Fazer

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou brejk
Tuotteen Marabou brejk valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,58 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 24.01.2012 (Jäsenprofiili)
Ostan tätä niin harvoin että aina välissä unohdan miltä tämä maistuukaan. Ei kyllä lukeudu lempipatukoihin, ehkä lähinnä tulee mieleen Lion mutta se on parempi kuin tämä. Omaan makuuni tässä tuo crisp on vähän liiankin kovaa, menee limakalvot haavoille... Voisin kuvitella että yhdistelmästä saisi paremman makuisen kuin tällä reseptillä.

Kirsi I 02.09.2011 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaakuoressa jotain rapeita murusia, täytteenä tahmeaa ja valuvaa toffeeta ja pohjalla jotain tiiviimpää ja rapeampaa ainetta. Eikä maistu kuin tunkkaiselle, piste tulee rapeista riisimurusista maitosuklaan seassa, pelasti kuitenkin tämän patukan.

Antti M 27.11.2007 (Jäsenprofiili)
Maraboun ykköspatukoita ehdottomasti ja näitä tuleekin ostettua lähes viikoittain meidän perheessä. Tanakka suklaakerros, toffeeta, keksiä, crispiä...mmmarabouuuu... Ups, on hyvää juu; isohko patukka täyttää nälkäisenä ja tyydyttää suklaanhimon tehokkaasti. Miellyttävä toffeinen jälkimaku jää suuhun pyörimään.

Salla Elina Salo 10.10.2007 (Jäsenprofiili)
Keksiä, riisicrispiä, maitosuklaata ja toffeetäytettä herkullisessa ja hyvin muotoillussa sovituksessa. Patukassa hurmaavan paksu maitosuklaapäällinen. Muhkea ja pureskeltava suklaapötkö. Jättää hyvän maitosuklaan ja toffeen maun suuhun.

Meeri 14.09.2007 (Jäsenprofiili)
Paksu suklaakuori rouskuu kivasti hampaissa ja sen alla oleva keksikerros sekä hieman sitkeä toffee yksinkertaisesti toimivat yhdessä. Olen maistavinani lievän hunaja-aromin.

Antti K 17.08.2007 (Jäsenprofiili)
Söin tätä kovasti joskus kymmenen vuotta sitten, silloin maku osui kohilleen mutta nykyiseltään liian makea isoksi patukaksi eli semmonen yksi palanen riittäis, en osaa säästää sitä toista eli se menee överiksi. Kaikkea kivaa on mutta suklaa kuorrutus liian ohut.

Satu 27.07.2007 (Jäsenprofiili)
Patukka, joka pohja koostuu kaakaokeksistä, väliosa toffeesta ja päällys pyöreillä crispeillä terästetystä maitosuklaasta. Koostumus jää kuivahkoksi ja suklaan makuakaan ei ole riittävästi. Muuten kelpo patukka.

Antti H 27.07.2007 (Jäsenprofiili)
Mukavan raksuvaa riisisuklaapäällystettä toffee- ja nugaatäytteellä. Mukavan sitkeää. Maraboun suklaa on herkullista.

Mirja 03.05.2006 (Jäsenprofiili)
Persoonaton joskin hyvän makuinen perus-suklaapatukka.

Janne J 26.04.2006 (Jäsenprofiili)
Täytyy nostaa hattua Maraboun keksisuklaaosaston tuotekehitysinsinööreille, voin kuvitella kuinka he ovat valkoiset takit liehuen tehneet tarkasti valvotuissa laboratorio-olosuhteissa tuhansia koemaistoja etsiessään maitosuklaan, suklaakeksin, toffeen ja paahdetun riisin optimaalista kombinaatiota. Lopputulos on mallikelpoinen; rakenne on hyvä, ei liian kova eikä pehmeä, tahmainen, höttö tai löllö. Eri ainesosat tulevat mukavasti esille kun patukkaa pureskelee, kuitenkin synergisesti toisiaan täydentäen. Makeuttakaan ei ole liikaa. Näitähän voisi syödä vaikka joka päivä välipalaksi, mutta omena taitaa kuitenkin olla terveellisempi vaihtoehto.

Jos te siellä Maraboulla luette tätä arviota, niin maitosuklaan osuutta voisi vielä hieman lisätä seuraavan sukupolven Brejk-patukassa :)

Susanna K 08.02.2006 (Jäsenprofiili)
Päällisin puolin näyttää kovalta möhkylältä. Puraistuani suklaataa, alta paljastuu paksuhko keksikerros jossa hivenen toffeeta joukossa. Suklaa itsessään maistuu Maraboun taivaallisen hyvälle maitosuklaalle! Tämä on yksi Maraboun perushyvistä suklaista joka tydyttää suklaanhimon kerralla.

Jarkko Karhunen 07.02.2006 (Jäsenprofiili)
Brejk kuuluu käsittääkseni ainakin minun ikäryhmälle (30+) niihin tuotteisiin, joita ei ollut myynnissä kun olimme pieniä. Voin olla väärässäkin. Tämä on kuitenkin ensituntumani tähän patukkaan. Pakkauksessa on kaksi yhtäsuurta palasta, kuten näissä Maraboun patukoissa usein on.

Puraistessa patukka tuntuu ensin kovalta, sitten suklaiselta ja tämän jälkeen suuhun leviää iso pilvi pieniä murusia. Lopussa tuntuu enää toffee hampaissa. Kun koostumusta katsoo, niin huomaa että varsin paksun suklaakuoren seassa on riisimuroja ja patukan ytimessä on puolipehmeää toffeeta. Patukka antaa mukavasti hieman puruvastusta hampaillekin.

Ihan hauska ja maukas patukka. Toffee sopii suklaan kanssa hyvin yhteen, mutta noista murusista, jotka tosiaankin levisivät suuhun ihan murupilvenä, en kovin paljon innostu. Ne ovat selvästi patukan heikoin lenkki, mutta jollakin tavallahan tämänkin pitää muista suklaatoffeepatukoista erottua. Ihan kiva ja hyvä tuote, mutta ei ihan pääse suosikkilistalleni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet