Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou grädd nougat
Tuotteen Marabou grädd nougat valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Nougatit.
 

Jenni V 16.06.2017
Ruotsissa ostettu 100g pikkulevy, jota ei taida enää suomesta saada. Maraboun (yli)makean maitosuklaan sisällä on 40% kermanougat-täytettä, jossa on 10% hasselpähkinää. Nougat on vaaleaa, ja olen heikkona vaaleaan nougatiin, se vaan maistuu niiiiin hyvälle. Sen takia olen tällä kertaa valmis antamaan anteeksi kokonaisuuden ylimakeuden, ei tätä syö kun muutaman palan kerrallaan, mutta nelosen se silti ansaitkoon.

Antti M 25.10.2008
En yleensä pidä nugaasta mutta tämä ei ole sentään pahimmasta päästä. Pieni levy (100g) kermaista suklaata, jossa havaittavissa hivenen pähkinää. Tämä kurottelee jo kolmosta kohtu pisteiden valossa mutta en taivu säälipisteisiin tällä kertaa. Liian makeaa, että pystyisi paria palaa enempää syömään eli kierrätykseen menee.

Jarkko 08.06.2006
Mmm... Mararaboun maitosuklaa maistuu tässä levyssä pinnallakin ehkä aavistuksen nougatille, jota suklaassa on täytteenä. Nougat on yllättävän raikkaan makuista. Monesti se maistuu ummehtuneelle, mutta tässä maku on... no hyvä. Suklaakin maistuu paremmalta kun on pari palaa murskannut hampaiden välissä. Toimii, varsinkin pureskeltuna!

Susanna K 08.06.2006
Mukavan pehmeä suklaa, ei liian rasvainen kuten yleensä nuo nougat suklaat tuppaa olemaan. Kiva piristys keskellä oleva keksimäisyys tai ainakin joku rusahteli hampaiden välissä...Sulaa suuhun heti ja ei jää mitään jälkimakuja muuta kuin itse suklaa..erittäin bueno ! :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani