Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou frukt & mandel
Tuotteen Marabou frukt & mandel valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,36 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 21.11.2015
Kyseistä levyä ei taida nykyisin enää Suomen markkinoilta löytyä, nyt testissä oli naapurimaasta ostettu 100-grammainen levy. Maraboun suklaan pistävän makeuden tunnistaa heti ensi puraisulla, ja maku on kyllä valitettavan hallitseva. Rusinaa on 12% ja se on tuoreen ja pehmeän tuntuista, ja mantelirouhekin (5,5%) tuntuu purutuntumassa. Mutta niiden maku, se jää ihan kakkoseksi suklaalle. Asiaa ei yhtään avita se, että suklaan rakenne sulaessaan on kurkkuun liiman tavoin tarttuvan massan kaltaista. Mantelin maistaa oikeastaan vasta jälkikäteen palasia hampaiden välistä kaiveltaessa. Ei varsinaisesti tässä vikaa ole, mutta kokonaisuus toimii harmittavan huonosti. Pakko antaa siis vain kakkonen.

Marika 30.09.2011
Rusinaisen tuoksuinen pehmeähkö suklaa. Myös maussa rusinan erottaa hyvin. Maraboun maitosuklaat ovat muutoinkin hivenen turhan makeita ja tämä lisuke saa sokeriarvot ylittymään. Mantelin erottaa lähinnä alkumaussa. Keskinkertainen tuote.

Sanni 28.09.2011
Tuttua Maraboun maitosuklaata, jossa joukossa mantelia ja ainakin rusinoita. Ei mitenkään erikoista, mutta kuitenkin ihan hyvää, vaikka rusinoista en tykkääkkään (niitä oli onneksi vähän)

Miriam 26.09.2011
Oi, joulusuklaata nyt jo. Mitä ihmettä? Selvästi tämä suklaa maistuu Englantilaiselta joulukakulta. Suklaa on hyvää, mutta jouiset kuivatut viinirypäleet eivät. Manteli vielä menisi, mutta eivät nuo omituiset mustat möntit.

Oskari 21.09.2011
Marabou suklaata pähkinällä ja jollain rusinaiselle kuivatulla hedelmällä (oli se rusinaa). Maistuu aika pitkälti samalta mitä Fazerin sininen rusinoilla. Vähän rasvaisempaa tosin.

Minna Hi 25.08.2010
Tuoksu on kovasti hasselpähkinäinen. Palassa on yllättävän paljon jotain hedelmäistä, olisiko rusinaa sekä myös pähkinää. Palat sopivat pureskeluun, ei imeskeltäväksi. Perusimelää Marabouta ja siihen ympätty makeaita kuivattuja rusinoita = yhdistelmä on todella makea. Maraboun perussuklaan maku vain ei kuulu lemppareihini. Ei silti mikään mahdoton, voi tätä syödä.

Antti M 16.10.2008
Tämä tuote on ollut muutaman kerran käsissäni vuosien varrella mutta jostain syystä olen ollut hidas ja se on mennyt muihin suihin. Kääre ja koostumus eivät ole oikein vakuuttaneet ajatuksena mutta makunahan tämä osoittautui ihan mainioksi. Maraboun maitosuklaa on kohtalaisen pettämätöntä tilanteessa kuin tilanteessa; rusinat tekevät siitä siirappimaisen makeaa ja sitkasta mutta pätevällä tavalla. Mantelinmuruset menettelevät tasapainottavana tekijänä mutta eivät kuitenkaan aivan tee tästä tähtituotetta. Lähes kuitenkin.

Marjo 22.11.2006
Rusinaa ja pähkinää. Tosi makeaa, ihokarvat pongahtivat pystyyn! Hammastikulle töitä. Koostumus hyvä. Kyllä tätä syö.

Mika 22.11.2006
Näyttää tutulta, mutta maistuu oudolta. Rusinaa ja jotain pähkinää hyvän maitosuklaan seassa, mutta joku outo maku pilaa nautinnon, en tiedä mikä...

Satu 22.11.2006
MantelirusinaMarabouta. Juu juu, kaikki kolme herkkuani, joten yhdistelmä uppoaa sisuksiin kuin lämmin veitsi voihin. Eh-he-he.

Antti H 22.11.2006
Ahh, Maraboun pähkinäsuklaata, olisko tässä seassa myös rusinaa? Herkkua kumminkin.

Janne J 22.11.2006
Makeaa, niin makeaa. Mantelit ja rusinat eivät nyt yhdisty harmoniseksi kokonaisuudeksi suklaan kanssa, eli parempiakin esityksiä on tällä saralla tullut vastaan. Otin useammankin palasen, mutta yleisvaikutelma ei parantunut, ällötti vain enemmän.

Jarkko 14.05.2006
Ruotsista ostettu Maraboun herkku on kaikkea mitä pakkauskin lupaa: mantelia ja hedelmiä (moraalinen piste mantelin käytöstä hasselpähkinän sijasta). No termiä "hedelmä" käytetään tässä vähän löyhästi, sillä onhan tuo rusina sentään joskus ollut viinirypäle. En ainakaan mausta huomaa muita hedelmiä kuin sen. Mantelin maku jää hieman turhan valjuksi, se tuntuu, mutta ei juurikaan maistu suklaan alta. Suklaahan on toki taattua Marabou-laatua. Mantelia ja rusinaa ei levyssä ole liikaa, joten pääpaino on oikeaoppisesti jätetty suklaalle. Pähkäilen pisteytyksessä nelosen ja vitosen väliä... Jos olisin maistanut mantelin paremmin ja hedelmistä muutakin kuin rusinan, niin olisin päätynyt jälkimmäiseen.

Susanna K 14.05.2006
Maraboun levy, joka sisältää suklaan lisäksi mantelia ja hedelmää, ilmeisesti rusinasta kyse. Molemmat ainesosat sopivia koostumukseltaan eli ei kovia, joten hampaat nauttii suklaan syönnistä. Suklaa Maraboun omaa ihanaa täyteläistä maitosuklaata. Aivan loistavan makuinen suklaa ja palat tässä 100g levyssä sopivan pieniä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani