Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou sensation caramelized almonds & sea salt
Tuotteen Marabou sensation caramelized almonds & sea salt valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,40 ja löytyy top 100 -listan sijalta 24. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Marikki 12.12.2011 : Tämä on koukuttavaa! Sopivasti kaikkea. Normaalisti enemmän pidän Fazerin maitosuklaasta kuin Maraboun, mutta tähän se sopii kuin nenä päähän.

Spiral 27.02.2011

Sindy 07.12.2010 : Maraboun suklaa on mielestäni todella makeaa ja siksipä suolaisuus sopii tähän hyvin. Todella hyvää on, saisi ehkä pikkusen enemmän olla karamelliä kuitenkin.

Chi 14.09.2010 : Olisi kiva antaa neljä tähteä, mutta en voi. Suklaa on herkullista, mutta sokeroidut mantelit inhottavia hampaissa!! Suola sopii tähän hyvin, samoin karamelli. Antaisin 3½ jos puolikkaita saisi antaa- nyt hampaissa rahisevat mantelit vetävät pisteet tasan kolmoseen.

Josefiina 19.03.2010 : Yllättävän hyvä, vaikka melko makea, mutta suola kirvoittaa kielen ja tahtoo lisää ! Yleensä nautin tummaa suklaata,mutta tämä on poikkeuksellisen himoittavaa. Kaupoista on tämä tuote loppunut meidän kaupungissa, joten kaikki muutkin diggaa tätä. Tehkää lisää ja tänne heti, kiitos.

Tiina 08.03.2010 : Merisuolan hiput kruunaa tämän suklaan. Njam.

Outi 04.03.2010 : Maraboun suklaa on minulle yleensä liian makeaa, mutta tämä makujen yhdistelmä on ihan täydellinen. Vaikka minulla ei ole tapana syödä kuin muutama suklaapala kerralla, tämä olisi voinut mennä koko levy noin vain - niin hyvää se oli. Mantelit taittavat suklaan makeutta sopivasti ja merisuolahippuset tuovat aavistuksen suolaista vivahdetta.... Aaah! Todella hyvää! Ainoa marinan aihe on se, että tätä on VAIKEA LÖYTÄÄ!

Tepsu 16.02.2010 : Erinomaisen hyvä uutuus.

Papu 30.01.2010 : Maitosuklaan seassa on suuria karamellisoituja mantelinpalasia ja suolasattumia. Suola toimii täydellisesti Maraboun usein hieman liian pliisuksi jäävän maitosuklaan seassa antaen kokonaisuuteen luonnetta ja yllätyksellisyyttä. Tämä kiilaa tuoteperheen kärkeen 6-0! Ihanan rouskuva rakenne.

Joblo 22.01.2010 : Ei hassumpi Maraboun uutuuslevy. Suklaa hyvää ja täyte sopi varsin nasevasti kokonaisuuteen. Ei kuitenkaan mitään täydellistä suklaata; esimerkiksi saman Sensation-sarjan vadelmajogurttilevy on herkullisempi kokemus.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani