Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou vinter
Tuotteen Marabou vinter valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 08.12.2009
Norminlainen palajako. Tuoksu, tai pikemminkin haju kitkerä ja saa kavahtamaan taaksepäin. Maku neilikkaisen kanelinen, neilikan jäädessä päällimäisenä makuna suuhun. Joukossa pieniä krämmäleitä, jotka lisäävät kummallista mausteista makua. Ei tätä toista palaa ota kuin nälänhädässä. Oikein saa puistatuksia aikaan moinen makuelämys. Suklaan laadusta/mausta ei voi muuta sanoa kuin maitosuklaata se kait oli värin perusteella. Pthyi.

Päivi 27.11.2009
Maraboun suklaa tuoksuu pipareille. Selvästi jouluinen maku. Sopii juuri joulun aikaan syödä. Mausteet tulevat hyvin esille. Tuntuu, että seassa on tavaraa runsaasti. Toisen palan jälkeen maku ei ole niin hyvä enää.

Iikka 27.11.2009
Piparkakulta tuoksuva Marabou-palanen. Suklaan seassa ilmeisesti piparisattumia. Turhan makea makuuni. Voisi sopia kahvin kanssa, muttei paljaaltaan.

Hanna P 27.11.2009
Maraboun vaalean maitosuklaan väri ja jotenkin hyvin mausteinen tuoksu. Sisältö jännästi suussa rohisevaa. Suklaa taatun makeaa ja pehmeää Maraboun tyyliin, mutta yhdistettynä sokerisen makeaan täytteeseen, menee jo ällömakean rajalle. Makeannälkään ja kohtuudella kyllä, koko levyllistä joulun ähkyherkkusyömingeissä ei!

Jarkko 26.09.2009
Kas kas, Maraboullahan on laitettu tuulemaan oiken kunnolla syksyn kunniaksi kun tällainenkin uutuuslevy löytyi paikallisesta marketista. Kesällä myytiin sommar-levyä, joten on loogista myydä talvella vinter-levyä. Loogista ja odotusten mukaista on sekin, että tässä on runsaasti talvisia (ellei peräti jouluisia) tuoksuja ja makuja. Maitosuklaan seassa on rouheita, jotka maistuvat lähinnä piparkakulle, mutta ovatkin tuoteselosteen mukaan karamellisoituja kaakaopavun palasia. Ehkäpä piparin maku tuleekin muualta suklaasta ja nämä muruset eivät todellisuudessa maistu oikein millekään. Tuoteselosteessa luvataan "neilikkaa ja muita mausteita" ja jälkimmäinen on sitten vielä tarkennettu: kardemumma, pippuri, inkivääri, kaneli ja vanilja. Yleismaku tässä on kuitenkin Joulu. "Onko tämä sitten hyvää" kuulen jo sinun kysyvän. No on tämä. Jos pitää jouluisesta piparin mausta ja Maraboun suklaasta, niin pitää tästäkin, kuten minä. Ainoa miinus tulee noista kaakaopavun palasista. Kun ne jäävät suuhun viimeisenä, on niitä ikävä pureskella ja syljeskellä suusta. Tokihan ne voisi syödäkin, mutta tässä olisi mielestäni voitu käyttää aitoa piparia. Mitä sitten vaikka kilpailijalla on ennestäänkin piparisuklaa? Olihan niillä vadelmajogurtti ja saksanpähkinäkin aiemmin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani