Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou sensation toffee & walnut
Tuotteen Marabou sensation toffee & walnut valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,13 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Marja 02.11.2012 : Tykkään saksanpähkinästä, muuten liian makeaa.

Sindy 07.12.2010 : Aivan liian makeaa ja sulavaa, mutta maultaan yllättävänkin hyvää kun en kauheasti tykkää saksanpähkinästä. Ja liian isoja paloja minun makuuni... kun on niin makiaa.

Sindy 30.11.2010 : Todella makeaa, eikä pysty kyllä paljoo syömään, mikä ei aina ole pahitteeksi. =) Ihan kuitenkin maistuu hyvälle pienissä määrin, en kyllä toista kertaa osta...ei ollut niin hyvää.

Raija Saastamoinen 09.07.2010 : Liian vaalea ja lötkö suklaa... sulaa käteen...liian makea...

satu 17.11.2009 : Tää oli niin äklöä, etten saattanut syödä kuin 2 palaa. Toffeetäytettä oli liikaa tai se oli jotenki liian paksua ja suuhun jäi joku outo maku ilmeisesti siitä pähkinästä.

suklaahirviö 16.10.2009 : Pähkinän ja toffeen yhdistelmä ei koskaan voi mennä niin pieleen, ettenkö minä siitä pitäisi! Mutta minusta noin muuten tämä ei ollut turhan onnistunut tekele: Maraboun maitosuklaata oli makuuni turhan paksulti ja täytettä siihen nähden niukasti. Lisäksi täytteessä oli joku pieni tunkkainen maku.. Pysyttelen edelleenkin muissa tuotteissa, jos mielin supermakeaa kinuskipläjäystä!

Suklaaholisti 03.10.2009 : Fantsua. Tähän jää koukkuun. Ihana saksanpähkinän maku yhdistyy makeaan toffeeseen. Todella makea paukku. Mun lemppari!! Harmi ettei tätä saa vielä joka kaupasta, pitää ajella ympäri Turkua että saan annokseni.

Willy 28.09.2009 : Paksukho kuori herkullista Maraboun suklaata, jonka sisältä paljastuu hienoksi jauhettua pähkinää ja toffeeta. Pähkinä tasapainoittaa toffeen makeutta ja lopputulos on herkullisen monipuolinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani