Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou polka
Tuotteen Marabou polka valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

marabou 19.10.2012 : Aivan ihanaa, kuuluu mun lempparisuklaisiin ehdottomasti

Spiral 27.02.2011

suklaahirviö 10.10.2010 : Ketään ärsyttämätön, vaalean maitosuklaan ja mintturakeiden liitto. Maistoin palan - mietin tässä olevan jotain tuttua, joku de ja vu tässä tulee.. Missä olen saanut vähän samantyyppistä suklaata syödäkseni? Muisti ei kerro, mutta tuttuuden tunne jää. Periaatteessa tämä menee kategoriaan "ihan hyvää". Jos kaapissa ei muuta suklaata ole niin syön tätä, mutta tuskinpa toiste ostan. Sen verran latteaksi kokemus kuitenkin jää. Enkä oikein tykkää hampaissa raksuvasta minttumurustakaan, niin pientä mujua kuin se onkin. Plussaa palasten pienestä koosta!

Sindy 04.07.2010 : Pettymys... odotin erilaista. Ihan hyvää kumminkin, mutta tuskin ostan toista kertaa.

lars 16.05.2010

Chi 04.05.2010 : Oijoi, minttusuklaafanin kauan odotettu uutuus! Maku on karamellinen, erittäin vaalea...mutta missä se minttuisuus viipyy? Tuoksu lupaa enemmän kuin maku lunastaa- pettymys! :( Ei pahaa mutta aika mitäänsanomatonta.

Papu 01.05.2010 : Maraboun uutuus herättää odotuksia. Minulle tämä makuyhdistelmä tuottaa pettymyksen, sillä lopputulos jää jotenkin pliisuksi. Maraboun maitosuklaan seassa on reilunkokoisia mintturakeita, punaisia ja valkoisia kuten polkan kuuluukin. Ne jäävät hampaisiin ja ovat sopivan raikkaita. Mutta voi, maitosuklaan maku jää laimeaksi ja kilpailijan vastaava tuote vie voiton.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani