Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou mango
Tuotteen Marabou mango valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,93 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Nina M 06.04.2011
Maitosuklaata oudolla tuoksulla. Maku on eksoottisen raikas ja mangon palaset ovat sopivan pehmeitä. "Ihan" kiva suklaa. Itse en ostaisi, mutta jos joku tarjoaisi palasen niin mikä ettei.

Anne M 05.04.2011
Tuoksu tunkkainen maitosuklaa. Palakoko sopiva, palat koristeltu M-kirjaimin. Maku mangoinen, jota reunustaa pehmeä maitosuklaa.

Aki 22.03.2011
Raikas maku ja hienon hedelmäinen tuoksu. Mango maistui selvästi tunnistettavasti, eikä suklaa ei jäänyt yhtään jalkoihin. Hyvä yhdistelmä, tätä tekee mieli hakea heti lisää.

Mira 12.03.2011
Maku peittyy suklaan joukkoon. Maku jää epäselväksi.

Tapani P 02.03.2011
Vaalea maitosuklaa jonka tuoksu on hyvin mieto. Maku myös mirto, makea. Kun suklaan on antanut suussa sulaa ja pääsee maistelemaan mangonmurusia maku paranee huomattavasti. Tässä suklaassa mango on parasta.

Marika 15.02.2011
Tämä on nyt siis se kuuluisa mangosuklaa. Tuoksuu maraboumaiselle, mutta makeammalle. Suklaa pitää sisällään aika paljon röniä, niin että tekee mieli pikemminkin pureskella kuin imeskellä tuotetta. Pehmeää, helposti sulavaa maitosuklaata, jonka ominaismaku peittyy nopeasti mangon (ja omenan..) alle. Päälimmäiseksi nouseekin mangosekamehumainen maku. Paljoa ei pysty syömään, mutta onhan tämä hauska kuriositeetti makeanhimoon.

Annukka 04.02.2011
Todella raikas ja erilainen. Mango maistuu aidolta eikä miltään esanssilta. Tuulahdus kaukaisilta mailta mangonmukana. Miinusta ainoastaan siitä, että en yleensä pidä Maraboun maitosuklaasta.

Salla M 19.01.2011
Ensimmäinen maistiaspala oli minulla lähinnä suklaata ja sen mauste jäi vain tuoksutasolle. Toiseen palaan osui sattumia, isoja hedelmäpaloja, joita on tuoteselosteen mukaan levyssä 12 % eli varsin runsaasti. Heldelmän tunnistaminen ei onnistu sokkoarvauksella, sen paljastamisen jälkeen juttu tuntuu selvältä. Mango jää pyörimän makuna suuhun. Hilkun verran parempi kuin 2 arvosana antaa ymmärtää.

Jarkko 18.01.2011
Odotin näinkin eksoottisesti maustetun suklaalevyn tuoksuvan muullekin kuin suklaalle, mutta yllätyin: ei tuoksu. Maussa sen sijaan löytyy eksotiikkaa. Mango maistuu tässä lähes samalta kuin Piltti-purkin sosemuodossa, mutta selvästi miedompana. Suklaan seasta löytyy aluksi kahdenlaista pientä sattumaa: vaaleaa, kuivattua ja murskattua hedelmää muistuttavaa ja lisäksi tummanpunaisia marmeladinpalasia. Mutta mutta, sotkettua sormeni (ja näppäimistön) oikein kunnolla ja tutkittuani asiaa tarkemmin paljastuukin, että nuo marmeladikuutiot onkin itse asiassa päällystetty tuolla vaaleammalla tavaralla. Tuoteselostetta tavaamalla paljastuu myös, että levyssä on mangoa hulppeat 1,4% (eli 2,5 grammaa) ja omenaa peräti 10%. Olipa mitä oli, niin maku on kuitenkin mahtava! Maraboun suklaa on aina maistunut ja hedelmäiset suklaat ovat myös usein suosikkeja. Niinpä en tästäkään suklaasta löydä juuri moitteen varaa, ainakaan sen vertaa, että pisteitä tarvisi maksimista lähteä pudottamaan. Tämän arvion kirjoittamiseen käytettiin 75% levystä...

Kaisa 18.01.2011
Katala tuttavuus. Palasta löytty isokokosia sattumia, keltaisina palloina. Vaikka kuinka intensiivisesti maistelen niin niiden nimeäminen on mahdotonta. Tulee kaikki mieleen lakritsista sitruunaan. Käärepaperin paljastuttua en voi uskoa, että hedelmäpalat edustavat hedelmien helmeä , mangoa. Itse nimittäisin tätä naamioituneeksi omppurentuksi. Mangon upea pihkainen maku jää vain haaveeksi. Suklaa, jota en varmaan enää maistele

Tuula 18.01.2011
Kovin samanmielinen näkemys kavereiden kanssa ja tekee mieli peesata. Toin suklaan maisteluihin, mutta en millään muistanut mikä se tuote oli. Myöskään minä en onnistunut arvaamaan mistä hedelmästä maku rakentuu. Syy on varmaan keinotekoisissa makuaineissa, jotak eivät aidosti jäljittele luonnon omien makujen maailmaa. Kykenin kuitenkin viemään maistelun loppuun asti, vaikka näitä keltavihreitä palluroita joukolla hämmästeltiinkin

Miriam 05.01.2011
Tuoksu on trooppinen. Suklaa on Maraboun perinteistä maitosuklaata, mutta joukossa on jotain erikoista. Nameja pieniä palasia! Kyllä ne mangoksi erottaa, vaikka mukana on paljon jonkin muunkin hedelmän makua. Odotin jotenkin suklaalta enemmän, mutta aika tavallista kamaa tämä olikin.

Päivi 02.01.2011
Ihanan värikäs kääre. Kyllä heti houkutti ostamaan. Maitosuklaan seassa mangon palasia. Muistuu heti mieleen Maraboun Sommar suklaa, jossa oli mansikan palasia mukana, että samaa tyyliä tämä mangokin. Ensimmäinen palanen aika mieto, koska mangon palasia ei ollut kuin yksi mukana. Toisessa palasessa mangoa enemmän mukana. Kyllä maistuu. Mangosta tulee aina mieleen se Hartwallin yksi limsa. Just sama maku. Mango nyt ei kuulu mun erityisiin herkkuihin. Tämä suklaa ihan kiva uutuus. Jälkimaussa mangon maku, mutta menee hieman pistäväksi.

Kirsi I 31.12.2010
Koreaan kukikkaaseen kääreeseen pakattu täytesuklaalevy. Kääreessä kerrotaan (toisella kotimaisella) tämän olevan voittaja uutuuskilpailussa, ja tunnelman pitäisi tekstin mukaan viedä Etelämerelle. Tuoksu ainakin on eksoottishedelmäinen, vaikka ainesosaluettelossa omena onkin reilusti ennen mangoa mainittu. Maraboun perusmaitosuklaata. Täytteessä on pieniä marmeladipalasia ja maku on mangoinen ja käärepaperin luomaan ennakko-odotukseen sopiva. Mukava perussuklaa pienellä ripauksella "Södra havet"-tunnelmaa.

Minna Hi 30.12.2010
Tuoksuu makealta, kookokselta ja vaniljalta. Maraboun normaali maitosuklaa maistuu maussa vahvasti, mutta sitten joukossa on jänniä pieniä palasia; mangoa. Mango maistuu suklaassa raikkaalle ja sopivalle, ehkä hieman marmeladimaiselle. Makeaa ja keskinkertaisen hyvää perusherkkua. Mangoa saisi olla hieman enemmän.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani