Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou sensation double crème & wafer
Tuotteen Marabou sensation double crème & wafer valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,78 ja löytyy top 100 -listan sijalta 67. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Eeva-Liisa 10.03.2012
Ylellisen näköinen pakkaus. Kiva rakenne, keksi keskellä maistuu hyvältä. Hieman maraboulle ominainen ylimakeus tuntuu jälkimaussa. Näitä syödään yksi kahvin kanssa jälkiruuaksi.

Kaisa 21.02.2012
Hieno tuoksu, ohut ja elegantti pintasuklaa, joka on jotenkin vähän "suolaisen" makuinen. Keksipinta terävöittää aisteja, mutta maku jää varsin tavanomaiseksi.

Salla M 20.02.2012
Kultainen kaunis paketti, hauska muoto. Turvallista maitosuklaata, pehmeä sisus. Oivallinen pikkunälän kesyttäjä

Tuula 17.02.2012
Yllätyksellinen sisus: vaaleaa kreemiä ja rullavohvelia. Kuorutesuklaa on liian makeaa ja se pudottaa tuotteen kolmosen tasolle.

Mira 01.01.2011
Rapea, hyvänmakuinen

Aki 17.12.2010
Upean näköinen suklaa. Nimi ja ulkonäkö lupasi enempi, mitä sisältö antoi. Maitosuklaaosuus taattua hyvää tavaraa, muuten liian makea minun makuun. Etenkin jälkimaku turhan imelä.

Kirsi I 16.12.2010
Yhden maistelun jälkeen mieleen ei jäänyt erityisesti mitään huonoa joskaan ei mitään herkkuakaan. Rapea vohveli rouskui hampaissa ja tahmea täyte jäi imeskeltaväksi hampaisiin, mutta siitä riitti miellyttävää makua joksikin aikaa.

Nina M 07.12.2010
Kauniisti yksittäinpakattuja konvehteja. Tuoksu maraboumainen ja houkutteleva. Sisällä oleva keksirulla ja vaalea creme yhdistettynä maraboun aitoon maitosuklaaseen on _ehkä_ parasta mitä ruotsalaiset ovat ikinä luonneet.

Jarkko 22.11.2010
Vaikeasti aukaistavaan yksittäispakkaukseen paketoituja konvehteja, joissa maitosuklaankuoren sisälle on laitettu valkoista kreemiä, ontto vohveliputken pala ja jotain, joka voisi olla nougatia. Vohvelin rouske antaa mukavasti hampaille töitä. Kokonaisuus on erittäin makea, mutta se jääkin ainoaksi tuotteen heikkoudeksi. Mukavasti ja helposti rouskuteltavia namipaloja, joita syödessä kannattaa pitää sakset lähellä. Foliokääreen avaaminen ilman saksia vie nimittäin hermot...

Sattumalta käsiini sattui samanaikaisesti toinen tuote, joka maunkin perusteella on samaa tavaraa, joten arvionikin siitä on identtinen tämän kanssa. Ovathan Milka ja Marabou kuitenkin saman Kraft-konsernin tuotemerkkejä. Milkaa vaan myydään Keski-Euroopassa ja Marabouta Suomi-Ruotsi-Tanska -akselilla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani