Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou eggs
Tuotteen Marabou eggs valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,74 ja löytyy top 100 -listan sijalta 79. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen.
 

Annamari 26.01.2019
Perinteinen töhnis. Tässä kuori on makeaa ja täyte valkoista ja rasvaista. Täyte on myös aika mautonta, tosin maitoista ja makeaa. Kokonaisuutena jää vaan makea fiilis.

Olli P 26.04.2013
Suklaamuna, jossa jätetty kansi selvästi ohkaisemmaksi mistä saa ohjeen mukaan taitettua munan auki. Suklaa on tuttua maraboun makeaa maitosuklaata. Munan sisällä on runsaasti vaaleaa kreemiä. Kreemi tuoksuu todella makealta ja on pehmeää, mutta pysyy kasassa niin että on helppo lusikoitava. On mukavan vaahtomainen suussa ja makeaa kuin mikä. Suklaamuna on mielenkiintoinen, erottuu joukosta ja on kokonaisuudessaan todella makea. Siinä mielessä vaikea syötävä, että hajoaa hieman sormiin syödessä. Ei tätä koko kennollista (4kpl) kerralla tule syötyä, mutta kyllä tällä makean nälän taittaa helposti. Pääsiäistuotteena neljän tähden, mutta näin yleisellä linjalla kolmonen kuvaa mielestäni parhaiten tätä tuotetta.

Jenni V 24.01.2012
Huh huh, kyllä on tuhtia tavaraa. Muistuttaa kokosuklaista kinderiä koko muna, onneksi ei ole kooltaan tätä isompi. Lusikka on lähinnä naurettava, sisus on huoneenlämpöisenä pelkkää sokerivoita ja sen lusikoiminen pelkästään suuhun lähinnä oksettaa. Jääkaappikylmänä haukkaillessa oli kuitenkin ihan maistuva, kun Kinderistä kuitenkin tykkään.

Milla 16.04.2011
Ideana ihan hauska, mutta siihen ne hyvät puolet sitten loppuukin. Kyseessä on siis maitosuklaamuna, jonka sisällä on (lusikoitavaksi tarkoitettua?) kreemiä. Tämä on oikein malliesimerkki kamalasta sokeri"suklaa"tuotteesta, jonka ajattelemisestakin tulee paha olo. Itse kuoren "suklaa" on niin makeaa etteivät aivot pysty sitä edes käsittämään, eikä koostumuskaan ole miellyttävä, vaan pikemminkin mössähtänyt, pehmeä rasvainen. Suklaassa ei ole edes minkäänlaista makua. Ja mitä kreemiin/vaahtoon sisällä tulee, on se niin margariinisen makuista etten ensimmäisen lusikallisen jälkeen suostu sitä enää maistamaan. Tuote on todella makea, rasvainen ja huonolaatuinen.

Marika 30.03.2010
Suklaakuori: Makoisaa, Kinderin ja kalenterisuklaan väliltä. Täyte: Yyh - ällöä vaahtoa! Ei tätä voi syödä yksistään mukana tulevalla lusikalla. Kaamea idea, kuin voivaahtoa söisi. Yhdistelmänä tämä toimii jo paremmin, mutta silti niin makeaa, että selkäpiitä karmii. Ehken uskalla syödä suklaamunia enää tänä pääsiäisenä.

Oskari 30.03.2010
Kivan tuntuinen idea. Päällä perus "halpis" maitosuklaata, sisällä voimaista rasvaa... Hieman ristiriitainen olo tästä, toisaalta ihan hyvää, mutta liika rasvaisuus pistää ällöttämään muutaman lusikallisen jälkeen. Sopii ehkä vähän nuorempaan makuun imelyytensä puolesta.

Vappu 05.05.2009
Vihdoin pääsin maistamaan tätä pääsiäismunaa. Pienehkö maitosuklaakuorrutteinen muna piti leikata kahtia, jotta siihen pääsi käsiksi. Sisältä paljastui ihanaa kreemimäistä ja melko rasvaista maitotäytettä, joka maistui vahvasti vaniljalta. Kokoonsa nähden täyttä tavaraa. Sekä kuori että täyte ihania ja täysien pisteiden arvoinen kokonaisuus! Njam!

Salla Elina Salo 04.04.2009
Vaahtomaista maitokreemiä sisältävä suklaamuna nelipaikkaisessa munakennossa. Munan suklaakuori on hyvin paksu ja pureksittava. Maitosuklaa on makeaa ja aavistuksen rasvaista. Munakennossa on mukana kaksi lusikkaa, mutta suklaamunan pystyy syömään loistavasti ilman lusikkaakin. Maitokreemi on niin valju ja rahkamainen, ettei sitä yksinään edes viitsisi lusikalla suklaakuoresta kaapia. Rasvainen tuntu jää kitalakeen munan jälkeen ja jälkimaku on hyvin makea.

Tuula 06.04.2008
Mukava, yllättävä kokemus. Sievään, lilaan munakennoon piiloutui pääsiäismunia, joita lusikoitiin ensipuraisun jälkeen. Makea, muttei yltiöimelä kuitenkaan. Munan pystyy syömään helposti yhdellä kerralla (jopa useamman :). Veikeä ja erilainen pääsiäisen ajan herkku!

Saila 27.03.2008
Pitihän tätä listan kärjessä keikkuvaa pääsiäisherkkua maistaa kun puoleen hintaan pääsiäisen jälkeen sai. Makeaahan tämä on kuin mikä, ja ensivaikutelma itse suklaasta oli "halpis", kreemissä taas oli olevinaan hitunen pähkinäistä makua. Mutta niinpä se suklaamuna vaan katoaa tuulensuojaan hyvää tahtia, ja eikun seuraavan kimppuun! Kahvi voisi olla kyytipoikana aika sopiva juoma. Oi sokerihumalan onnea.

Kaisa 26.03.2008
Kovalla yrityksellä olemme Hämeenlinnassa yrittäneet päästä muutaman pääsiäistuotteen makuun. Itselleni Maraboun ihanalta näyttävä ylläri on sekä pinnalta täytteeltään aavistuksen liian imelä - kaakao jää piileväksi mauksi maitoisen kreemin jalkoihin. Rakenne on hyvä ja kohtuumäärin nautittuna vahvan kahvin kanssa muna tahi sen puolisko menettelee.

Päivi 14.03.2008
Mukava lilan värinen munakennopakkaus. Tän on pakko olla hyvää. Tässä on 4 munaa ja 2 lusikkaa. Kääre iloisen värinen. Haukkaan munan auki. Tuttu maraboun maitosuklaan maku. Sisällä valkoista maitokreemiä. Sitä sitten lusikoimaan. Ensimmäinen lusikallinen on kuin tajunnan räjäyttävä kokemus. Herranen aika, ku tää on hyvää. Lusikka viuhuu munan ja suun väliä. Hyväähyvää. Lisää. Tää on pääsiäismunien aatelia. Viehettää sekä ulkoisesti silmää että sisäisesti makuaistia.

Sanna K 14.03.2008
Mielenkiinnon herättävä pakkaus ja ihan yhtä jännittävän näköinen sisältö. Maitosuklaa pinnalla on todella herkullista ja laadukkaan oloista koostumuksenkin suhteen. Sisältä paljastuu tahmeaa ja makeaa valkoista vaahtoa. Todella herkullista! näitä riittäisi pari jopa minun kaltaiselle ahmatille. silti söin koko paketin illan aikana... Myöskin suklaan helppo syötävyys saa plussaa: mukana oli lusikka jolla täytteen voi syödä ja suklaan kansi oli helppo poistaa että pääsi lusikoimaan.

Antti K 22.03.2007
Jees! Hyvää, sopivan kokoinen ja suklaakuorrutuskin sopivan paksu. Sisällä herkullista mönjää, jota en tietenkään tunnista. Mukana tuli lusikka, jolla sisätäytteen pystyikiiwimäisesti lusikoimaan.

Janne J 22.03.2007
Tökerön näköinen kääre. Keskikokoinen suklaamuna, melko painava. Apua, valkoista täytettä, ei lupaa hyvää.. Pinnassa oleva suklaa on varsin maukasta ja kreemi sisällä onkin yllättäen miellyttävän makuista, joskin makeaa. Parempaa kuin mitä käärepaperista voisi päätellä. Miinusta aivan liian pehmeästä rakenteesta. Tällä jos ei makeanhimo lähde, niin vika on syöjässä.

Satu 29.03.2006
Pirteä pieni munakennorasia, johon kiinnittää varmasti huomiota perinteisten pääsiäismunakekojen joukossa. Rasia sisältää 4 kpl foliopäällysteisiä - hieman totuttua pienempiä - suklaamunia sekä lisävarusteena kaksi pikkuruista muovilusikkaa. Suklaakuori on kiitettävän paksu ja maku juuri niin hyvä kuin Maraboulta voi odottaa. Kreemisisuksen täyteläisyys, pehmeys ja kuohkeus saavat varpaatkin tärisemään. Kuori ja sisus muodostavat yhdessä täydellisen täyttymyksen liiton. Tästä makuelämyksestä ei puutu mitään, eikä se kaipaa mitään.

Antti H 29.03.2006
Perusherkullista Maraboun maitosuklaata yhdistettynä kermaiseen sisustaan saa aikaan kindermäisen makuelämyksen. Näitä voisi syödä melkein rasiallisen kerralla.

Jarkko 20.03.2006
Nämä minulle entuudestaan ihan tuntemattomat suklaamunat on pakattu hauskasti neljän kananmunan pahvikennoihin, ihan kuten oikeatkin kananmunat. Ilman irtonaista käärettä rasiaa ei erottaisi kananmunista. Munat on kennon sisällä pakattu värikkäisiin foliokääreisiin ja mukana tulee kaksi pientä muovilusikkaa, joille niinikään mukanatulleissa syöntiohjeissa on oma käyttötarkoituksensa. Vaikuttaa hyvin suunnitellulta. Foliokääre auki. Ohjeiden mukaan kuoren yläosa pitäisi irrota lusikalla ja niin se irtoaakin, mutta voisin kuvitella että jos munaa tässä vaiheessa puristaa liian lujaa, homma leviää kirjaimellisesti käsille. Hattuosan voi myös haukata irti.

Nakkaan kansiosan suuhun ja se maistuu tutun herkulliselle Maraboun maitosuklaalle. Munan sisällä on ilmavaa maitokreemiä, joka on koostumukseltaan samaa luokkaa paksun rahkan kanssa. Kreemin maku on suklainen ja se on väritykseltään beige. Ihan hyvää. Nyt en malta enää odottaa, vaan nakkaan suuhun loput suklaamunasta, kun sen sisällä on vielä noin puolet maitokreemistä. Makuelämys on varsin hurmaava. Maku on pehmeän maitomainen ja suklaakuoren paksuuskin on riittävä. Herkullinen ja loistava pääsiäismuna. Tällä on hyvä yllättää lapset ja sukulaiset, jotka odottavat munien olevan samanlaisia kun ne monet vanhat tutut. Pieni varoituksen sana: Tuote on erittäin makea ja addiktoiva...

Susanna K 20.03.2006
Pirteän koristeellinen paperi ja helppo aukaista! :) Yksi piste suklaan ulkomuodosta jossa on nähty vaivaa eikä ole pelkkä pallo. Suklaa Maraboun loistavaa maitosuklaataa ja sisällä ihanaa mousseeta!! Siis huikea pääsiäissuklaa!! Tätä täytyy maistaa kun sanat eivät riitä kertomaan kuinka muheva ja mehukas ja suklainen pläjäys tämä on. Paras suklaamuna mitä olen syönyt!!!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani