Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou vinter vit
Tuotteen Marabou vinter vit valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

nelo 26.05.2011 : suomessa ei ole paljon valkoisia suklaalevyjä, hyvä onnistunut kokonaisuus.

Tiia 29.11.2010 : Aivan mielettömän hyvää. Erehdyksessä yhden levyn ostin ja aivan ihanaksi todettu! Parhainta valkosuklaata mitä olen ikinä maistanut. Harmi, etten ole nähnyt tätä enää hyllyissä, vaikka talvi onkin.. Saisi tulla kaupan hyllyille jatkossakin!

She 21.11.2010

Aake 13.11.2010 : Huippusuklaa Kinderin ystäville ! Todella suussasulava pehmeä suklaa. Muutama nautinnollinen pala kerrallaan vie makeanhimon. Nautitaan kylmänä!

Heikki Pilvinen 28.10.2010 : Ihan tyhmää

AP 18.10.2010 : Aivan loistavaa! Parasta suklaata mitä on ikinä tehty.

Elsa 02.10.2010 : Muistelin pitäväni valkosuklaasta, mutta tämä oli kyllä keräämistään pisteistä huolimatta pettymys. Maussa tuntuu vain voi ja sokeri, ei muuta. Vaniljan voi hyvällä tahdolla tunnistaa joukosta. En erottaisi muista valkosuklaista.

Marko 30.09.2010 : Täytyy sanoa että parasta valkosuklaatia mitä olen syönyt.

annie 21.09.2010 : Äärimmäisen makea, jopa ällönmakea, uutuus tarttui mukaan kaupan hyllyltä. Todelliselle makeanystävälle tästä riittää pari palaa tuon makean mieliteon sammuttamaan. Maistuu hieman tunkkaiselle. Tulee mieleen vanhan ajan D-vitamiinipitoinen Jekovit-valkosuklaa, jota lapsena sai. Vaniljaa en huomaa -tuoksusta ehkä hivenen.

kainn 17.09.2010

-mj- 08.09.2010 : Yllättävän hyvä, pehmeä, ...ainut miinus oli palojen koko, -lohkes huonosti ja palat liian isot. Tuli hotkastua koko levy hetkessä.

NEo 08.09.2010 : Monen valkoisen suklaan ongelmana on imelyys ja esanssinen maku. Tämä uutuus on kuitenkin positiivinen yllätys. Maku on aidon vanilijainen ilman kitkerää ja keinotekoista jälkimakua. Makeaahan tämä silti on, joten montaa palasta ei voi kerralla syödä. En juurikaan fanita valkoista suklaata, mutta kyllähän tämä tarjottaessa maistuisi. Omaan kaappiin tuskin tulee ostettua.

Chi 05.09.2010 : Olipas kiva uutuus! Stockalla myivät tätä tarjouksessa ja kaunis pakkaus houkutteli minut luokseen heti kun sen huomasin. Nykyisen värikylläisyyden myötä tämä pelkistetty, valkosävyinen pakkaus näyttää arvokkaalta ja ihastuttaa yksinkertaisuuden nimeen vannovia. Itse suklaaseen: isot palat, mehukas ja rasvainen suklaa. Maku on melko tavallinen valkosuklaalle ja käärettä tavatessa ymmärrän että luvattua vaniljaa tässä on vain aromina. Voi pettymys! Kehoittaisin kaikkia valkosuklaan ystäviä ainakin maistamaan tätä uutuutta ja onhan tämä omassa lajissaan hyvää, mutta pisteitä en voi antaa enempää. Pienellä panostuksella (aito vanilja?) tästä olisi saatu varsinainen luxustuote.

suklaahirviö 03.09.2010 : Haa! Maraboun uutuus kotoisessa K-Supermarketissamme - pakkohan se oli ostaa. Päätin käyttää levyn leivontaan, mutta toki pienen palan sitä voi leivonnan lomassa maistaakin. Suklaa on hieman Maraboun tavallisesta mallista poikkeavaa palakokoa: palaset ovat isompia ja suorakaiteen muotoisia. Tuoksu on tyypillinen valkosuklaan tuoksu. Maku on ihanan makea ja niin, paketin lupaama vanilja maistuu myös.
Sitä en ymmärrä mitä erityisen "talvista" tässä valkosuklaassa on? Enkä tiedä onko vaniljainen valkosuklaa mikään erikoinen juttu, kaikkihan ne maistuvat hiukan vaniljaisilta? Oiva tuote tämä silti on ja siksi nelonen. Vitoskategoriaan päästäkseen pitää valkosuklaassa olla joku jippo. Pidän lisukkeellisista (riisimurot ym.) valkosuklaista kaikkein eniten.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani