Fazer

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou mörk choklad 44%
Tuotteen Marabou mörk choklad 44% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,94 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Iikka 11.06.2012 (Jäsenprofiili)
Kaakaoinen tuoksu leijuu tämän tumman Marabou-suklaapalan yllä. Suklaa on kovaa, sen huomaa jo palasia irrottaessa. Maussa on selvä kaakaon maku, mutta tämä ei ole niin tummaa kuin olisi voinut väristä päätellä. Sokeria on nimittäin reilusti. Sokeri potkii kuin nuori orii kevätlaitumella. Miten tämä voi olla näin paljon kaakaoisempi ja makeampi (tai ainakin sen tuntuinen) kuin perusmaraboun maitosuklaa? Ai niin, siinä on maitoa sotkettu joukkoon. Tätä ei kovin montaa palasta syö yhdeltä istumalta, sen verta äklöä (makeaa) kamaa tämä on. Tekisi mieli antaa jopa kaksi pistettä. Ja senhän minä teenkin.

Hanna P 08.06.2012 (Jäsenprofiili)
Perinteisen näköisiä Maraboun paloja, mut tummasuklaaversiona! Kovaa on suklaa ja tuoksu miedon kaakaoinen. Maraboun maitosuklaan makeuteen tottuneena ehkä yllättävänkin epämakea. Tai siis tummaksisuklaaksihan tämä on aika makea kuitenkin. Vähän tylsä tuote, mut hyvä pohja olis huolella valituille sattumille.

Marika 01.04.2010 (Jäsenprofiili)
Mieto tuoksu tässä suklaassa. Sulaa suussa helposti. Aikas makeaa ja täyteläistä, hyvä suutuntuma. Sen verran imelää kuitenkin, jotta tuskinpa tulee syötyä paljoa kerralla. Eihän tätä meinannut edes tummaksi suklaaksi erottaa, mutta mieluummin tätä söisin kuin Maraboun maitosuklaata.

Oskari 01.04.2010 (Jäsenprofiili)
Melko mieto tumma suklaa, mutta eihän tässä kovasti kaakaoprosentteja olekaan. Ihan hyvää suklaata mättöön, vaikka on turhan makeaa. Voisin siis syödä kerralla enemmänkin, vaikkei isoja elämyksiä herätä.

Antti M 15.04.2008 (Jäsenprofiili)
Ruåtsalainen taloussuklaa (44%), joka en kyllä käyttäisi leivonnassa - ei myöskään yllä aidon Taloussuklaan tasolle. Kohtuuhelppoa mutusteltavaa mutta kovin tylsää tai suorastaan pliisua makunsa puolesta. Tulipahan nyt tämäkin sitten maistettua kerran elämässä...

Salla Elina Salo 03.02.2008 (Jäsenprofiili)
Hyvin tumma väri. Oikein hauska huomata kerrankin, ettei tumma suklaa aiheuta puistatuksia. Iloinen yllätys. Hieman kirpeä maku, mutta samalla raikas. Ihan hilkulla, etten antanut neljää pistettä.

Kati 03.02.2008 (Jäsenprofiili)
Pehmeä maku, häivähdys kookosta ja toffeeta. Ei kuitenkaan riittävän intensiivinen jäädäkseen mieleen. Lähes sama kaakaoprosentti kuin Fazer tummassa, ja silti niiden ero on valtava.

Meeri 03.02.2008 (Jäsenprofiili)
Suklaa on tosi kovaa, vaikka se on huoneenlämpöistä. Maultaan ihan laadukas tumma suklaa, jota syö pari palaa ihan mielellään.

Milla 03.02.2008 (Jäsenprofiili)
Suklaa sulaa kauniisti ja tasaisesti suuhun. Liian makea tummaksi suklaaksi, aika mitäänsanomaton oikeastaan, vaikkakin halvoille tummille suklaille ominainen karvaus on onnistuttu välttämään.

Elise P 03.02.2008 (Jäsenprofiili)
Oikeasti tumman värinen ja tuoksuinen. Pehmeä, ”aito” maku. Yllättävän kova rakenne, miellyttävä suutuntuma.

Antti K 04.01.2008 (Jäsenprofiili)
Tämän merkin tuotteet paljaassa suklaamuodossa on aina vähän jauhemaisia tai kuivia eli suuhun jää tunne kuin olisi laittanut lusikan O'boytä suuhun ja syljellä jauhanut jankin suklaaksi, raaka ja kolkko maku joka tarrauttuu suuhun ikävästi, jos suklaa olisi herkumpaa niin kuvaus olisi suussasulava mutta kun ei ole! Suklaa on liian kitkerää ja yllätyksetöntä tummaa suklaata, tätä en söisi edes ilmankaan enempää, tai no ehkä syön kuitenkin kaikki.

Jarkko Karhunen 20.12.2007 (Jäsenprofiili)
Tässä kovassa ja tummahkossa suklaassa on ihan ensialkuun jotain todella tuttua tunnetta, mutta kun palanen alkaa sulamaan suussa, kaakaon maku peittää sen tutun ominaisuuden alleen. Kaakaon maku on sen verran voimakas, että sen huomaa lähes makuaistitonkin, mutta kuitenkin niin mieto, että se ei pistä eikä millään tavalla ärsytä. Suklaan maku on melko samankaltainen sekä imeskellessä että pureskellessa. Tummaksi suklaaksi tämä on varsin makeaa ja sen huomaa varsinkin jälkimaussa.

Susanna K 20.12.2007 (Jäsenprofiili)
Tummaa suklaata ja näyttää olevan m-kirjaimesta päätellen Marabouta. Kaakaopitoisuus sopiva mutta ehkä hieman liian makea tummaksi suklaaksi. Muutama pala riittää sokerihumalan saamiseksi. Kaikesta huolimatta ihan ok.

Satu 20.12.2007 (Jäsenprofiili)
Ulkonäkö paljastaa heti että kyseessä on Maraboun levytuote. Tummaa suklaata jonka maku on kaakaoinen ja tummaksi suklaaksi yllättävän pehmoinen.

Antti H 20.12.2007 (Jäsenprofiili)
M suklaapalan pinnassa paljastaa valmistajan, ja heti odotukset nousevat, vaikka en tumman suklaan ystävä olekaan. Maraboulle tyypilliseen tapaan suklaa on melko makeaa tasapainottaen mukavasti tumman suklaan kitkeryyttä. Jälkimaku on mukavasti maitokaakaon makuinen.

Janne J 13.05.2006 (Jäsenprofiili)
Plain Chocolate sanoo englanninkielinen tuoteseloste. Plain taas kääntyy suomeksi mm. sanoilla tavallinen, vaatimaton, vähäeleinen, koruton. Tämä onkin hyvin pitkälle tämän suklaan olemus - taloussuklaata kakun koristeluun. Keskittyneempään nautiskeluun Maraboun tumma on kuivakkaan ja tylsän puoleista sekä liian makeaa. Ei tämäkään levy silti kauan kaapissa vanhentunut.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani