Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou sensation cookies & cream
Tuotteen Marabou sensation cookies & cream valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,90 ja löytyy top 100 -listan sijalta 91. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Kaakaolehmä 23.09.2012 : Pienoinen pettymys. En ole maistanut pahvia, mutta väitän silti että keksinpalaset maistuivat pahville. Täytettä on aina liian vähän tämän tyyppisissä täytesuklaissa. Ehkäpä suklaakuori jäisi liian ohueksi=heikoksi jos laittaisi enemmän täytettä...? Ja isommat palat eivät olisi mediaseksikkäitä? :D (Miksi keksit ovat lähes mustia kuvassa?)

mia 18.05.2012 : Aluksi ihastuin ihanaan suklaakastikkeesen joka on tämän levyn parhaita puolia ja sitten petyin kun keksit ei ollut tässä levyssä se pääasia, vaan oli pieni lisä maitokreemin mukana. Täytelästä suklaata ja suussasulavaa suklaata,nam! Mutta jotenkin jää keskinkertaiseksi ja miinusta ylimakeudesta ja turhan vähästä keksistä.

Empsu 25.10.2011

Arde 18.06.2011 : Ei ehkä ihan niin äitelä kuin monet muut sarjan tuotteet, mutta turhan makeaa tämäkin. Pisteet maukkaasta täytteestä kuitenkin.

NEo 29.03.2011 : Muhkea palakoko, tuoksu perus Marabouta, sisältä paljastuu tumma valuva täyte ja vaalea kiinteämpi täyte keksimuruilla. Maku tuo mieleen Kinderin. Aika makiaa, mutta kahvikupposen kanssa tekee eetvarttia. Oivallinen keskinkertaista parempi suklaaherkku, joskin se viimeinen persoonallinen silaus jää puuttumaan.

Kari Julin 10.10.2010 : Pitkästä aikaa sellainen yhdistelmä joka todella kutittelee makuhermoja. Löysin yhden ainoan kerran tätä suklaata ja nyt oilisi tarvis saada lisää.

polle 28.09.2010 : Pakettia avatessa herahtaa ilmaan se tuttu ihanainen maraboun suklaan tuoksu ja kyseinen maku myös maistuu selvästi ensimmäisissä paloissa. Maku ei ole liian äitelä, eikä suklaakastike liian valuva (vaikka saikin pikkuisen välillä varoa) mutta jäi kyllä harmittamaan suuresti mikroskooppisen pienet murut joita oli edes vaikea kuvitella keksinmurusiksi. Kenties elämys olisi ollut hivenen erilainen jos olisin laittanut levyn pakastimeen tunniksi ja sieltä napannut yhden rivin? Ei huonoa muttei mitenkään erikoisen hyvääkään. Annan kolmosen kelvollisesta yrityksestä :)

suklaahirviö 20.09.2010 : Oi, oi, oi, kun on hyvää! Maitosuklaan alta paljastuu suklaakastiketta ja vaaleaa kreemiä, johon tutustuin myös Caramel & Crisp-levyssä. Suklaakeksin murusia on vähän, niin vähän, ettei niiden ominaislaatua tai makua juuri pysty arvostelemaan. Siellähän suussa rapisevat. Todella jännä idea Maraboulta pistää yhdeksi täytteeksi tumma suklaakastike! Tällaista luovuutta toivoisi myös muutamilta muilta makeisfirmoilta, joiden nimiä en nyt kuitenkaan ala luetella. Marabou Sensations-sarjan levyissä on myös eräs pikku juttu, joka joko ärsyttää tai viehättää ostajaa: niiden grammamäärät eivät ole sitä perinteistä 100, 150 tai 200. On kaikenlaista hauskaa oikukasta 139 grammaa ja 142. Nelonen vain siksi, kun sisartuote Caramel & Crisp sai vitosen ja sitä tämä ei sentään ylittänyt. Kunpa olisi ollut mahdollista antaa viisi miinus..

Willy 09.09.2010 : Taivaallinen yhdistelmä. Makea ja tooodella koukuttava.

Heidi 03.09.2010 : Taivaallisen hyvää!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani