Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium filled passion fruit
Tuotteen Marabou premium filled passion fruit valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 29.09.2011
Työpaikan kahvihuoneessa sain palasen tätä lähtiessäni pyöräilemään työpisteestä toiseen. Tumma suklaa suli suussa täyteläisenä, ja pian siihen sekoittui raikas passionhedelmän maku. Passionhedelmän kirpeys piristi tumman suklaan pehmeyttä ja raikas maku säilyi suussa pitkään. Kerrassan riitoisa ja herkullinen makuelämys yhdestä pienestä palasesta.

Janne J 28.06.2010
Palaset isoja laattoja, hedelmäinen tuoksu. Tumma pintasuklaa on pehmeää ja sisus vielä pehmeämpää. Makua hallitsee hyvin pitkälti passionhedelmä, mutta suklaakin integroituu joukkoon joten kuten. Suklaan laadussa itsessään ei ole moitteen sijaa, mutta makeutta ja etenkin passionhedelmää on liikaa, samoin kuin pehmeää rasvaisuutta. Ällötys on siis enemmän kuin todennäköistä suuremmissa määrin nautittuna eli tässä on jälleen kerran siis yksi tuote lisää kategoriaan "yksi tai kaksi palaa ruoan päälle".

Elina 10.02.2010
Tuoksusta ei tule kummempia elämyksiä eikä makukaan aivan heti avaudu, kun suklaapalan laittaa suuhun. Itse ihastuin kuitenkin siihen heti, että tämä ei ole "liian tummaa." Passionin maku tulee hienosti esille ja arvelen, että maku toimii parhaiten tämänlaisen suklaan kanssa, hedelmä pääsee oikeuksiinsa suklaan rinnalla. Passionin ihana kirpakka maku tekee tästä maistelusta lähes ekstaattisen makuelämyksen, olen myyty. Tiedän ettei tämä levy jää hyllyyn pölyyntymään.

Susanna K 16.10.2009
Maraboun Premium sarjasta löytyi tämä tummasuklaa passionhedelmän kera. Palat ovat litteitä mutta isoja kuten asiaan kuuluu. Suklaan kaakaopitoisuudesta ei tietoa mutta passionhedelmää pitäisi olla 40 prosentin verran. Suklaan on hivenen pistävää ja sokerisen makuista. Täyte ei tule esille niin voimakkaasti kuin olisin halunnut, maistuu kirpeälle antaen suuhun jonkinasteista pistävyyttä. Jälkimakuna suun kitalaessa on rasvapintainen kaakao. Olisiko tämä suklaa toimivampi jos olisi tehty hieman vaaleampana versiona? Passion toimii hedelmänä todella loistavasti mutta ei tämän tumman suklaan kera, valitettavsti.

Jarkko 16.10.2009
Kääreessä luvataan tummaa suklaata, mutta kuten niin monesti, on tummuusaste jätetty lisäämättä suklaan tietoihin. Tummahkossa ja suuressa palassa on kirpakka tuoksu, jonka ensimmäistä mielleyhtymää en kehtaa edes mainita. Levy on täytelevy, jossa täyte näyttää perusruskealta massalta, mutta seassa on erittäin kirpakoita murusia, jotka kyllä maistuvat passion-hedelmältä. Liika kirpakkuus ja oudohko lisämaku kokonaisuudessa jättää kyllä tälle varsin vaalealle tummalle suklaalle paljon parantamisen varaa. Sekava ja epämiellyttävä makukokonaisuus.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani