Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou sensation yoghurt & raspberry
Tuotteen Marabou sensation yoghurt & raspberry valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,78 ja löytyy top 100 -listan sijalta 64. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Oskari 26.01.2011
Jos kuvittelee vadelman tilalle puolukan, niin maku on lähes identtinen Fazerin Lingonberry milk parfaitin kanssa. Tosin tässä taitaa maitosuklaa maistua enemmän. Itse asiassa nämä maut sointuvat myös paremmin yhteen.

Katja K 17.03.2010
Ihanan muhkea 'pikkulevy' vadelmajogurttitäytteistä maitosuklaata. Tuoksuu makealle vadelmaiselle. Palat ovat isoja ja niissä on paljon täytettä. Itse suklaakuori on ohuehkoa tavallista maraboun maitosuklaa. Kaiken kaikkiaan maukas yhdestelmä, ehkä kuitenkin hiukan liian makea makuuni (toisin sanoen, levyn tuhoamiseen meni enemmän kuin 15 minuuttia..).

Marika 09.03.2010
Melko kookkaita, pulleita levytäytesuklaan paloja Maraboun M:llä varustettuna. Palasen kun lohkaisee, niin reunasta pilkistää valkoinen sisusta, jossa on punaista rouhetta. Maitosuklaan maku ehtii kielelle juuri ajoissa ennen kuin hapan, raikas makuelämys täyttää makuhermot: ihanan vadelmaista! Tämä maistuu aivan oikeasti jogurtille ja aidolle vadelmalle. Mukana on siemenet ja kaikki :)

Kaisa 28.02.2010
Hämeen neidot maistelivat helmikuun suklaat Cafe Kukossa 23.2 Sattumaa vai pitkää ystävyyttä kuvaa se, että jokainen neito oli tuonut yhdeksi maisteltavaksi saman tuotteen toisistaan tietämättä eli naapurimaan sensation jugurtti-vadelmasuklaan. Maraboun tuoteperhe tai suklasita maitosuklaa eivät ole olleet minun erityisessä suosiossa milloinkaan. Siksi täyden viitosen arvio on yksi ihme kohdallani. Ohut maitosuklaakerros sulautuu todella upeasti lievästi happamaan, puhtaaseen jugurttitäytteeseen. Vadelman maku pienine rapeine siemenineen on niin ikään aito ja konstailematon. Kokonaisuudesta tulee selkeä, upea tuote, jossa levykoko on myös parahultainen. Ihana uusi tuttavuus tummaan suklaaseen hurahtaneelle.

Anja 03.02.2010
Vadelmanmakuista täytettä makeassa vaaleassa suklaassa. Onko tässä kopioitu Fazerin vadelmatäytteistä suklaata? Sopivan kirpeä maku kuitenkin.

Miriam 21.11.2009
Muhkeita paloja. Tuoksu esanssin jugurttinen, vadelmaakin mukana. Tuoksussa ei häivähdä tippaakaan suklaa. Sisältä pilkistää jotain vaaleaa, rakeista täytettä. Omituisen makuista. Ylimakeaa. Joukossa punaisia esanssimakukertymiä. Ei tee mieli ottaa toista palaa, sen verran esanssista ja makeaa maisteltava tuote on. Selvää suklaanmakua en saa kiinni, mutta kaippa se on mukana tasapainottamassa sotkua.

Vappu 28.09.2009
Reilun 100g:n painoinen uutuuslevy, jossa tutun Maraboun maitosuklaan ympäröimänä valkoista kuivattujen vadelmanmurusten pilkuttamaa jugurttitäytettä. Tämä on todella hyvää, vaikka vadelma maistuukin hieman esanssiselle. Tässä tuotteessa Maraboun makea maitosuklaa pääsee hyvin oikeuksiinsa, kun kontrastia tuo kirpeä, rasvainen ja marjainen täyte. Palat ovat ihanan pulleita, joten täytettä niissä on reilusti. Marjaisten suklaiden joukossa uusia suosikkejani.

Virve 26.09.2009
Erittäin hyvän makuista suklaata. Täytteenä jogurttia maitosuklaan sisällä. Pähkinää tms. kovaa lisätty joukkoon, koska hampaissa narskuu jonkin verran, kun suklaan antaa sulaa suussa.

Jari 25.09.2009
Täytesuklaata, jossa vahva marjainen maku. Oikea sokeripommi. Marjaiset palaset tekevät sen vaikutuksen, että itse suklaa häviää taustalle Jälkimaku on kohtalaisen kirpeä. Haju jo paljastaa marjaiseksi täytesuklaaksi.

Hanna P 25.09.2009
Tämä M palassa ei jätä arvailujen varaan, Maraboutahan tämä. Melkein jää suklaan syöminen väliin, koska tämä täytesuklaa haisee makealta ja melkein ällöltä puolen metrin päähän. Vaaleaa maitosuklaata valkoisella täytteellä ja pienillä pinkeillä pallukoilla joukossa. Rohkaistun kuitenkin maistamaan esanssin tuoksun läpi ja fiilis vaan voimistuu, jotain aika marjaisaa, mut ei kyllä ihan aitoa. Kuitenkin jotain kirpakkaakin joukossa, joten ihan ei makeus ja esanssisuus tyrmää.

Päivi 25.09.2009
Maitosuklaan sisällä näyttää olevan jogurttitäyte, jossa on punaisia sattumia. Marjainen maku ja raikas. Oikein hyvä yhdistelmä. Maku kestää pitkään, mutta lopussa olisi kuin sokerimuruja purisi. Kokonaisuus kuitenkin on hyvä.

Susanna K 25.09.2009
Jogurttisen maitosuklainen suklaa, tuoksu ja maku vahva. Sulaa samettisesti suuhun eikä jätä liian makeaa jälkimakua. Täyte suklaassa sopivan täyteläinen.

Iikka 25.09.2009
Maitosuklaata, jonka täyte tuoksuu mansikkaiselle, ehkä aavistuksen liian esanssiselle. Suklaan ja täytteen makuyhdistelmä on ihanan pehmeä eikä esanssisuudesta ole suussa jälkeäkään. Jälkimakua ei juuri ole, mutta onneksi tätä suklaata voi ottaa useammankin.

Minna Hi 20.09.2009
Heti avattuani pakkauksen ilmoille leijui makea vadelmainen tuoksu. Läheltä tuoksu on todella voimakas. Maitosuklaakuoren alta paljastuu vaaleaa täytettä jossa punaisia pilkkuja. Maku on hieman hapan, vadelmat aavistuksen rapisevat hampaissa. Happamuus tulee varmaankin tuosta jogurtista. Makeus on juuri sopiva. Tämä on todella maistuvaa ja hyvää, jotenkin samalla raikasta, rasvaista ja makeaa. Nam!

Antti H 11.09.2009
Maraboun suklaa on aina herkullista, tässä levyssä täytteeksi on eksynyt marjajugurttia. Jugurtti on minun makuuni liian hapanta ja marjaista, josta johtuen suklaa jää auttamattomasti taka-alalle. Kyllä tällä makeannälän tappaa, mutta siihen se jää.

Satu 11.09.2009
Oijoijoijoi!!! Nähtyäni paketin kuvittelin mielessäni herkullisimman vadelmajugurttimaitosuklaayhdistelmän, mitä ikinä keksin ja tämä on juuri sitä. Aivan tajuttoman hyvää. Jugurtti tuo hieman happamuutta, maitosuklaa makeutta ja kaiken kukkuraksi pakastetut vadelmapalat rouskuvat herkullisesti. Lisäksi palaset ovat juuri oikean kokoisia (lue: tarpeeksi suuria) ja suklaa ei täytteen ympärillä ole liian kovaa. Tätä äkkiä kauppoihin!

Jarkko 07.09.2009
Maraboun uutus tarttui käsiini Suomen suurimmasta kyläkaupasta viime lauantaina. Uutuuslevyjä on kahdenlaisia ja tässä levyssä makuina on jogurtti ja vadelma. Vadelman puolikirpakka tuoksu puskee väkisin maitosuklaakuplan läpi. Kuplan sisällä on valkoista, pinkkejä ja kirpsakoita murusia sisältävää jogurttimassaa, joka maistuu hivenen jogurtilta ja hivenen enemmän vadelmalta, joskaan marjan maku ei ihan luonnollisen vadelman olekaan. Kuten arvata saattaa, on kokonaismaku raikas ja kesäinen. Tämä on herkullinen ja tällainen 133g levy sujahtaa suuhun hetkessä.

Miriam 03.09.2009
Tuoksu todella vadelmainen. Palajako sopiva ja pitkulainen. Aluksi maistuu vain suklaa ja vadelma. Hetken kuluttua vadelman maku voimistuu ja esiin tulee myös jugurtti. Joukossa purtavia kiteitä, kuten usein tällaisissa valmisteissa. Maku kuitenkin tunkkainen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani