Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou passion
Tuotteen Marabou passion valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Maija Meikäläinen 30.11.2010 : Parasta suklaata, saisipa vaan Suomesta, viime kesänä sai ja sitten se loppui. Kaupan hyllyt tyhjenivät hetkessä. Asiakkaat pitivät siitä

Anni Suomalainen 28.10.2010 : Parasta suklaata kautta aikojen, mutta törkeätä, että eivät antaneet sitä Suomeen kuin kesällä 2010. Uudelleen sama suklaa Suomeen ja pysyvästi.

Heidi 03.09.2010

Dooris 17.06.2010 : Jotenkin ihan outoa tavaraa. Jos olisi voinut antaa täyden nollan niin sen olisin tehnyt. Maku oli täysin omituinen.

Chi 10.05.2010 : Suklaan tuoksu on huumaava, chilin ja passionhedelmän ystävänä vesi herahtaa kielelle. Kääre on aika hieno, houkutteleva. Suklaa maistuu hyvältä, ehkä hieman tummemmalta kuin perus-Marabou? Passionin erottaa hyvin mutta vielä paremmin chilin, jossa on hyvin vahvuutta ja todella onnistuneesti se jää kutittelemaan kitalakea jokaisen palan loppusuoralla. Taitaa olla hienoin chili-toteutus mihin olen törmännyt...hyvä kokonaisuus kaikenkaikkiaan.

dancingshoe 06.05.2010 : Heti kuorta avatessa paperin sisältä hyökkää ällöttävän makea esanssin haju. Mietin viitsinkö edes maistaa koko suklaata. Maistan kuitenkin ja maku vastaa täysin hajua. Äkkimakea, keinotekoinen maku täyttää suun heti ensisekunnilla. Chiliä en havaitse ollenkaan. Toiste en tämän levyn suuntaan edes vilkaise. Loppu päätyy roskakoriin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani