Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou vinter vit
Tuotteen Marabou vinter vit valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,47 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Miriam 08.03.2011
Suuria paloja valkoista suklaata, tuoksussa runsaasti makeutta. Maku ihan perinteinen valkoinen suklaa, tosin aika rasvaisen makuista, mikä on yleistä valkoisille suklaille. Tämä ei siis tee tässäkään poikkeusta. Palat ovat minulle hieman liian paksuja, joten se vie pisteitä, koska tekee suklaasta lähinnä äklön makeaa sopivan sijaan.

Sanni 16.02.2011
Isoja houkuttelevan näköisiä valkosuklaan palasia, vanilja tuosui selvästi. Makeaa ja selvästi maistui myös vanilja, todella hyvää valkosukaaksi.

Oskari 14.02.2011
Isoja paloja valkoista suklaata. Hieman epäilyttää, koska valkoinen suklaa ei kuulu suosikkeihin. Suklaassa ei ole mitään "röhniä" tai muuta seassa, eli puhdasta valkoista suklaata tarjolla. Maku on kyllä todella rikas ja kerrankin valkoinen suklaa, joka ei ole liian makeaa! Todella maukasta.

Marika 10.02.2011
Iso valkosuklaan pala, jossa jokin aaltomainen kuvio. Makean, mutta hyvän tuoksuinen. Rakenteeltaan ja maultaan oikein laadukasta valkosuklaata (jos niin voi valkosuklaasta sanoa ;) Tästä tulee mieleen lapsuuden herkkuhetket, mutta menee poikkeuksellisen hyvin näin vanhempanakin. Ei pahasti rasvaisuutta ja imelyyttä.

Sari H 13.12.2010
Valkosuklaata, niitä on harvassa. Tämä kuuluu niihin hyviin valkosuklaisiin. Jotenkin tuntui, kuin söisi värikkäitä kukkasia. Valkosuklaassa on mukava kirpeys mukana, samalla ne on pehmeän maukkaita. Ristiriitaista.

Susanna K 10.12.2010
Muhkea valkosuklaapala joka tuoksuu voimakkaasti vaniljalle. Suklaan koostumus sopivan tiivis eikä mitään ylimääräisiä rouskuvia tai vastaavaa ole suklaassa. Maku on juuri oikeanlainen mistä pidän. Enpä löydä mitään moitittavaa tästä tuotteesta, tämä on vain puhtaasti hyvää!

Iikka 10.12.2010
Tyylikäs ja pelottavan iso ja pelottavan valkoista suklaata. Miellyttävä tuoksu, tosin. Suklaa on todella kovaa. Maku on mukavan mieto vaniljainen, mutta jossain vaiheessa turha valkosuklaalle ominainen makeus peittää hyvän vaniljan. Sääli. Tästä tuli kuitenkin kesä ja pehmikset mieleen.

Hanna P 10.12.2010
Kaunis ja suurikokoinen valkoisen suklaan palanen, jossa pieni sievä koristekuvio päällä. Tuoksu mieto, mutta hyvin perinteinen valkoisen suklaan hieman vaniljainen tuoksu. Koostumus aika kova, eikä sula kovin nopeasti suussa. Valkosuklaa on lempparini ja tykkään isoista paloista, mutta maku voisi olla paremmpikin. Jos voisin antaa 3,5, antaisin, mutta hieman pistävä jälkimaku tiputtaa. Siis 3 pistettä.

Aki 01.11.2010
Hitusen liian makeaa minun makuun. Pala silloin tällöin menee, mielummin harvemmin.

Janne J 14.10.2010
Valkoista suklaata vanilja-aromilla, kuulostaa aika perinteiselle reseptille. Makea tuoksu, hyvän kokoiset eli isot palaset. Ei päällekäyvän makeaa tai rasvaista, vaan tasapainoista ja miellyttävää, melkeinpä herkullista. Jälkijunassa tulee valkoisille suklaille tyypillistä pistävyyttä, onkohan käytetty aidon vaniljan sijaan synteettistä korviketta? Tekee mieli kuitenkin ottaa useampikin palanen, eli ihan kohtuullisen hyvä suositus.

Kirsi I 02.10.2010
Maraboun valkoinen uutuus. Pakkaus on tyylikäs vaaleansävyinen pahvipakkaus, jonka sisällä hohtavan kullanvärinen muovifolio. Tällaisenaan tyylikäs pieneksi joululahjaksi. Suklaa tuoksuu voimakkaasti vaniljalle, maistuu vähemmän. Laadukasta valkosuklaata, varmaan yksi parhaista maistamistani valkosuklaista. Mutta kun en ole valkosuklaan ystävä, niin 3 pistettä enempää en tästä pidä.

Una 01.10.2010
Maistui makealle jogurtille. Ei maistunut lainkaan suklaalle. Äklö makea.

Nina M 28.09.2010
Parasta mitä Marabou on ikinä tehnyt! Tuoksu ja levyn paksuus kerrassaan loistava. Maku on pehmeä ja todella valkosuklaamainen ja vaniljaan vivahtava. Parasta valkosuklaata, mitä ikinä eteeni sattunut.

Hannu S 24.09.2010
Maraboun uusi talvinen valkosuklaa räväyttää pankin. Maku on suussasulavan hurmaava. Tuotemerkki on jälleen kerran taattua Marabou laatua. Levyn ulkoasu oli hieman erilainen verrattuna muihin Maraboun suklaalevyihin. Taatusti kaikkien valkosuklaan ystävien herkkulevy :D

Jarkko 31.08.2010
Jahans, nyt se on sitten nähty. Nimittäin Maraboun ensimmäinen valkosuklaalevy. Tai onhan noita mahdollisesti joskus voinut olla ennenkin, mutta minä en ole sellaiseen törmännyt. Hyvittavaa tässäkin törmäyksessä oli se, että tuotetta ei löytynyt kahdesta pohjoisruotsalaisesta kaupungista lainkaan, mutta samana päivänä oululaisesta K-kaupasta kylläkin. Kääreissä pistää silmiin erikoinen mainoslause: "vaniljan makuista valkosuklaata". Onko joku joskus törmännyt muunmakuiseen maustamattomaan valkosuklaaseen? Lauseella lienee tarkoitus erottaa vaniljan ja vaniliinin maku toisistaan. No sitten makustelemaan. Ensimaku on varsin tavallinen, hitusen lateksimainen. Toista palaa suuhun pistäessä maku on jo muuttunut suussani kermaisemmaksi ja toden totta, vaniljaisemmaksi. Lateksimaisuus on tipotiessään. Tämä on suorastaan herkullista valkosuklaata! Valitettavasti täydellisinkään valkosuklaa ei ihan yllä täysiin pisteisiin, mutta sellaiseksi tämän tuotteen voi luokitella. (Arvion ulkopuolelta mainittakoon, että levy ei, kumma kyllä, ole lainkaan Maraboun levyn näköinen, vaan näyttää siltä, että alkuperää voisi jo alkaa epäilemään. Ei isoa M-kirjainta missään ja palajakokin on aivan erilainen. Ja käärekin on pahvinen. Turha yrittääkään taittaa palasta juuri sauman kohdalta, ei onnistu. Ikinä.)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani