Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou m hazelnut
Tuotteen Marabou m hazelnut valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 07.08.2010
Pussia avatessa tuoksahtaa makea tuoksu. Kokonaisia hasselpähkinöitä suklaalla kuorruttettuina, jotka ovat kyllä hyvää naposteltavaa. Kyllä on sattumuksellisia nää kuorrutukset. Osassa hyvin ohutta ja ainakin yksi osui kohdalle, jossa oli tosi paksusti suklaata. Se oli tosi hyvänmakuinen. Maussa taas selvästi pähkinä vie suklaasta voiton. Usiampaa palluraa pureskellessa nää sulaa mukavaksi massaksi suuhun. Herkullista. Jälkimaussa pähkinä on hivenen enemmän esillä.

Jarkko 07.07.2009
Marabou on tuonut tähän m-sarjaansa kaksi uutuutta, joista nyt käsittelyssä toinen. Verrattuna hetki sitten arvioimaani crispy-versioon, nämä ovat selvästi pienempiä, joka johtunee ihan luontaisesta hasselpähkinän koosta. Nämä ovat, kuten arvata saattaa, maitosuklaalla päällystettyjä kokonaisia hasselpähkinöitä. Näitä popsiessa pähkinänhimo täyttyy nopeasti, mutta suklaan osuus jää varsin laimeaksi. Vaikka hasselpähkinän makua ei ehkä helposti miellä kovin voimakkaaksi, niin kyllä se vaan tässä peittoaa suklaan kokonaan. Kyllähän näitäkin popsii helposti tästä 185g pussista, mutta suklaan huomaamaton rooli on todellakin (mainittakoon se nyt jo kolmannen kerran) tälle selkeä ja suuri miinus.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani