Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou sensation caramel & crisp
Tuotteen Marabou sensation caramel & crisp valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Oskari 04.07.2011
Paksuja täytesuklaapaloja. Sisällä valkoista täytettä ja toffeeta. Hallitun makeaa ja rasvaista. Yllättävän hyvä paketti, kun odotti normaalia Marabou-tylsyyttä!

Marika 03.07.2011
Maraboun täytesuklaata siitä paremmasta päästä, mutta jokin estää antamasta nelosta. Ehkä se, ettei crispiä löydy toivotusti, kun taas karamellisuutta löytyy liiankin kanssa. Mukavan makuista kuitenkin.

Miriam 24.06.2011
Ihanan kermaista maitosuklaata. Hyvää ja makeaa. Toffeista. Tätä haluaisi ottaa lisää, mutta makeus estää sen.

Sanni 23.06.2011
Täytesuklaalevy, jossa maitosuklaakuorrutteen sisällä vaaleaa cremeä, toffeeta sekä hieman jotakin crispiä. Crispiä olisi saanut olla enemmän, ne ovat niin pieniä,että niitä ei melkein edes huomaa. Creme pehmentää kivasti toffeen makua, mutta silti tämä todella makeaa. Pieni miinus liian äitelästä mausta ja valuvasta toffeesta.

Janne J 04.09.2010
Tuoksu häilyy miellyttävän ja tusinatäytesuklaan rajamaastossa. Puraisu paljastaa, että suklaakuori on suht' ohut ja täytettä taas vastaavasti paljon. Eli lopputulos riippuu aika paljon siitä, pitääkö tuosta täytteestä. Itse en ihan kympíllä innostu kermakreemistä, sillä se on turhan makeaa, semminkin päällä on vielä karamellikastiketta. Pientä pistävyyttäkin on maussa havaittavissa. Maitosuklaa jää siis statistin rooliin, mutta saattaa tämä silti miellyttää esim. Kinder-suklaan ystäviä. Niukasti kolmosen väärti kuitenkin.

Päivi 02.09.2010
Tätä uutuutta en ensin huomannutkaan. Tässä riittää makua. Toffee on valuvaa, että saa varautua pieneen sottaisuuteen. Vaaleaa kreemiä täytteenä ja crispiä seassa. Crispit ovat tosi pieniä, että niitä ei juuri huomaa. Erittäin makeaa. Itseasiassa jopa äitelää. Jälkimaku jää liian makeaksi ja äiteläksi. Jälkimaku taas kestää pitkään ja tasautuu sitten. Oikein hyvä uutuus. Liika makeus syö pisteitä.

Jarkko 31.08.2010
Hauska nähdä, että Marabou on päättänyt panostaa näihin sensations-sarjan täytelevyihin. Tämä on toinen tämän hetken kahdesta uutuudesta sarjaan ja odotan mielenkiinnolla tulevaa. Odotukset kaikille toffeesuklaille ovat minulla korkealla. Saas nähdä miten crispit sopivat yhtälöön. Toffee tuoksuu selkeästi tunnistettavana. Haukkaus ja... hmm. Suklaakuoren alta löytyy juoksevaa toffeeta ja vaalea kreemimäistä ainesta, jonka seassa on sitten nuo nimessäkin mainitut crispit. Nyt on jo pakko kurkata tuoteselostetta: täytteenä on mantelikrokanttia kreemissä ja kinuskikastiketta. Noilla tiedoilla ei ole kummakaan, että maussa on voimakkaahko paahdetun sokerin maku. Mantelikrokantin palaset ovat ihan erilaisia kuin Daimissa, joka varmaan useimmille tuli sanasta mieleen. Nämä ovat enemmänkin jyvämäisiä murusia, eivätkä tartu hampaisiin. Muruset ovat kuitenkin tuotteen heikoin lenkki, minä en oikein pidä niistä. En myöskään pidä viljamyslistä jogurtin seassa ja sellainen yhdistelmä tästä tulee vähän mieleen, joskaan sitä jogurtin makua tai happamuutta tässä ei tietenkään ole lainkaan. Ymmärrätkö? Ei se mitään, en minäkään enää. Hyvä tuote tämä on, mutta epäilen kuitenkin hieman sitä, tulenko koskaan ostamaan tätä "arkikulutukseen".
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani