Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou crisp'it
Tuotteen Marabou crisp'it valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Oskari 04.03.2010
Suklaa perus-Marabouta murolisukkeilla. Aika tylsä.

Marika 04.03.2010
Siis tässähän on jotain paahdettuja muroja. Ehkä hunajaakin? Makoisaa ja hauskasti hampaissa rapsahtelevaa. Tosin voimallisempien makujen ystävänä kyllästyisin varmaan levyn puolessa välissä.

Saila 27.02.2010
Hyi?! Jotenkin palaneen kaurakeksin makuisin palloja mitäänsanomattomassa suklaassa.

Nina M 27.02.2010
Lumoavan tuoksinen maitosuklaa, johon on lisätty jotain suolaseen vivahtavia crisp-palleroita. Maku on aito "maraboumainen", hitusen pistävä ja tympeä, samoin jälkimaku... Palat ovat todellakin erikoisen muotoisia ja kovia. Vaatii takahampaiden käyttöä, jos ei tahdo imailla kokonaista palaa kerralla. Varmaan monen maitosuklaan ystävän makuun, mutta itse en pitänyt tästä.

Miriam 30.11.2009
Omituisen näköisiä paloja. Tuoksu maitosuklaisen makea. Suklaassa näkyvissä kupruja. Maku perinteinen maitosuklaa, jossa mukana hyvin esille nouseva crispi. Crispipalat sopivan suuria ja tuntuvat hampaissa. Perinteistä mättösuklaata. Menee paremman puutteessa, muttei aiheuta riemua. Kuitenkin pisteitä nostaa maukkaat crispit.

Jarkko 12.10.2009
Maraboun tämän syksyn uutuuspatukka, jota tosin toistaiseksi ainakaan en ole bongannut muualta kuin länsinaapurista. Maraboun maitosuklaan seassa on karamellisoituja keksikuulia. Hauk vaan ja suuni täyttää erikoinen hieman maltaan oloinen ja aavistuksen suolainen makuelämys. Hitusen verran tulee mieleen Mars Maltesers, mutta koostumus on tässä tiiviimpi johtuen suuremmasta suklaan osuudesta. Patukka on itse asiassa miellyttävämpi kuin odotin, koska tämä poikkeaa monella tavalla ylsisimmistä crispisuklaista. Kun kuuliin lisätään Maraboun miellyttävä maitosuklaa, ei lopputulos luonnollisestikaan ole hullumpi, näitä kyllä uskaltaa ostaa toistekin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani