Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou dubbel nougat
Tuotteen Marabou dubbel nougat valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,42 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Nougatit, Patukat.
 

Annamari 19.01.2016
Tämä on aika klassikko patukkana, mutta enpä ole hetkeen maistanut. Iso patukka, joka kauttaaltaan nougatia, toinen kerros vaaleampaa kuin toffeen väristä ja toinen vaalean ruskeaa. Onpahan voista ja rasvaista, tarttuu myös hieman kitalakeen. Mutta toisaalta ei ainakaan voi valittaa, etteikö tämä sulaisi suuhun! Mielestäni molemmat kerrokset maistuvat ihan samalta ja jäinkin kaipaamaan voimakkaampaa kontrastia niiden välille. Maku tuo eittämättä mieleen Mignon-munan, mikä ei minun kohdallani ole ollenkaan huono juttu. En tiedä, mistä johtuu, mutta pidän lähes tulkoon poikkeuksetta tällaisista rasvaisista ja voisista nougat'sta. Eihän tämä sinänsä oikein suklaata ole, mutta hyvää se on silti. Nautittava mielestäni ehdottomasti jääkaappikylmänä! Makeaa ja koko patukkaa ei voi syödä kerralla, mutta tämä on kiva pitää jääkaapissa ja sieltä herkutella silloin tällöin, pieni pala nimittäin riittää.

Jenni V 26.01.2012
Tämä oli ennen yksi herkkupatukoistani, mutta nytpä on taas pää kääntynyt. Käytännössähän tämä on sokerivoita kahdessa kerroksessa. Makeaa ja rasvaa siis riittää niin yllin kyllin että patukallisen syöminen kerralla tuottaa vaikeuksia. Pienenä konvehtina tällainen setti menee juuri ja juuri. Sinänsä nugaan maussa ei ole mitään vikaa, ovat itse asiassa nugaaksi tosi kelpoja versioita molemmat kerrokset. Makuni on vaan sen verran muuttunut ettei nugaa enää erityisemmin sytytä ellei siinä ole jotain koukkua. Jos söisin, maistaisin ehdottomasti viilennettynä tai jääkaappikylmänä.

Miriam 01.09.2011
Suklaapatukka on jaettu ikäänkuin kahteen kerrokseen. Maku on äitelän makea ja kermainen. Kahden kerroksen välillä ei tunnu olevan suurempaa makueroa, vaikka ne erottelisikin. Über makeaa, tappavan makeaa. Ei pysty syömään montaa palaa. Silti hyvää, en tiedä miksi.

Sanni 28.08.2011
Pehmeää kaksiväristä nougatsuklaata.Tuoksu pähkinäinen. Todella makeaa, mutta aivan vastustamatonta. Pieni miinus suuhun jäävästä rasvaisesta mausta.

Marika 28.08.2011
Siisti palanen tuttua tuplanougatia. Uhhuhhuhhuh mitä tavaraa.. juuri tämäntyyppisten nougatien takia aloin inhota kaikkia niitä. Jos tämä ei sulaisi nopeasti, niin se pitäisi kaapia kitalaesta. Ei mitään rakennetta (vaikka siitähän jotkut tykkäävät). Yltiömakeutta, jossa on pähkinäinen sivujuonne.

Oskari 25.08.2011
Dubbelnougat, tuo klassinen rasvapatukka. Tuoksuu vahvasti pähkinälle ja on hyvin rasvaisen oloinen jo ennen suuhunpanoa. Pienessä nälässä kuitenkin toimii hyvin, sillä on hieman suolainen eikä juurikaan makea. Ruokaisaa tavaraa.

Nina M 12.12.2009
Nougatin ystävänä tämä suklainen herkku on puhdas nautinto. Väritykseltään ehkä liian vaalea ollakseen "suklaa", mutta hyvin aito maraboumainen keksintö. Maultaan ehkä hitusen liian makea kerralla syötäväksi.

Antti H 27.07.2007
Herkullisen pehmeää ja pähkinäistä. Teknisesti tämä ei taida olla edes suklaata, mutta hyvää tämä on. Tätä ei voi yhtä patukkaa enempää syödä, koska tämä on todella makeaa.

Satu 27.07.2007
Pehmeää ja maistuvaa taivaallisen hyvin suuhun sulavaa pähkinänougattia. Vain hardcore-makeannälkään.

Antti K 04.08.2006
Todella makea joten isompaa palaa ei saattaisikaan syödä. Taivaallisen hyvän makuinen ja pehmeä, ei ole liikaa ämpätty makuja vaan herkku maistuu juuri siltä mitä kuoressa lukee. Pienen pieni miinus tulee voimaisuudesta.

Susanna K 09.03.2006
Suklaa koostuu tummemmasta ja vaalemmasta suklaasta tai paremmin sanottuna nougatista, jotka ovat kerroksittain. Haukattuani palasen on kuin olisin iskenyt hampaani voipakettiin! Erittäin rasvainen maku ja koostumus liian löysä. Paketin ulkonäkö houkutteli ostamaan patukan mutta syönti jäi kahteen pieneen puraisuun. Voihan suklaa mikä suklaa... Maraboullisesti pettymys.

Jarkko 19.12.2005
Ihan selvästi kahden kerroksen väkea, eli tummemmasta ja vaaleammasta nougatkerroksesta koostuva patukka. Nougatin ystäville tämä on ehdoton valinta. Oma mielipiteeni on, että tämä on täytesuklaapatukan täyteosa, josta puuttuu suklaakuori tms kokonaan. Jotenkin vaan jotain puuttuu. Onhan tämä pehmeää ja silkkistä ja hyvää ja maukasta, mutta jotakin puuttuu vielä, jos täydellistyyteen pyritään. Ja miksipä ei pyrittäisi. Sanoinko jo että jotain puuttuu...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani