Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou daim patukka
Tuotteen Marabou daim patukka valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,80 ja löytyy top 100 -listan sijalta 77. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

NEo 08.09.2010 : Daim-levy pienemmässä muodossa. Maraboun maitosuklaa kuten myös Daim ovat tunnetusti hyvää tavaraa ja yhdessä ne toimivat mainiosti. Patukka on sopivan kokoinen, joten kahvikupposen kera nautittuna ei sokerihumala änkeä päälle. Daim-murske juuttuu hampaisiin (tietenkin) mistä pieni miinus, mutta maku on sen verran hyvä, että patukkaa kyllä söisi uudestaankin.

sepi 10.12.2009

sepi 10.12.2009

suklaahirviö 26.01.2009 : Daim-rouhe on tässä suklaapatukassa hammasystävällisessä muodossa. Maraboun makoisaa maitosuklaata on runsaasti! Periaatteessa konsepti taitaa olla sama kuin Daim-suklaalevyssä, tämä on vain pienempi versio. Ja sellaisena tervetullut, eipä jää avattuja suklaalevyjä kaappiin vanhenemaan.

supisuomalainen 15.01.2009 : Hivenen tylsemmänmakuinen Daim, jossa suklaa näyttelee suurempaa osaa. Sopinee niille, joiden mielestä perusdaim on liian makeaa. Kelpaa tietysti.. mutta ei tule itselläni tässä muodossa toista kertaa ostettua.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani