Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou keX
Tuotteen Marabou keX valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Salla Elina Salo 18.03.2009
Patukassa seitsemän vohvelisuklaapalasta. Kohtalaisen kuiva tuote. Suklaata todella vähän suhteessa vehnäjauhoiseen kuivuuteen. Suklaapäällinen maistuvaa Maraboun maitosuklaata, mutta keksistä tulee jopa hieman halvan oloinen suutuntuma. Suklaata on niin vähän vohvelin päällä, että se paistaa osittain jopa läpi. Hyvin keskinkertainen vohvelisuklaa.

Antti M 18.10.2008
(Ke)X-patukka, eikun siis 7 vohvelipalaa, patukan kokoisessa erässä. Hieman pahvimaista ja halpaa sekä aavistuksen kuivakkaa vohvelia. Ei ässä todellakaan mutta vohvelinystävänä tätä kyllä syö ihan kiltisti. En kyllä toiste ostaisi, koska Kismetti se on, joka rulettaa näissä piireissä...

Päivi 21.08.2008
Pakkauksessa 7 sopivaa suupalaa. Keksisuklaata ja mielestäni tässä on hieman suolainen maku. Suolaisuus tai jokin vastaava saa jo irvistelemään. Tää ei oo kyl yhtään hyvää. Pettymys. Yleensä kyllä pidän keksisuklaista, mutta tässä ei ole onnistuttu. Jälkimaku jää suolaiseksi.

Jarkko 14.05.2006
Cloettan Kex oli ylhäisessä yksinäisyydessään Ruotsin vohvelisuklaiden kingi vuosikymmeniä, kunnes kilpailija Marabou toi markkinoille helmikuussa 2006 X:n (nimi tulee muuten Kex-sanan viimeisestä kirjaimesta). Koostumus on huolestuttavan samanlainen kun kilpailijassa, mutta vohveli on aavistuksen kuivempaa. Suklaata on pinnalla todella ohuesti, eikä sitä juuri maussa huomaa. Olen hieman pettynyt; odotin maukkaampaa, odotin Maraboun maitosuklaata... Kakkonen olisi liian vähän tälle, kolmonen kuitenkin maksimi. Kuuluisi ennemmin keksihyllyyn kun suklaahyllyyn. Kuultaisiinpa Maraboulla avunhuutoni paksumman suklaakerroksen puolesta...

Susanna K 14.05.2006
Jos on keksisuklaa kyseessä, siis vohvelisuklaa, niin voisi edes yrittää peittää sen vohvelin oikeasti kunnolla suklaalla, eikä jättä sitä paistamaan läpi niin kuin olisi hätäisesti tehty. Vohveli itsessään maukasta perusvohvelia ja suklaa ei hätkäyttänyt.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani