Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou frukt & mandel
Tuotteen Marabou frukt & mandel valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,73 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

pipsa 14.04.2011 : Toimii nimeomaan marabou- suklaan kanssa mantelit ja hedelmät siis.:) sopivasti antaa eloa muuten aika tylsän lievän makuiseen suklaaseen.

enkeksiöö 28.08.2009 : Marabou- suklaaseen tuntuu sopivan vaikka mikä mauste, juu tää on hyvää varsinki jouluna. :)

Gismo 03.04.2009 : Tuotteen nimi vei aluksi ajatukset hedelmäkuivakakkuun.. mutta kyse olikin harmi vain rusinasta. Pidin tästä kuitenkin yllättävän paljon. Mantelia ja rusinaa sopivasti jättäen huomiota suklaallekin, vaikka rusinasta voisi ehkä vähän vielä karsiakkin.

Cattis 08.10.2008 : Ihanan suklaan täydentää rusinat ja mantelit, nam, tämä on suosikkini

Pallokala 09.03.2008 : Henkilökohtaisesti petyin siihen, että "hedelmällä" tarkoitettiin tässä tapauksessa - niin - vain rusinaa. Maraboun suklaa on minusta lempeän makuista itsessään, manteli ei ole kovin vahvaa sekään, ja rusina on "helppo" maku joukossa myös. Kaiken kaikkiaan nämä kolme yhdistettynä luovat laimean kokonaisuuden. Fazerin pähkinä-rusina vie voiton kyllä reilusti. Sinänsä harmi; mielelläni söisin hedelmä-manteli -suklaata, jossa oikeasti panostettaisiin siihen hedelmään myös. Tämä Maraboun tuote olisi kyllä kaivannut selkeämpiä, ja selkeämmän hedelmäisiä, makuvivahteita joukkoonsa.

Suivanen 20.10.2007 : Parasta mitä maailmasta löytyy, mutta ei ole aikoihin kaupoissa näkynyt.

mimmu 07.06.2007 : Tämä on ehdottomasti paras marabou suklaa! Häviää vain niukasti Fazerin rusina pähkinäsuklaalle

Jere Monthan 02.04.2007 : Aivan kamalaa!!!

Tii 20.03.2007 : Aika pettymys. Siis hedelmä? Niin, no onhan siinä joo rusinaa... Pähkinä ja rusina on kuitenkin aika tavallinen yhdistelmä. Vähän liikaakin niitä oli. Ei oikein iske.

Anna 20.11.2006 : Tämä on parasta suklaata mitä olen ikinä syönyt. Siksi onkin todella harmillista, että tätä tuotetta ei myydä juuri missään kaupassa Suomessa. Aina kun olen käymässä Ruotsissa tuon näitä mukanani. NAM!

jäämaan huuto 02.10.2006
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani