Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou schweizer nöt nappirulla
Tuotteen Marabou schweizer nöt nappirulla valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit.
 

Jenni V 24.04.2017
Jee, legendaarista pähkinäsuklaata nappirullana, jota ei enää koto-Suomen hyllystä löydy... 67g pötkössä on pieniä kuopallisia suklaanappeja, yksinkertaisia ja pinnaltaan himmeitä. Ulkonäöllä ei siis kaunistella, mutta odotan silti levystä muistamaani hyvää makua... Ja pitkään sitä saakin odotella, jotenkin nappeina suklaa ei olekaan niin hyvää. Pähkinää on 12% ja se on joukossa erittäin pienenä rouheena, liian pienenä mielestäni. Pähkinän maku jää selkeästi enemmän taka-alalle kuin levyssä, ja suklaakin alkaa maistua itseltään vasta puolivälissä. Ei tämä suinkaan pahaa ole, se olisi aika vaikeaa pähkinäsuklaalle, mutta selkeästi pettymys tämän merkin pähkinäsuklaaksi. Heikko kolmonen.

Susanna K 12.03.2009
Taattua hyvää Maraboun suklaata lisukkeena nuo pähkinärouheet. Tämä kuten levymuoto toimii loistavasti kun maku on molemmissa tasan sama. Turhat jupinat pois ja lisää tätä!

Jarkko 10.03.2009
Ikisuosikkini nappimuodossa. Levyversio pursuaa pähkinämurskaa ja niin tekee tämä nappiversiokin, joten imeskelylähestymistapa olisi täysin väärä. Kun Maraboun maitosuklaanappeja arvioidessani hieman kritisoin nappiversion makua verrattuna levyversioon, niin tässä en samaan kritiikkiin ryhdy. Toki suuntuntuma on tässäkin levyyn verrattuna erilainen, mutta enpä meniisi tätä sanomaan yhtään levyversiota huonommaksi. Tokihan näitä joutuu nakkomaan suuhun huomattavasti tiheämpään kuin levyn suurempia palasia, mutta mitä siitä, kun tällaisesta herkusta on kyse. Todellinen herkku on näköjään herkkua muodosta riippumatta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani