Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou kokos nappirulla
Tuotteen Marabou kokos nappirulla valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Timo H 18.08.2010
Tuoksussa kookos on vahvasti läsnä. Maraboun suklaan maku ei petä, mutta kokonaisuus jää vähän tylsäksi. Makeat kookoshiutaleet eivät luo paljoakaan kontrastia suklaan maulle ja rakenteelle. Marabou kokos ei ole millään muotoa huono tuote, mutta jää kuitenkin keskikastiin.

Päivi 09.08.2010
Ruotsin puolelta löytyi kookossuklaa-nappirulla. Todellinen herkku maultaan. Maitosuklaan seassa kookoshiutaleita. Pidän tästä todella paljon. Kookoshiutaleet jäävät kyllä suuhun vielä pyörimään. Sopivassa suhteessa sekä suklaan että kookoksen makua. Täydellistä.

Jarkko 28.06.2010
Minulla ei tule kovinkaan monesti ostettua suklaata nappirullamuodossa, mutta nyt ostamiseen oli erittäin pätevä syy: Marabou on palauttanut (Ruotsin) markkinoille kookosmaitosuklaansa (siis ei kookosmaitoa ja suklaata, vaan kookosta ja maitosuklaata), mutta aiemman levymuodon sijasta tuote on tehnyt comebackin nappirullan muodossa. Nimikin on siinä määrin muuttunut, että ennen se kirjoitettiin cocos ja nyt kokos. Vaikka kookoksen maku on olemassaan aika mieto, maistuu se kuitenkin selvästi näissä napeissa. Olen kookoksen ystävä, joten nämäkin napit maistuvat erittäin hyvin ja huomaan jo tässä vaiheessa popsineeni lähes koko rullan. Siksi en kykene jatkamaan arviotanikaan, vaikka olisihan minulla tuolla kaapissa vielä pari rullaa odottamassa...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani