Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou sensation toffee & walnut
Tuotteen Marabou sensation toffee & walnut valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,21 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 24.01.2012
Köh... Marabou on vihdoinkin tehnyt ennätyksen siinä, kuinka paljon makeaa voi lisätä makean päälle... Ehkä vielä joku marsipaanikuorrutus ja sokerihile vielä päälle niin sitten lähtisi jo leukaluutkin irti, nyt vasta hampaat... Siis juu, toffee on ihan älyttömän makeaa ja samoin tietenkin suklaa. Lisäksi saksanpähkinässä on sellainen ominaismaku, joka liian hallitsevana on itselleni epämiellyttävä. Tykkään ehkä jäätelön kaverina siitä enemmän. Eli jos tekisikin vaniljajäätelöannoksen ja musertaisi tätä pari palaa päälle... Juu voisi toimia. Sellaisenaan koko levyn syönti on puhdasta itsensä kiduttamista, ellei sitten ole jossain ketoositilassa jolloin mikään sokeri ei riitä.

Anja 05.02.2010
Vaalea pähkinätoffee –täytteinen suklaa. Kovin makeaa mutta sittenkin hyvää.

Miriam 17.11.2009
Muhkeita paloja. Tuoksu toffee ja maitosuklaa. Ensimmäisenä makuna esiin tulee pähkinä, olisiko pekaania? Todella todella makeaa ja tahmeaa. Sisässä pehmeää toffeeta/kinuskia, joka tarttuu hampaisiin. Joukossa pähkinää. Ei tee mieli syödä montaakaan palaa makeuden vuoksi. Suklaa perus maitosuklaata.

Jari 25.09.2009
Mitä lie täytesuklaata. Valuva ja tahmainen täyte, mistä erotan mantelin. Äklö pala, joka jää suuhun pyörimään. Ei edes hajusta saa selvää mitä tää on. En ostaisi itselleni.

Hanna P 25.09.2009
Pulleita M-kirjaimella koristettuja maitosuklaita. Sisällä yllätykseksi jotain pehmeää ja tahmeaa. Jotain kinuskia ja pähkinöitä tai manteleita…Voi hyvänen aika! Kyllähän tätä nyt (makean)nälkäänsä syö, mutta joulu jolloin ei olisi mitään muuta syötävää kuin tätä, olisi kyllä painajainen!

Iikka 25.09.2009
Maitosuklaata täytteellä, jossa tuntematon esanssin tuoksu. Maku on makea, ehkä mantelinen, joka jäi viipyilemään suuhun. Jälkimaku kuitenkin aavistuksen paperinen.

Päivi 25.09.2009
Maraboun suklaata toffee täytteellä. Toffee on valuvaa. Suklaa laadukkaan hyvää. Tätä voisi syödä lisää. Onnistunut kokonaisuus. Maku vie mennessään. Nam!

Susanna K 25.09.2009
Vau, tämä on tahmatassujen suklaata! Tuoksuu vahvasti toffeelle, maistuu voimakkaasti pähkinälle. Tässä kokonaisuudessa on jotain niin muhkeaa mikä saa himoitsemaan tätä lisää, onko syy syöjässä vai suklaassa? Taatusti lähtee suklaan nälkä tällä. Uskomaton uutuus Maraboulta!

Virve 24.09.2009
Houkuttelevan näköistä suklaata, jonka päällä komeilee kirjain M, täytyy olla Maraboun perhettä, yksi suosikeistani? Kun palan taittaa, täytettä pursuaa uloa. Toffeen makuista, johon lisätty jotakin toista makua. Täyte makeaa ja makeus täyttää koko suun!

Vappu 19.09.2009
Reilun 100g:n maitosuklaalevy, jossa täytteenä valuvaa toffeeta ja saksanpähkinänmurusia. Kokonaisuudessa ei ole mitään vikaa mutta jotenkin en vaan innostu. Suklaa on vaaleaa Maraboun maitosuklaata ja toffee jotenkin pistävän makuista. Saksanpähkinöistä, joita täytteessä on suhteellisen vähän, lähtee erittäin voimakas aromi, joka maustaa koko täytteen. Ainakin yksi piste olisi tullut lisää jos pähkinät olisivat olleet suurempina palasina.

Minna Hi 16.09.2009
Tuoksu on makean toffeinen, kuin Dumle. Vaalean maitosuklaakuoren alla on pehmeää toffeeta ja voimakasta saksanpähkinää. Alussa pähkinän maku on suorastaan pistävä. Olenko yllättäen tullut pähkinöille allergiseksi? Maku on kyllä hyvä, mutta pistely häiritsee. Hurjan imelää. Pähkinä olisi saanut olla kunnon paloina eikä vaan makuna. Odotin tältä suklaalta jotain enemmän.

Satu 11.09.2009
Tämä suklaa haisee/tuoksuu "aivopähkinöille" jo ennen kuin yhtään palasta ehtii suuhun asti. Pidän pähkinöistä paljon ja nämä kyseiset pähkinät eli saksanpähkinät ovat olleet herkkuani jo pienestä lapsesta asti. Kunnes... eräänä jouluna söin vahingossa yhden pilaantuneen sellaisen. Siitä tapauksesta on jäänyt niin pysyvät traumat, että pelkkä tämän pähkinän tuoksu saa suuni irveeseen. Harmillista tietty, sillä tässä suklaassa ei varmastikaan ole mitään vikaa. En vain pysty nauttimaan siitä yhtään.

Antti H 11.09.2009
Marabou on ylittänyt itsensä, tämän parempaa suklaata on vaikea keksiä. Toffee ja saksanpähkinät toimivat loistavasti yhteen täydentäen jo täydellisyyttä hipovaa maraboun maitosuklaata. Tottahan tämä on aika äkkimakeaa, mutta niin hyvää ettei se haittaa. =)

Jarkko 07.09.2009
Maraboun uutuus tarttui käsiini Suomen suurimmasta kyläkaupasta viime lauantaina. Uutuuslevyjä on kahdenlaisia ja tässä levyssä makuina on toffee ja saksanpähkinä. Palaset levyssä ovat kuplamaisia ja maitosuklaan sisällä on löysähköä toffeeta, jonka seassa on saksanpähkinäpalasia. Toffee tietenkin tekee kokonaisuudesta makean, mutta yllätyn eniten siitä, kuinka pehmeitä/epärahisevia nuo säksanpähkinäpalaset ovat. Odotin ehkä suurempia palasia. Kokonaismaku levyssä on todella tutun oloinen ja minua ärsyttää suunnattomasti, kun en millään saa päähäni mistä tämä pähkinäinen maku on tuttu. Tästä levystä ei selvästikään ole edes yritetty tehdä raikkaan pirtsakkaa, vaan se on varmaankin jätetty tuolle (tätä kirjoittaessa) vielä maistelemattomalle vadelmajogurtti-levylle, mutta tämä kokonaisuus on minusta erittäin miellyttävä. Liiallinen makeus on ainoa varsinainen miinus ja uskon että tätä tullaan varsinkin talviaikaan meilläkin näkemään useamman kerran. Lisäksi olen iloinen siitä, että Maraboultakin nyt löytyy ainakin kaksi täytelevyä, joiden täytteenä ei ole pelkästään nougattyyppistä massaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani