Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou mjölkchoklad nappirulla
Tuotteen Marabou mjölkchoklad nappirulla valmistusmaa on Norja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit.
 

Joona 08.05.2016
Maraboun maitosuklaanappirulla, jossa on useita littania nappeja. Napit ovat omasta mielestäni rumia, ne ovat nimittäin harmaita ja naarmuisia. Lisäksi ne ovat vielä liimautuneet kiinni toiniinsa, jolloin kaksi nappia on vaikeaa irrottaa toisistaan ilman, että suklaa sulaa sormiin. Tästä heti alkuun miinukset.

En itse ole Maraboun maitosuklaan ystävä, mutta nappimuodossa nämä toimivat yllättävänkin hyvin. Muoto on juuri sopiva, nämä sopivat täydellisesti imeskeltäviksi. Makeaa, kaakaoista herkkua.

Jenni V 25.01.2012
No annetaan nyt tälle marabousuklaalle oikein neljä tähteä, vaikka periaatteessa ihan samaa suklaata onkin kuin levyssä. Napit on kuitenkin sopivan pieniä ja ne on kivan muotoisia, ja tulee vähän lapsuus mieleen. Nappeja on myös jotenkin äärimmäisen hauskaa kääriä yksi kerrallaan rullasta... Makeaa, mutta hyvää, suklaanapit saa aina hymyn huuleen.

Susanna K 11.03.2009
Maraboun maitosuklaata nappimuodossa. Eihän siitä mihinkään pääse että tämä on taattua hyvää suklaata oli sitten nappina, levynä tai patukkana. Muuta vikaa ei ole kuin että napit saisivat olla paksumpia. Superhyvää!

Jarkko 09.03.2009
Maraboun maitosuklaa maistuu levymuodossa allekirjoittaneelle vallan mainiosti. Nappirullia tulee harvemmin ostettua, mutta nytpä sattui käsiini sellainenkin. Koska suklaan muoto selvästi vaikuttaa suutuntumaan ja jopa makuun, on ihan oikeutettua arvioida samakin tuote eri muodossa eri tuotteena. Kuten oletettua, maku on mielestäni hieman erilainen kuin levymuodossa. Olen maistavinani jonkin pienen "metallisen" maun tässä, mutta minun on vaikea uskoa, että se olisi lähtöisin nappirullan folikääreestä. Suurin seikka missä tämä häviää levyversiolle on se, kun suklaata aletaan syömään ihan mässäilymielessä, esimerkiksi telkkarin äärellä. Tällaisia ohuita, keskeltä tyhjäksi kaiverrettuja nappeja joutuu lappamaan suuhun kourallisen, että saisi samanlaisen fiiliksen kuin 2-3 levyn palasesta. Siksi en pysty antamaan tälle samaa pistemäärää kuin levyversiolle, näin se vaan on.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani