Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium fylld ingefära & citron
Tuotteen Marabou premium fylld ingefära & citron valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 ja löytyy top 100 -listan sijalta 27. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jenni V 11.06.2019
150g täytelevy jossa on isoja ohuehkoja palasia tummahkoa suklaata. Sisällä on reilusti tryffelimäistä, miedon kaakaoista täytettä, jossa on sitruunanmakuista sokerista rouskuvaa rämmälettä runsaasti. Maku on sitruunainen, makean kirpeä. Inkivääri maistuu ehkä nimeksi. En ole ehkä sitruunasuklaan ylin ystävä, mutta ei tämä nyt pahaakaan ollut, tosin en tuosta krispistä oikein sokerisuuden tunnut takia hirveästi tykännyt. Ehkä annan kuitenkin kolmosen.

Teresa 10.05.2013
Kauniita, isohkoja suorakaiteen muotoisia paloja, joissa mielenkiintoinen jollain tavalla jin ja jang -tyyppinen brodeeraus pinnassa. Tuoksu on melko mieto ja miellyttävän sitruunainen. Täytettä näyttää olevan suklaan välissä reiluhkosti. Erittäin herkullisen makuinen kokonaisuus. Ensi puraisulla heti tulvahtaa suuhun raikas sitruuna, joka yhdistyy mainiosti varsin hyvänmakuiseen tummaan suklaaseen. Inkivääriä on vähänlaisesti, ja se tuleekin esiin oikeastaan vasta makuskaalan loppupuoliskolla, ehkä vähän turhankin miedosti, ainakin näin inkiväärin ystävälle. Kokonaisuus on kuitenkin todella onnistunut, joskin yllättävän makea.

Saara 21.01.2013
Ah, tämä oli jossakin vaiheessa suosikkejani. Tummasuklaalevy, jossa jonkinlaista pehmeää moussetäytettä, jonka seassa vielä raksuvia, kirpakoita sitruunamöykkyjä ja kaiketi vähän inkiväärinkin pistävää aromia seassa. Rehellisyyden nimissä en ihan tarkkaan erota inkivääriä, mutta toisaalta se onkin hyvin sitruunahtava maku. Tykkään näistä kirpakoista sattumista ja niiden hammaskolojen pohjalle jättämästä, kestävästä aromista (hammaslääkäri varmastikaan ei tykkää); mieleen tulevat kirpeät Bon-Bon karkit, joita lapsena imeskeltiin. Risuja levylle tulee epämääräisestä koostumuksesta. Pintasuklaan rapsakkuus ei riitä ryhdittämään erittäin muhjuista täytettä, vaan isot palaset halkeilevat mistä sattuu. Makeutta on myös aika lailla ja luulen, että vähentäminen ei olisi pahitteeksi. Hyvää tämä silti edelleen on, ehdottomasti.

Aki 31.03.2012
Mukavan näköinen pala ja miellyttävä purutuntuma. Inkivääri ei kuulu mieliraaka-aineisiini, joten tästä ei tule suosikkiani, vaikkei kyseinen maku tässä liiemmin vaivaa. Pelkkä sitruuna olisi luultavammin toiminut mille paremmin.

Eeva-Liisa 10.03.2012
Vahva sitruunainen tuoksu. Kiva tekstuuri ja pehmeä sisusta, paksu levy. Inkiväärin maku löytyy pienen haeskelun jälkeen. Täyteläinen ja nautiskeluun tarkoitettu suklaa.

Iikka 15.09.2011
Isoja paloja, joissa keskellä on täytekerros. Vieno inkiväärinen tuulahdus tuntuu sieraimissa. Inkiväärifaneille (kuten minä) mielenkiintoinen tuote. Mukana on siis selvää inkiväärin makua. Vaikka olinkin aluksi pettynyt mietouteen, enempi voisi olla liioittelua. On tämä kyllin voimakasta. Itse suklaa jää vähän statistiksi. Mukana on kivan kirpeitä sattumia, joita voi kielenkärjellä tunnustella hampaiden koloista. Hyvä tuote ja keksintö, ja ihmettelempä mikä estää antamasta viisi pistettä...? Eipä mikään.

Hanna P 12.09.2011
Ihanan suuri lohkare ei-niin-tummaa tummaasuklaata. Lohkeaa aika helposti. Tuoksu hyvin kummallinen, toisaalta hedelmäinen ja toisaalta mausteinen...Ei kuitenkaan tuoksu kovin voimakkaasti. Tuote sisällä on vain vähän suklaata vaaleanpaa ja rohisee kivasti hampaissa. Tätä tuotetta en vallan sokkona maistele, joten sitruunan kyllä maistaa, tosin ennemmin makeana kuin kirpeänä versiona. Inkivääriä on onneksi vain hitunen, eikä maistu kuin pienenä lisämakuna. Isot palat plussaa, sitruksen maku plussaa...Kyllä tämä hyvää on, vaikka maku erittäin omintakeinen onkin...Vaan sehän on vaan hyvä, kunhan tottuu uusiin makuihin!

Minna Hi 21.03.2011
Tuoksu on kirpeän raikas, inkiväärinen. Suklaassa on pehmeä moussemainen täyte, jotain crispiä hampaissa tuntuu silti. Oikein raikas ja hyvänmakuinen kokonaisuus. Ei ole liian makeaa; tämä on todella positiivinen kokemus.

Marke T 18.08.2009
Isot palat tuoksuvat kirpeälle, sitruunalle. Suklaan täyte on rapsakkaa. Täytteen makea maku leviää kielen päälle, kun suklaa sulaa suussa. Raikkaan kirpeät, hieman happamat tuntemukset nipistelevät kieltä. Erotan inkiväärinkin maun. Suun koloihin jää pieniä sattumia, jotka kielen päälle eksyessään antavat kipakan jälkimaun. Pehmeä suklaan maku jää suuhun. Täyteläistä suklaata.

Meeri 04.06.2009
Sitrushedelmät sopivat pääsääntöisesti joka suklaaseen ja niin myös tähän. Pehmeän sisuksen sitruunan ja miedon inkiväärin maut tuovat mieleen jonkun leivonnaisen.. Sitruuna on pehmeässä nougatmaisessa täytteessä krokanttimuruina, jotka maistuvat yllättävän kirpakoilta murusen hampaiden väliin sattuessa. Erittäin maukas yhdistelmä eikä suklaan tummuus häiritse lainkaan maitosuklaan ystävää. Itse asiassa maun perusteella olisi vaikea arvata, että kyseessä on näinkin tumma suklaa. Laadukasta suklaata, joka tyydyttää suklaan himon jo parilla hitaasti nautiskellulla palasella.

Milla 08.05.2009
Tuoksussa inkivääriä. Heti kun palan laittaa suuhun tulee sitruunan kirpeys huulille. Täytteessä on myös sitruuna”rakeita”, jotka tuovat raikkautta suklaaseen. Inkivääri on jatkuvasti aavistuksena taustalla. Harmillisesti tämä muuten hyvä suklaa kärsii Maraboun tumman suklaan ominaismausta, joka on tunkkainen ja savuinen, muuten maut ovat hienosti tasapainossa keskenään. Pehmeä ja miellyttävä koostumus. Sitruunan kirpeys jää viimeiseksi mauksi. Tiukka vääntö kolmen ja neljän pisteen välillä, vaikka tuo tunkkaisuus häiritsee annan silti neljä, yritys on sen verran hyvä.

Jarkko 26.03.2009
Reheellisesti (ennen maistamista) sanottuna odotan tämän sitruuna-inkiväärisuklaan maistuvan tiskiaineelta. Oliko tosiaan pakko sekoittaa juuri sitruuna ja sitruunalta maistuva inkivääri keskenään? Sitruunainen tuoksu puskee suklaan läpi jo käärettä avatessa. Koen melkoisen (positiivisen) yllätyksen puraistessani palsta pienemmäksi. Tämä tummasuklainen levy onkin täytelevy. Suklaan sisällä on hieman pintasuklaata vaaleampaa tryffelitäytettä, jonka seassa on sitten pieninä annoksina sitruunalta maistuvia palasia. Inkiväärin makukin on selvä, mutta ei tunnu kielessä kuten sitruuna vaan enemmänkin tuolla kitalaen ja kurkunpään suunnalla. Outoa. Ilokseni voin sanoa, että tiskiainemaisuudesta ei ole tietoakaan! Sitruunaista makua on sen verran maltilla lisätty täytteeseen, että suussani ei pääse syntymään minkäänlaista vastareaktiota maulle. Kehujen jälkeen on kuitenkin sanottava, että vaikka maku onkin paljon parempi kuin odotin, niin ei tästä kuitenkaan hittiä tule minun rankingissa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani