Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou polka
Tuotteen Marabou polka valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,58 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 05.12.2018
Tutun maitosuklaan seassa on polkkakarkin palasia, ne rouskuvat mukavasti. Odotin minttuisempaa makua, mutta kerrankin tässä ei ole sellainen pistävä minttuisuus. Maraboun suklaa tuntuu vähän liian makealta tässä hetkessä. Polkkakarkki ihanasti voimistuu jälkimaussa. Keskivertoa parempi tuote.

Jenni V 05.12.2018
Maraboun tuttua maitosuklaata seassaan 12% piparminttukrokanttia. Maistuu Marianne-suklaalta, mutta nyt vaan Fasun sinisen tilalla on Marabouta. Sinällään tykkään kovasti piparmintun mausta, se ei ole sellaista "jäistä" kuin minttuisuus yleensä. Hampaisiinhan tämä tarrautuu, mutta tykkään siitä että krokanttia on paljon, kun suklaan ylimakeus ei silloin yhtään tunnu. Parhaita maran makuversioita, vahva kolmonen.

Salla M 09.09.2010
Pehmeä suklaan tuoksu sekä maku, Rakenne rapea. Vaikka en ole mintun ystävä, raikkaus yllättää myönteisesti. Hyvää perussuklaata

Tuula 09.09.2010
Piparminttu tuo mukavaa raikkautta paksuu maitosuklaaseen. Valitettavasti maitosuklaan perusmaku jää turhan makeaksi ja vien osan makunautinnosta

Kaisa 09.09.2010
Maraboun vaaleat suklaat eivät kuulu suosikkisarjaani lukuunottamatta vadelmajugurtti uutuutta.Minun makuelämystä häiritsee sokerisuus, joka piilottaa kaakaon maun taakseen. Tässä versiossa piparminttu pelastaa ja jälkimakuna se viipyy hetken kielellä.

Timo H 11.08.2010
Polka-karkit eivät itsessään ole lempimakeisiani, joten ennakko-odotukset tuotteesta olivat keskinkertaiset. Onneksi Maraboun maitosuklaa ei petä. Makean makea ja pehmeän pehmeä suklaa sopii hyvin yhteen mintunraikkaiden polka-crispien kanssa. Tuote tuo mieleen Fazerin Marianne-suklaalevyn, mutta on ehkä asteen verran suomalaista vastinettaan makeampi. Marabou Polka kuuluisi 3,5-kategoriaan, mutta annetaan armon käydä oikeudesta.

Päivi 21.05.2010
Maraboun maitosuklaata, joka tuoksuu piparmintulle. Seassa valkoisia pyöreitä palloja. Hauska makusekoitus, raikas maku. Suklaa perinteisen hyvää Maraboun maitosuklaata. Jälkimaku pipariminttuisen raikas.

Hanna P 21.05.2010
Maraboumaitosuklaata tällä kertaa mielenkiintoisen kirjavilla sattumilla. Tuoksu jännittävä : kermaisaa valkosuklaata ja jotain muuta mutta mitä? Rouskuttelemallahan se selviää, minttuahan tuo ja vaikuttaa aivan mariannerouheelta. Varsin mukavaa rouskuteltavaa, vaikka mariannerouhe tartuukin hieman hampaisiin. Olisin kuitenkin voinut kaivata hieman tummempaa suklaata mintun kaveriksi. Raikas yhdistelmä kuitenkin :)

Iikka 21.05.2010
Maraboun mintulle ja jollekin hienolle leivokselle tuoksuvaa maitosuklaata. Tätä rouskutellessa tulee mieleen, onkohan Marabou laittanut suklaansa sekaan Fazerinaa tai jotain. Vaikkakin minttu on varsin mietona tässä suklaassa, se peittää muut maut alleen. Ehkä liian liian tahmaista, muutoin kelpo ja virkistävä suklaa.

Nina M 11.05.2010
Maraboun maitosuklaa yhdistettynä Polka gris-muruihin! Rukouksiin siis vastataan! Nuo murut ovat sopivan isoja ja rapsakoita, eivätkä raavi kitalakea ihan verille kun imailee ja sulattelee suklaat murujen ympäriltä. Maku on juuri sellainen kuin sen kuvittelee ja tuoksukin kertoo mitä tuleman pitää. En tosin kykenis syömään tätä(kään) yhtä riviä enempää (kerralla) ja sehän johtuu puhtaasti tuosta maitosuklaasta, joka on hitusen pistävää (eli maraboumaista). Jälimaku on piparminttumaisen pirtsakka.

Jarkko 06.05.2010
Polka, tuo tanssien aatelilaji. Vai oliko se sittenkin sitä valkopunaraitaista sokeria? Odotinkin, että suklaasta löytyisi valkoisia murusia, mutta mitä ovat nuo runsaat mustat pisteet suklaan seassa? Polkassa piparmintun maku on miellyttävän mieto eikä kokonaisuudesta tule sellaista ällöminttuista, kuten monesti tuppaa olemaan. Tosin, jäähän tässäkin tuotteessa Maraboun vaalean maitosuklaan maku aikalailla paitsioon. Siitäkin ropisee plussaa, että polkanpalaset eivät ole ihan kivikovia, joista hammaslääkärini on varoitellut minua jo vuosia. Oikeastaan tämä on yksi parhaita minttusuklaita, joskin mintun viittaukset eivät ehkä ole ainakaan minulle sitä kesäisintä makua.

Miriam 01.05.2010
Suklaa tutun näköistä, palakoko sopiva. Tuoksussa nousee jo esiin polka-karkkien raikkaus. Odotin polkan palojen olevan kovia, mutta ne ovatkin juuri sopivan murenevaisia. Maku on raikas ja mukava, mutta aika tylsä. Polkan kirpeys häviää nopeasti ja jäljelle jää perus-marabou. Kyllä tätä syö, mutta ei mikään makunautinto.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani