Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium fin 70% kakao
Tuotteen Marabou premium fin 70% kakao valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Annamari 24.05.2016
Petroolinen tuoksu. Rakenteeltaan tämä suklaa on melko pehmeää näinkin tummaksi. Suklaa sulaa hyvin suuhun ja maku on mielestäni pehmeä ja hedelmäinen, pientä makeuttakin löytyy. Mielestäni tämä on tämmöinen helppo tumma ja kaikinpuolin hyvä, mutta toki ei mitenkään mielenjäävä tuote.

Jenni V 03.12.2015
Kaupassa oli täti (todella tylsistyneen näköinen sellainen) maistattamassa Maran tummia suklaita. Ohuessa palassa ei kyllä ollut nimensä mukaista premium-makua, vaan aromi on vihahteeton, aika karvaskin, jotenkin "halpa". En olisi kyllä ostanut tädin happamasta ilmeestä huolimattakaan...

Teresa 02.12.2014
Ohuehkoa tummmaa suklaata, jonka pinnalla on jonkinlaista kohobrodeerausta. Tuoksu on mukavan kaakaoinen. Napsahtaa puraistessa mukavasti. Ensimaku on mieto, lähes olematon. Sitten pikkuhiljaa maku voimistuu, mutta pysyy mukavan kepeänä. Jälkimaku on voimakkain, hieman sitruksinen mutta kevyt. Suklaa ei ole lainkaan kitkerää. Suuhun jää mukavan suklainen, mutta kuitenkin jotenkin raikas fiilis jälkikäteen. Koostumus on silkkisen sileä. Ei mitään hirvittävän erikoista, mutta ei missään nimessä pahaakaan.

Katja Ke 31.10.2014
Tumma suklaapala, jonka koristekuvio on tuttu. Tuoksu on kirpeä, jotenkin kuiva. Sulaa hyvin suussa. Maussa on yllättävän vahvaa savuisuutta. Tuli vähän savuolut mieleen.

Jarkko 11.06.2009
Tumman näköistä suklaata sekä kaakaoprosentiltaan että väritykseltään. Palanen napsahtaa äänekkäästi pienemmäksi ja suklaa lähtee sulamaan. Irtoava maku ei ole herkullisimmasta päästä, mutta toisaalta ei toisestakaan ääripäästä. Kaakaon maku on jo sen verran voimakas, että siitä löytyy hitunen kitkeryyttä ja runsaamminkin karvautta. Pienenä annoksina imeskeltynä tämä menee, mutta ei tästä henkilökohtaista suosikkia tule.

Elina 01.02.2009
Tämä tuoksuu voimakkaalle, ulkomaalaiselle suklaalle. Maussa tavoitan hieman tupakkamaisuutta, joka jää häiritsemään. En henkilökohtaisesti pidä näin ohuista paloista, tulee jotenkin petetty olo. Tämä ei ole mielestäni napostelusuklaaksi soveltuvaa, ehkä ennemmin leivontaan tai viinilasin äärellä. Suklaa ei anna maitosuklaasta pitävälle parasta kuvaa tummasta suklaasta, ja jäänkin odottamaan vain maitosuklaan pehmeyttä. Suuhun jää tunkkainen maku.

Eeva 01.02.2009
Tuoksu on perinteistä tummaa tummaa tummaa… Maku on ensi alkuun hyvin vahva, jopa tiiviiksi voisi sanoa. Palaa sulatellessa tulee mieleen, mahtaako tässä olla jonkinlaista aromia, esimerkiksi appelsiinia. Vähitellen totean, että jotain kirpeähköä sen on oltava. Lopuksi pohdin jopa vadelman mahdollista osallisuutta tuotteessa. Palat ovat paksuudeltaan ehkä puolet ”tavalliseen” verrattuna (esim. Fazerin sininen). Loppujen lopuksi tämä on kuitenkin miellyttävä ominaisuus. Hidas sulavuus on kuitenkin miinusta, samoin suuhun jäävä leivontakaakaojauhemainen tuntu. Jälkimaku on kohtalainen, ei niin pistävä kuin monissa näin tummissa suklaissa. Kokonaisuutena makuelämys on hieman hämmentävä.

Mikko 01.02.2009
Vahva kaakaon tuoksu. Pistävä alkumaku, selvä vähäsokerisen mutta paljon kaakaota sisältävän suklaan maku. Hiukan kitkerä. Sulaessaan tuntuu jauhomaiselta ei kovin pehmeältä. Mielestäni ei mitenkään herkullinen makuelämys, mutta toisaalta ei myöskään pahanmakuista. Outoa.

Elise P 01.02.2009
Todella tumman väristä ja tuoksuista. Kaksi erillistä kerrosta, kuori ja sisus. Pistävä, vahva maku, kuin veteen tehty kaakao. Ei erityisemmin makuhermoja kutkuttele eikä ”kuivuudellaan” houkuttele ottamaan toista palaa. Saa kielen tuntumaan Saharalta.

Minna Hi 01.02.2009
Ohuita paloja, tumman suklaan tuoksu. Rapsahtaa jännästi poikki. Vahvaa; tulee mieleen tumma olut ja sikarit; joku baari tai kapakka. Sopiva makeus, tummaan suklaaseen ei saa lisätä liikaa sokeria. Hyvä rakene, imeskeltäväkin. Tätä voisin maistella enemmänkin punaviinin kera. Hyvä jälkimaku, ei liian rasvaista.

Tuomas 09.10.2007
Tätä suklaata ei kannata ostaa, jos ei tykkää kaakaopapujen mausta, koska se on melko vahva tässä suklaassa. Suklaa ei ole yhtä makeata kuin useimmat maraboun suklaat. Maku on liian kitkerä ja muistuttaa liikaa leivonnassa käytettävää kaakaojauhetta. Ei voi syödä kuin aivan vähän kerralla.

Mirja 19.07.2007
Hyvän makuista tummaa suklaata. Maku sopivan makea eikä karvas.

Niina 06.06.2005
Täydellistä tummaa suklaata, jolla pääkipu lähtee! Parhaimmillaan, kun syö vain muutaman palan joko kahvin tai punaviinin kanssa. Miellyttävä kokemus myös, kun antaa palan sulaa suussa itsekseen.

Satu 13.04.2005
Vanerimainen loksahteleva ensivaikutelma. Maku yhtä paha kuin kuvittelinkin - tosin ei yllä Ecuadorin tasolle. Kurkkua kakisutti pitkään viimeisen nielaisun jälkeen ja kitkerän jälkimaun karkottamiseen vaadittiin 3 Maraboun maitosuklaapalasta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani