Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou jordgubb
Tuotteen Marabou jordgubb valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 10.12.2018
Makea mansikan tuoksu. Myös maku on makea ja mansikan maku on havaittavissa, mutta ei erityisen voimakas. Ei kovin raikas. Tylsä! En ostaisi, mutta ei tämä pahaa ole.

Anita 06.05.2015
Mmmm... mansikan tuoksuista Marabouta maitosuklaan muodossa. Vaikka olenkin saanut liika-annostuksen ko firman maitosuklaasta, niin tämä on herkkua. Tiedän, että mansikat ovat pakastekuivattuja ja maistuvat juuri sopivan kirpakalle. Sesonkituotteena tuli jo syötyä muutama levy, mutta arvostelu on jäänyt väliin. Hyvä, että tuli nyt normi valikoimaan. Jotenkin nämä mansikka-suklaa yhdistelmät toimivat minulle erinomaisesti. Kesäisin tulee dipattua tuoreita mansikoita suklaisiin ja nyt sitten voin talvellakin nauttia herkustani.

Katja Ke 01.05.2015
Tutulla Maraboun tekstillä koristeltuja suklaalevyn palasia. Tuoksu on mansikkakarkin tuttu vahva esanssisuus. Todella voimakas karkkinen tuoksu onkin. Palojen sisältä pilkottaa reilun kokoisia aidon kuivatun mansikan näköisiä paloja. Suklaa sulaa hitaasti suussa. Karamellinen tuttu maitosuklaan maku. Mansikka maistuu taustalla mansikkahillolta ja hieman liian makeilta jelly beanseiltä. Yksinään suuhun jäävistä mansikanhipuista irtoaa sentään hiukkanen aidon marjan makua, jossa on vähän kirpeyttä tasapainottamassa makeutta. Kesäinen lastensuklaa, etenkin makeanhimoon.

Teresa 30.04.2015
Maraboun maitosuklaata, jossa näkyy punaisia sattumia. Voimakkaan kuivatun mansikan tuoksu iskee nokkaan heti, kun foliopaketin avaa. Epäilen siis vahvasti, että kyseessä on Maraboun mansikkasuklaa. :)

Maistaessa asia varmistuu. Mansikkasuklaatahan tämä. Mansikan maku on voimakas ja helposti tunnistettava. Suklaa itsessään on tuttua Maraboun laatua: makeaa, hieman rasvaista, maukasta ja suussa sulavaa. Mansikanpalasia on suklaassa juuri sopiva määrä: se maistuu, mutta se jättää tilaa myös suklaan maistua.

Kokonaisuus on mukavan raikas ja kesäinen. Näin kevätkelien ollessa surkeimmillaan (ulkona tulee vettä/räntää/lunta, aurinko näkyy ehkä kerran kahdessa viikossa ja kadut on täynnä loskaa) tällainen suklaa tuo mukavasti kesäfiiliksen ja nostattaa mieltä ylöspäin.

Jenni R 29.04.2015
Suklaan palassa näkyy heti M-Marabou merkki, maitosuklaa. Paloissa näkyy punaisia kuivatettuja marjan paloja sekä pähkinää. Imelän tuoksuinen. Suklaa sulaa suussa, mutta on imelän takertuva. Ei säväytä erikoisesti, Marja maistuu, pieni jogurrtimaisuus havaittavissa hieman.

Ansela 28.04.2015
Huhhuh, maistelukääreestä lehahti avatessa todella imelä tuoksu. Maraboun maitosuklaata ja jotain punaista marjaa näyttäisi olevan. Suklaan maku katoaa täysin tämän ällömakean alle. En pysty maistamaan toista palaa, marja jääköön siis arvoitukseksi.

Veli-Matti 27.04.2015
Reilun kokoisia maitosuklaapaloja. Selvästi mansikka-aromia havaittavissa, ja niinpä suklaan sisältä löytyykin myös mansikan paloja. Maraboun tapaan maitosuklaa on jokseenkin sokerista, mutta tässä yhdistelmässä se ei haittaa liiaksi. Mansikkaa on mukana reilusti. Sulaa suussa sopivasti, ja jälkimakukin toimii hyvin. Maraboun vahvaa keskikastia.

Alexandra 22.04.2015
Raikas mansikkamaku täydentää makea suklaan: pureskeltaessa kirpeahkot kuivatut mansikat luovat yllätyksellistä nautintoa.

Jenni V 17.04.2015
Maistelukääreestä paljastuu pari M-kirjaimella varustettua maitosuklaapalaa, eli siis Marabouta tarjolla. Tuoksu paljastaa variantin maun eli mansikkaa on tiedossa, ihanan kesäinen tuoksu! Suklaassa on myös kiva ulkonäkö, suklaan seassa on isohkoja paloja kuivattua mansikkaa. Mutta mikä tulee makuun, se on tällä kertaa tuoksua huonompi. Liian makeahan tämä on, tyypillistä maraboulle... Suklaan makeus pilaa raikkauden, mansikka on maultaan vähän hapanta, mikä on hyvä, mutta en tykkää hampaissa rohisevan "marenkimaisesta" rakenteesta joka lisää makeuden vaikutelmaa. Kaksi pistettä, pari palaa menee, mutta sitten makeus iskee kyllä kunnolla yli.

Päivi 01.06.2012
Mitä ihmettä, enkö ollukkaan tätä arvostellu. Ihastuin tähän jo 2009 kun tuli kausimauksi. Suklaamansikka yhdistelmä kuulostaakin jo niin hyvältä. Tuoksuu jo ihanasti mansikoille. Maitosuklaan seassa punaisia mansikan palasia. Makeaa ja kirpeää sopivassa suhteessa. Suklaa ihanan pehmeän makuista ja mansikan palat tekee tästä täydellisen herkun joka kolahtaa makuhermoihin erittäin hyvin. Vuonna 2009 jäin kaipaamaan tätä suklaata ja nyt olen ikikiitollinen kun tästä tullut pysyvä maku valikoimaan. Tätä tulen varmasti ostamaan ja paljon. En löydä mitään moitittavaa tästä tuotteesta. Kertakaikkisen täydellistä. Naminami!

Oskari 31.05.2012
Marabou maitosuklaata punaisilla röhnillä. Tuoksuu maitosuklaalle ja hiukan esanssiselle mansikalle. "Mansikkapalat" on ällöttäviä esanssiklönttejä.

Miriam 31.05.2012
Tuoksu makean marjainen ja suklainen. Palakoko sopiva, ihanan ohutta verrattuna kilpailijan vastaavaan. Maku on herkullinen ja kesäinen. Tätä suklaata on todella miellyttävää syödä.

Maija 29.05.2012
Noniin, Marabou on onnistunut mansikan ja suklaan yhdistämisessä paljon Fazeria paremmin. Punaiset sattumat ovat toki hieman styroksisia Maraboullakin, mutta maku on marjaisempi ja kirpeämpi ja siksi olennaisesti herkullisempi. Makea maitosuklaa sopii hyvin yhteen kirpeiden marjanpalojen kanssa. Ei hassumpaa.

Marika 26.05.2012
Mmm.. Maraboun kesäuutuus tuoksuu lievästi makeammalle ja karkkiselle verrattuna heidän tavalliseen maitosuklaaseensa. Täällä onkin jotain punaisia sattumia seassa, joiden täytyy edustaa mansikkaa. Lisuke maistuu mansikkakarkille, joten tuoksu antoi oikein osviittaa. Nyt täytyy sanoa, että pidin enemmän Fazerin vastaavasta uutuustuotteesta, jonka kuivatut mansikat maistuivat aidommille. Tämä suklaa sopinee joko lasten karkkipäivään tai niille aikuisille, jotka pitävät mansikkasiideristä..

Saara 23.05.2012
Edessäni on Maraboun kesäinen mansikkasuklaa, eli ruotsalainen vastine Fazerin mansikkaa & vaniljaa -kombolle. Fazerin mansikkasuklaa ei minun makuhermojani hivellyt, mutta maraboun tuotteessa on alusta lähtien hyvä tunnelma. M:n maitosuklaa on toki makeaa, ja vaikken ällöimelyyden ystävä olekaan, tähän makuun olen jotenkin mieltynyt. Viime aikoina olen jopa huomannut pitäväni siitä enemmän kuin Fazerin sinisestä, mitä voi pitää paitsi kummallisena (olen tumman ja kitkerän ystävä ensi sijassa), ehkä vähän epäisänamaallisenakin.. Joka tapauksessa, tässä tuotteessa mansikat ovat rapsakoita, hiukan kirpeitä ja aidon mansikan makuisia, ja tuovat kaivattua raikkautta makean maitosuklaan rinnalle. Tässä on sitä nimenomaista kesäistä raikkautta, ja mikä yllättävää, myös vaniljan makua, joka erityisesti vaniljaiseksi nimetystä Fazerin mansikkasuklaasta puuttuu. Herkullista!

Sanni 21.05.2012
Todella marjainen ja raikas tuoksu. Tuttua maraboun maitosuklaata, jossa runsaasti pakastekuivattuja mansikan palaisia. Palaset ovat kivan rapeita ja maistuvat selvästi ja vahvasti mansikalta. Mansikka antaakin kivaa kirpeyttä ja pirteyttä makeaan maitosuklaaseen. Todella onnistunut makuyhdistelmä, aivan taivaallista. Voittaa kyllä Fazerin mansikkasuklaan, sillä tässä mansikka on kivan rapeaa eikä sitkeää kuten Fazerin versiossa.

Laura 19.05.2012
Annoin Fazerin suklaa-mansikalle 4 ja tälle 3, mutta en oikein tiedä menikö kotimaahan vedättämiseen, koska tämä olisi ollut oikeastaan onnistuneempi versio annetusta teemasta, ellei olisi himpun liian makeaa ja mansikan maussa vähän "HubbaBubbaa". Pehmeys ja suussasulavuus sekä myös mansikan maun voimakkuus päihittävät kotimaisen. Hyvää namimättöä kovaan makeannälkään esim. talvella, kun mansikoihin on matkaa...

Kirsi I 12.05.2012
Lähiruokakaupan Marabou-levy, jossa kulmassa teksti "nyhet" ja nimenä Marabou Jordgubb -mansikka suomeksi kyljessä, osoittautuu samaksi kuin tämä parin vuoden takainen kesä-levy. Maraboun maitosuklaata ja pakastekuivattuja mansikanmuruja. Mansikoita on vähemmän kuin Fazerin versiossa, toisaalta makua on vähemmän, mutta myös vähemmän hampaisiin tarttuvia tahmeita palasia. Mansikkainen maku on selkeä ja jää suklaan jälkeen suuhun pitkäksi aikaa. Suutuntuma on fazeria miellyttävämpi, joten siitä piste enemmän.

Minna Hi 02.06.2009
Suklaa tuoksuu kovasti metsämansikalta tai hieman esanssiselta. Mansikan palat ovat kuivattuja ja hyvän kokoisia. Mansikka jopa maistuu suklaassa, palat rapisevat hieman hampaissa. Mansikat ovat sopivasti hieman kirpakoita. Ihana suklaa Maraboulta, jonka suklaasta en yleensä niinkään pidä. Tätä ostan toistekin. Harmi, jos jää vain kausimauksi.

Susanna K 24.04.2009
Suklaa tuoksuu miellyttävän raikkaalle. Tunnistan sen tutuksi maraboun maitosuklaaksi johon ujutettu kuivattua marjaa. Tämä makukokonaisuus antaa valitettavasti koko suklaalle oudon maun, jotenkin häviää se hyvä maitosuklaa ja tuo marja huonontaa kokonaisuudessaan suklaan.

Antti H 24.04.2009
Herkullista taatua Maraboun maitosuklaa laatua. Nyt sekaan on kuitenkin eksynyt mansikkaa joka kumma kyllä ei ole läheskään niin pahaa kuin kuvittelin. Mansikkaa on ensinnäkin sopivan vähän niin että suklaakin maistuu, toiseksi marjapalaset eivät ole liian kovia. Kokonaisuudessaan tutustumisen arvoinen pläjäys.

Satu 24.04.2009
Oj-oj-oj-oj... Tämä Maraboun uutuus pelasti kyllä huhtikuuni totaalisesti. Mitä sitä kiertelemään eli täydet pisteet tälle maailman parhaimman maitosuklaan ja kuivattujen mansikoiden yhdistelmälle. Toivottavasti ei jää sesonki-tuoteeksi ja leviää kesään mennessä muihinkin kauppaloihin kuin R-kioskeihin. Herkullisuudessaan erittäin tasaväkinen kilpailija Kultasuklaan mansikka-valkosulkaalle.

Janne J 24.04.2009
Mansikkaista maitosuklaata. Pureskellessa jotenkin nahkean oloista, tarttuu kitalakeen. Ei herätä jostain syystä suuria tuntemuksia suuntaan tai toiseen. Kaipaisi ehkä makeampaa maksikkaa. Tai tarkemmin ajatellen, veikkaan että tykkäisin tästä suklaasta enemmän ihan ilman mansikkaa. Keskivertosuklaata näillä eväillä.

Jarkko 21.04.2009
Mjölkchoklad med frystorkade jordgubbsbitar eli maitosuklaata ja pakastekuivattuja mansikanpaloja. Tämä on kevään uutuus Maraboulta. Kun levyn aukaisee, vastaan tulee varsin marjainen tuoksu, mutta tarkempi nuuhkaisu paljastaa tuoksun olevan melkoisen kirpakka, kuten ennakkoon mielessäni hieman pelkäsin. Mansikanpalasia näyttäisi olevan ihan riittävästi, mutta niitä näkee vain levyn pohjapuolella. Pistän suklaapalasen suuhun ja suun täyttää pian yhtä raikas maku, kuin millainen tuoksu oli levyä avatessa. Liiallista kirpakkuutta ei maussa kuitenkaan suureksi ilokseni ole. Kuivatun mansikan maku on kuitenkin sen verran hallitseva, että Maraboun mieto maitosuklaa ei maussa pääse edes merkittävään sivuosaan. Suuntuntuma on kuitenkin niin tuttu, että suklaasta ei voi erehtyä, joskin rouskeet tietenkin tekevät eron perussuklaaseen. Yritän mielessäni pohtia sitä, että pidänkö tästä vai en. Pohdinnan tulos on, että pidän tästä, mutta kaksikin riviä on jo ihan liikaa kerta-annokseksi. Siihen asti maku on miellyttävän kesäinen ja raikas, vaikkakin luulen tämän jäävän omalla ostoslistallani lähinnä kuriositeetiksi. Pisteet on nyt annettu pienelle kerta-annokselle (1-2 riviä), mutta viimeistään kolmannen rivin jälkeen arvosanaisi lähtisi takuulla jo laskuun.

Milla 15.04.2009
Päänsekoittava mansikkaesanssin haju tunkee sieraimiin, ei hyvä jumala, onko tämä luokiteltu suklaaksi? Maraboun jo muutenkin ällömakeaan maitosuklaaseen on lisätty "mansikkaa", joka kyllä kovasti tuntuu olevan aromia purkista. Mansikan palaset tuntuvat enemmänkin riisimuroilta hampaissa, ja ainakaan minun mielestä mansikka ei maistu tältä. Jos maistuisi, en niitä söisi. Ihan kamala esanssihirvitys, päähän sattuu ja ahdistaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani