Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou passion
Tuotteen Marabou passion valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 24.08.2010
Pakkaus ja levyn sisällysluettelo lupaavat Maraboulta passionhedelmää ja chiliä mausteeksi tälle maitosuklaalle. Passion maistuu pirtsakasti, mutta missä on chili? Ei sattunut ainakaan näihin palasiin, joita minä söin. Passionin raikas ja kirpeä maku on maku minun makuuni.

Päivi 21.05.2010
Maraboun suklaassa on voimakas hedelmän tuoksu. Tulee mieleen yksi limsa. Maussa tosiaan maistuu kirpeä hedelmän maku. Ihan juuri samaa kuin siinä yhdessä limsassa. Jälkimaku on pistävä. Ei oikein tunnu siltä, että jatkossa söisi tätä paljoa. Chiliä en maista tässä.

Hanna P 21.05.2010
Tutun tuttua Maraboun maitosuklaata... Vaan ei... Puolenmetrin päähän tuoksahtaa jo kirpakka tuoksu... Jotain sitrusta kenties? Jotain pieniä sattumiakin suklaan reunalla näkyy. Kuitenkin suklaan vahva tuoksu ja kirpakan raikkaiden odotusten jälkeen suklaa on hieman pettymys... Ainakaan rouskuteltaessa suklaasta ei tunna saavan mitään irti. Kun suklaan antaa sulaa suussa, hienoinen sitruksen maku valtaa suun, mutta lähinnä vain ärsyttää. Ainekset ja maut ovat hyviä, mutta vahvempi maku olisi nostanut pisteitä.

Iikka 21.05.2010
Maraboun maitosuklaata, saapas nähdä... Erikoinen miellyttävä tuoksu ja maku myös. Maku tuo mieleen jonkun kesäisen juoman (lonkero?) tai... Olisikos mangoa, jotain eksoottista kuitenkin. Hyvän makuista, mutta hieman koostumukseltaan kuivaa ja köntsäistä. Kuitenkin juuri koostumuksen vuoksi jälkimaku jää viipyilemään koko suuhun. Jonkun juoman kanssa varmasti mahtava herkku, sellaisenaan 4 pistettä.

Nina M 11.05.2010
Maraboun outo aivopieru? Passion tuoksuinen ja makuinen suklaa. Itsessään passio on hemaisevan herkullinen, mutta ei se valitettavasti sovi maraboun maitosuklaan kanssa yhtään yhteen. Chili ei maistunut, mutta jälkeenpäin oli sellainen mieto polte kurkussa.

Jarkko 06.05.2010
Suklaa tuoksuu jo kaukaa raikkaalle passionhedelmälle, nam. Chili ei suklaassa maistu lainkaan, mutta sen sijaan chili tuntuu ihan selvästi kitalakea ja kurkunsuuta kihelmöivänä tunteena, jota ei kuitenkaan poltteeksi voi sanoa. Kihelmöinnin tuntee kunnolla vasta kolmannen tai neljännen palan jälkeen. Ensimmäinen chilisuklaa, jossa on onnistuttu annostelussa! Passion-hedelmän kirpakka maku miellyttää raikkaudellaan, mutta ihan napakymppiosumasta ei kuitenkaan voida puhua. Puolentoista rivin kohdalla alkaa jo tuntumaan siltä, että enempää ei mm. makeuden vuoksi kaipaakaan. Tosin tähän suklaaseen voin ehdottomasti palata myöhemminkin, esimerkiksi liian kuumana kesäpäivänä. Tälläkin kertaa pisteytys on vaikeaa. Kolmonen tuntuu liian keskinkertaiselta, kun taas nelonen menisi jo vähän överiksi... mutta koska kokonaisluku on pakko antaa, niin olkoon arvosana sitten tasan 3 ja puoli.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani