keskitummalta. Raksuu hampaissa. Selvä mantelinmaku, Daim-mainen. Todella makeaa. Tähän tulee himo ja heti perään ällötys makeudesta.

Anja 02.03.2009
Vaalea suklaa joka tuoksuu siirapille. Mieto maku, rasvainen. Suklaan seassa pieniä nekunlalasia. Mieto ja makea.

Salla Elina Salo 28.01.2009
Aivan mahtava löytö! Tässä patukassa Daim on parhaimmillaan. Maitosuklaa pehmeää ja makeaa ja Daim häviää suuhun, ei jää hampaisiin. Olen aina pitänyt Daimista, mutta nyt se on löytänyt oikean paikkansa. Levyt, konvehdit ja jäätelöt jäävät kauas taakse. Tätä haluan toistekin.

Jarkko 26.01.2009
Jahans, Daimille on taas "keksitty" uusi muoto. No, Maraboun Daim-levy oli aivan loistava parannus alkuperäiseen Daimiin, joten mieli avoinna palasta vaan suuhun vaan. Patukasta huomaa heti, että krokanttimurske on jätetty melko pieneksi. Se hieman harmittaa, vaikka maku onkin vanha tuttu (ja herkullinen). Ehkä tässä on haluttu ajatella Daimia pureskelemalla syövien (eli kaikkien) hampaita. Itse olisin kuitenkin toivonut mursketta aavistuksen isompina palasina. Maku on kuitenkin herkullisen hyvä tässäkin muodossa ja suklaan osuus pääsee kunnolla esille verrattuna originaalituotteeseen. Tervetullut tuote heille, joiden mielestä originaalissa Daimissa on liian vähän suklaata ja niille, joiden mielestä kokonaisessa Maraboun Daim-levyssä on liian paljon syötävää (mielikuvitushahmo?).

Meeri 16.01.2009
Ihana yhdistelmä maitosuklaata ja daim-rakeita. Suklaata on suhteessa daimin määrään juuri sopivasti eli paljon.

Antti M 21.10.2008
Litteähkö patukka (43g), jossa kuusi helposti lohkottavaa palaa. Makeaa maitosuklaata (30%) minimaalisilla mantelikrokanttimurusilla - joita Daimiksikin kutsutaan - varustettuna. Ei lähellekään paras Daim-versio makunsa puolesta mutta muuten kätevä tuote; en tosin välttämättä itse ostaisi tämäntyyppistä tavaraa. Eiköhän tuo kuitenkin neljännen pisteen ansaitse...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani