Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou sensation cookies & cream
Tuotteen Marabou sensation cookies & cream valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,71 ja löytyy top 100 -listan sijalta 91. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 24.01.2012
Sensation-sarja ei kyllä sytytä. Maut itsessään sekä kääreet ovat todella houkuttelevan näköisiä, mutta sisusta on joka kerta pettymys. Odotin toki makeaa, ja sitä sain. Sisukselta odotin huomattavasti enemmän. Keksien maku jää todella laimeaksi ja ovat liian pieninä muruina, ja suklaakastike on mielestäni turha. Cream on mautonta.

Marika 04.07.2011
Jokin Maraboun täytesuklaaversio, jota en taaskaan pysty tunnistamaan. Keskivertoa parempaa kyllä, vaikka onkin turhan makeaa. Ei moittimista, mutta mikään tässä ei kuitenkaan nosta neloseen.

Oskari 03.07.2011
Klassista Marabou maitosuklaata pohjana. Paksuja paloja. Rouheista valkoista täytettä. Olisikohan vadelmaa? Ei kovin makeaa tai rasvaista.

Miriam 24.06.2011
Maitosuklaakuoren sisässä tahmaa, jossa hippuja. Todella makeaa, aivan puistattaa. Hieman omituinen. Pisteet tippuvat liiasta makeudesta.

Sanni 23.06.2011
Maitosuklaata, jossa täytteenä jotakin valkoista cremeä, suklaakeksin muruja sekä suklaakastiketta. Kokonaisuudessaan aivan ihanan makuista, vaikkakin hyvin makeaa. Suklaakastikkeen ja täyteläisen cremen kokonaisuus toimii loistavasti maitosuklaan kanssa. Keksinmurusia olisin toivonut olevan hieman enemmän, mutta silti tämä saa minulta täydet pisteet.

Minna Hi 30.11.2010
Mieto, makea, maitoinen tuoksu. Vaalean maitosuklaakuoren alla jotain valkoista kiinteää täytettä ja juoksevampaa tummaa täytettä. Valkoisessa täytteessä on keksinmuruja. Yhdistelmä on oikein onnistunut, tosin melko makea kuten nämä Maraboun suklaat aina. Keksiä saisi olla enemmän.

Hanna P 25.11.2010
Ihanan muhkean näköinen täytesuklaanlevyn pala, jossa päällä tuttu Maraboun M-kirjain ja täytteenä jotain valkoista. Tuoksu jotenkin pähkinäinen. Sisällöstä on ihanan rahisevan makeaa ja valkoista, jonka päällä vielä jotain tummaa nestemäisempää täytettä. Aivan ihanaa, oikein mainiota rouskuteltavaa, Wau, ihanaa hyvää! Jouluksi tätä tai jo ennenkin!

Iikka 25.11.2010
Korkea täytesuklaan palanen jossa päällä möllöttää päällä tuttu "M". Jotain makeaa on sisällä, monessakin formaatissa. On vanuvaa ja jykympää. Sen verran hienojakoista ja sokerista on, että hampaita alkoi kolottamaan. Makean nälkään riittää pari palaa, mutta välipalana menee useampi.

Satu 25.11.2010
Maraboun täytesuklaalevypalanen, jossa on sisällä valkoista maidonmakuista täytettä ja jotain raksuvia mustia sattumia. Bonuksena valkoisen täytteen ja maitosuklaakuorrutteen välissä on valuvaa hyvin tummaa suklaakastiketta. Olen hämmentynyt. Maitosuklaa on luonnollisesti herkullista, valkoinen täyte on herkullista, joten jäljelle jäävät sattumat ja kastike. Niissä on jotain, joka ei saa varauksetonta vastaanottoani. Vaatii siis jatkotutkimuksia.

Susanna K 25.11.2010
M sen kertoo, pullea maitosuklaapala jonka seassa täytteenä jotain vaaleaa creemeä, pieniä mustia pisteitä ja jotain kastiketta. Marabou vain tekee niin hyvää suklaata, sama mitä suklaan sisällä on tai no ei ihan sama mutta jokatapauksessa toimii hyvin tässä maussa.

Salla M 30.09.2010
Ihanaa maitosuklaata, paksu herkullinen täyte, hieno rakenne.

Kaisa 30.09.2010
Uusi tapa piilottaa keksinmuruset kreemiin. Rakenne kaunis, tuoksu maitoinen. Tumma suklaakastike jää tunnistamatta. Minun makunystyrät kokevat kokonaisuuden hieman sekavana .

Tuula 27.09.2010
Makea suloinen suklaa, sisältää kaikkea (kinuskikolaa, hippusia ja vaaleaa nougatin makuista tahnaa). Kaikesta huolimatta lopputulos jää mitäänsanomattomaksi, eri maut eivät erotu toisistaan riittävästi.

Kirsi I 13.09.2010
Maraboun maitosuklaalevy, jossa täytteenä jotain kermaista ja imelää täytettä ja siihen sekoitettuja keksinmurusia, jotka sekä maistuvat että tuntuvat keksinmurusilta, helposti tunnistettavia siis. Pakkaus kuvaa keksin kovin tummina ja tuovat siis mieleen salmiakin, jonka maku sitten yllättäen ei maistukaan. Liian imelää minun makuuni, toivottavasti lapset syövät levyn loppuun.

Janne J 05.09.2010
Peruskiva tuoksu enteilee makeaa makuelämystä. Varsin suussasulavaa, mutta suklaakeksin palaset antavat kyllä mukavaa vastetta hampaille. Kermakreemitäytettä on taas reippaasti, mutta johtuneeko suklaakekseistä tai suklaakastikkeesta, tämä toimii selvästi paremmin kuin sisartuotteensa caramel & crisp. Nyt maitosuklaankin pystyy aistimaan paremmin ja se sopii maultaan hyvin yhteen muiden ainesosien kanssa. Aika pirskatin makeaahan tämä kyllä on, eli öklötys on lähellä. Jälkimaussa on vähän pistävyyttä. Yhden palasen perusteella antaisin nelosen, useamman jälkeen kolmosen. Olkoon arvosana siis 3,5.

Jarkko 31.08.2010
Käärettä katsomalla tätä luulee väistämättä salmiakki- tai lakusuklaaksi, niin tummaksi keksit on kuvassa värjätty. Tämä on kuitenkin aika kaukana siitä. Tuoksu on varsin "keksinen", mutta ei paljasta muuta. Levyn keksimuruset ovat pieniä, mutta kuitenkin suurempia kuin caramel & crisp -levyn mantelikrokantit (hyvä!). Täytteenä on kääreen mukaan suklaakeksin palasia kreemissä ja tummaa suklaakastiketta. Kovin tummaa tuo suklaakastike ei voi olla, sillä tumman suklaan vivahdetta ei tunnu missään vaiheessa. Aina kun keksinpalanen sattuu hampaiden väliin, huomaan toivovani, että se olisi suurempi. Se keksinpala. Muuten tuote hipoo maksimaalista nautintoa. Ehkä ihan hyväkin, että suklaakastike ei ole liian tummaa, sillä tuotteesta voisi silloin tulla liian sekamelskainen. Tämä on näistä kahdesta sensation-sarjan syksyn uutuudesta enemmän omaan makuuni (toisen ollessa caramel & crisp), mutta en voi tällekään täysiä pisteitä antaa. Jääpähän vielä hitunen parannettavaa, vaikka ollaan jo lähellä.

Päivi 30.08.2010
Riemuvinkaisu pääsi kun hoksin tätä uutta suklaata kaupassa. Luulin ensin että tässä on salmiakkia mukana kun niin mustaa oli kääreen väreissä. Tää onkin kaksoistäytteinen, suklaakeksin murusia pehmeässä kreemissä ja tummaa suklaakastiketta. Alussa tuntui siltä että maistuu salmiakille kun mielessä oli, että tää on varmaan jotakin salmiakkisuklaata. Eipäs olekkaan. Mieli yhdistyy voimakkaasti makunystyröihin ja kuvittelee maistavansa jotakin. Suklaa tosi hyvää maitosuklaata. Kreemi mielestäni ei ole niin pehmeää mitä oletin sen olevan. Hyvää kyllä on. Tumma suklaakastike kruunaa kaiken. Maku on todella herkullinen. Keksin palaset ovat pieniä ja niitä ei oikeastaan edes huomaa. Hieman isomman palasen löysin ja maistelin sitä. Ei oikeastaan isommin anna makua. Mut tän kokonaisuus on kuitenki tosi hyvä. Makeaa kylläkin, että kovin paljoa ei pysty kerralla syömään. Erittäin hyvä uutuus. Pidän.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani