Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou dukat
Tuotteen Marabou dukat valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,88 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Annamari 11.08.2016
Pieni levy maitosuklaata, jossa makea tuoksu. Ihanan pehmeä koostumus, rasvainen toki myös. Nougat on hieman kitkerähköä eikä kovin pähkinäistä, sokkona en olisi ehkä nougatiksi tunnistanut. Jostain syystä kuitenkin pidän tästä rasvaisuudesta ja makeudesta, ne toimivat hyvin yhteen. Todella hyvä tuote, kun tekee mieli jotain oikein makeaa. Plussaa siitä, että täyte on sopivan kiinteä. Hellyn neljään pisteeseen.

Joona 04.04.2016
Maraboun minilevy, jossa maitosuklaata (50%) ja nugaata (50%). Tuoksu on miellyttävän maitosuklainen, pähkinäinen. Nugaasta olen aiemmin pitänyt, mutta tämä suklaa muutti mielipiteeni täysin- täyte on erittäin rasvainen ja mauton. Suklaakin on mautonta tämän rasvamössön keskellä. Kamalaa, hyi yök.

Hanna P 29.09.2015
Isoja paloja Maraboun maitosuklaata. Jee, jotain pehmeää, makeaa ja aavistuksen nougattista täytettä sisällä! Sopivan kiinteä koostumus täytteellä. Tästä mä tykkään tosiaan, ei mitään valitettavaa.

Iikka 03.09.2015
Nougaalta ja pähkinältä tuoksuva maitosuklaa. Mainio kermainen ja pehmeä koostumus, pehmeä on makukin. Superhelppo syötävä. Tekee mieli ahmia koko levy. Koostumukseen odottaisi pientä särmää. Vahva nelonen.

Nina M 12.12.2009
Maraboun suklaiden vaalea väritys ja makea maku yhdistettynä suussa sulavaan jääsuklaamaiseen nougattiin saa veden herahtamaan kielelle pelkästä ajatuksestakin. Itse täyte on 5 pistettä, mutta 1 piste lähtee pois tuon maraboumaisen pistävän makean pintasuklaan takia.

Antti M 22.10.2008
En yleensä pidä nugaasta mutta tästä pidän vielä vähemmän. Lötköhköä, rasvaisen oloista - kuin voita söisi - 'fy sattan', sanoísi hurrikin. Plussaa pienestä levykoosta. Se hitunen suklaanmakua, joka tästä irtoaa, on kehnonlaista.

Salla Elina Salo 17.03.2008
100g levy nougattäytteistä maitosuklaata. Tuoksuu hyvin paljon saksalaiselta suklaalta jostain kumman syystä. Tuleekin hyvin vahvasti mieleen monet ylimakeat saksalaiset nougatsuklaat. Jotenkin vetistä, mutta samalla liian makeaa. Nougat’n ystävälle lievästi sanottuna pettymys.

Jarkko 25.05.2006
Vanha tuttu näky kauppojen hyllyillä (ainakin Ruotsissa), mutta enpä ole tainnut aiemmin tätä maistaa. Paketin kyljessä lukee että "Maitosuklaata nugaatäytteellä". Juupajuu, nugaatahan tuolla suklaan sisällä on. Harmi kun tämä koekappaleemme oli aika pahasti sulanut. Nugaa oli lähes valuvaa. No arvosana tälle kuitenkin pitää antaa ja se ei ole hääppöinen. Nougat ei ole suosikkiani ja tässä kokonaisuus tuntuu vielä jotekin kitkerähköltä. Ei ollenkaan minun makuuni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani