Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou mjölkchoklad med luftbubblor
Tuotteen Marabou mjölkchoklad med luftbubblor valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Mervi 27.06.2011
Täyttä viittä (5) pistettä en tuotteesta anna, sillä koen että emme ole makunystyröideni kanssa saaneet vielä maistaa ns. täydellistä makunautintoa. Kuitenkin, tämä suklaa on tällä hetkellä lempparini. Ilmakuplat tekevät suklaan maistumaan suussa erittäin kevyeltä, vaikka maraboun suklaat ovat mielestäni aika makeita ja muutaman rivin levystä syötyä tulee ns. ällömakea olo. Mielestäni tämä suklaa on hyvä perus maitosuklaasta valmistettu tuote, jonka voi hankkia helposti käydessään esimerkiksi ruokaostoksilla. Pakkaus on muutenkin n. puolet pienempi kuin suuri levy ja siksi sopivan kokoinen perussuklaa patukka.

Päivi 22.08.2008
Patukka on kuin pieni aallokko. Ihanaa ilmasuklaata. Tämä nyt on niin pehmeää ja nautinnollista. Kaipaan tätä tuotetta takaisin Suomeen. Ihana Maraboun maitosuklaan maku leviää suuhun. Mukavia ilmakuplia suklaan sisällä. Tää on yksi suosikkisuklaa.

Susanna K 17.05.2006
Oo la laa... ihanan ilmavaa Maraboun maitosuklaata, jossa hauskoja ilmakuplia sisällä. Tuntuu kun ei söisi mitään, kaikki häviää liian nopeasti. Herkullista.

Jarkko 16.05.2006
Jos Maraboun suklaa on ennekin ollut helposti pureskeltavaa, niin tämä on sitä vielä enemmän. Suklaan sisällä on varmaankin kolmannes pelkkää ilmaa ilmakuplien muodossa, joka tekee paksusta patukasta kevyen oloisen. Maussa on kuitenkin jotakin häikkää... En haluaisi uskoa että makuaistini on näin paljon muuttunut, mutta tämä ei maistu ihan täydelliseltä! Jokin tehdashallin pukuhuoneen maku kummittlee taustalla. Olikohan viallinen yksilö?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani