Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou mjölkchoklad
Tuotteen Marabou mjölkchoklad valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,63 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Annamari 08.05.2016
Tuoksuu makealle, samoin maku on todella makea. Koostumus on pehmeä ja samettinen, mutta ehkä hivenen liian rasvainen. Yksistään tämä ei mielestäni ole kovin hyvää, mutta yleisesti tämä suklaa toimii hyvänä pohjana erilaisille lisukkeille.

Iikka 30.09.2015
Semimakea maitosuklaa ei pidä sisällään salaisuuksia tai yllätyksiä. Syötävä, helppo, suorastaan ahmittava, mutta kuitenkin ah niin tavallinen.

Hanna P 29.09.2015
Miedon maitoisen tuoksuista M-logolla varustettua maitosuklaata. Ehkä vähän erimuotoiset palaset ku normilevyssä, mut muuten tää maistuu kyllä ihan Maraboun perusmaitosuklaalle. Perushyvää.

Jenni V 25.01.2012
Kriittisempää näkökulmaa suklaan makuun. Siis legendaaristahan Maraboun original-suklaa on, ja hyvää, mutta se on nyt vaan niin että jos tätä syö yli pari riviä niin sitten on jo paha olo. Makeus on jotenkin niin ylitsevuotavaa. Maraboussa on jotenkin toffeinen twist, se ehkä muistuttaa jollain tasolla Fazerin punaista. Välillä pidän siitä, välillä en. Vähän on ristiriitainen tuote.

Salla Elina Salo 28.01.2008
Perusmaitosuklaata Maraboulta. Jostain syystä en ole koskaan innostunut tästä suklaasta. Hyvin erilaista kuin kotimainen vastaava. Maku on lähellä keskieurooppalaisia maitosuklaita, mutta jää maussa vähän taakse. Sulaa melko hitaasti.

Reeta 28.01.2008
Täyteläistä maitosuklaata. Ehkä hieman muovisempaa, kuin monet muut suklaat. Ei siis sula suussa samalla tavalla, vaan ensin tuntuu, että kitalaessa olisi muovinpala... Ostan useammin höystettyjä Maraboun suklaata, kuin tätä maitosuklaata. Aina kuitenkin olen tästä tykännyt ja joskus tähän tulee himo.

Minna Hi 22.01.2008
Kovaa hyvin vaaleaa maitosuklaata. Pieni toffeinen vivahde. Tosi mietoa, tästä ei saa oikein mitään irti. Kaakaon osuus taitaa olla kovin pieni. Liian makeaa minun makuuni.

Antti M 09.12.2007
Mmjoo-o, kyllähän tämä herkkua on, edelleen, vaikka yleensä ei tule ostettuakaan enää juurikaan pelkkää maitosuklaata (paitsi sitä Sinistä). Jos oikein himo iskee, niin tokihan edelleen uppoaa koko 200g levy kerralla - eikä tee edes tiukkaa. Ei maailman parasta maitosuklaata mutta täyden vitosen arvoinen silti!

Antti K 17.08.2007
Tämä ei ole niin hyvää kuin Fazerin Sininen ja jää ikävästi kitalakeen, jotenkin jauhomainen. Voisin syödä paljonkin mutta onneksi voi valita aina paremman. Tämä vaatii jotain sekaan.

Mirja 31.01.2006
En tykkää, liian makeaa.

Nina P 03.07.2005
Parempaa kuin Fazerin Sininen. Kiva maku, ei osaa kuvailla sitä makua. Hyvää!

Niina 03.07.2005
Täydellinen, parasta, täydellistä, pakko syödä kerralla koko levy. Hyvää myös hitaasti imeskeltynä - tosin loppuun asti en ole ikinä malttanut vain imutella...

Marjo 03.07.2005
Tallin maku alussa. Tosi makea, ehkä liiankin... Hyvä koostumus. Jälkimaku häviää turhan äkkiä.

Anne P 03.07.2005
Odotin jotain parempaa, haalea, vaalea, maku häipyi suusta joutuisasti. Tätä en söisi edes lohtusuklaana.

Mika 03.07.2005
Hyvää vaaleaa! Koostumus melko kova, mutta tähän on tämän suklaan kohdalla tottunut. Se toinen "varma valinta"!

Kirsi T 03.07.2005
Alkumaku tuo mieleen O'boy maitokaakaon, muuten täyteläinen, rasvainen ja tasainen. Parasta mitä ruotsalaiset ovat keksineet.

Satu 03.07.2005
Olen addiktoitunut tähän taivaalliseen keltakääreiseen herkkuun jo äidinmaidon välityksellä. Pienenä suklaa oli yhtä kuin Marabou - tuskin oltiin Fazerista kuultukaan. Voi niitä riemun hetkiä, kun kävästiin Haaparannalla ja äiti suostui ostamaan 3 levyn satsin. Napero-perspektiivistä katsottuna levyjä myytiin Ica Maxissa hurjan korkeissa pinoissa ja siihen aikaan vielä paksuun foliokääreeseen pakattuina. Jouluksi Pappa osti monta laatikollista Marabouta ja antoi yhden levyn jokaiselle lapselle ja lapsenlapselle. Mmm... mukavia muistoja.

Susanna K 16.04.2005
Niin hyvää ettei sanotuksi saa!! En ole tavannut vielä yhtä niin hyvää perusmaitosuklaataa kuin Maraboun valmistama. Sulaa suussa ihanasti takertuen kitalakeen josta se päästää makuhermoja kutkuttavaa suklaataa sulamaan kokonaan suuhun.. ja maku pysyy loppuun asti. Ei mitään turhia koristeluja tai rouheita, pelkästään vain maitosuklaan sulava maku... levy loppuu liian äkkiä...!

Jarkko 15.04.2005
Maraboun maitosuklaa on ollut yksi suurimmista suklaasuosikeistani jo kauan. Niinsanotuista perussuklaista (joissa ei täytettä eikä lisättyjä mausteita tai murusia) tämä on ehdoton suosikkini. Suklaan maku on juuri oikeanlainen, ei liian vaalea eikä liian tumma. Suklaa on niin hyvää, että sen syöminen on lähes mahdoton lopettaa ennen kuin koko levy on loppunut. Suklaan herkullinen maku viivyttelee suussa vielä syönnin jälkeenkin ja aina vaan haluttaa lisää ja lisää ja lisää...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani