Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium dark chocolate & almond
Tuotteen Marabou premium dark chocolate & almond valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,77 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Maija 01.03.2012
Ompas isokokoiset palat suklaalevyssä! Yhdenkin palan syöinen tekee tiukkaa, koskapa maku on vähintään kummallinen: pala haisee ja maistuu palaneelle.

Miriam 25.02.2012
Todella raskasta suklaata, jossa on aivan liian suuri palakoko. Maku rasvainen ja todella, todella pähkinäinen. Ei tee kunniaa suklaalle vaan jyrää sen liialla pähkinällä/mantelilla.

Laura 24.02.2012
Miellyttävän makuista tummaa suklaata, jota nougat pehmentää. Mukavana lisänä kokonainen manteli sisällä. Itse en ole kuitenkaan suuri nougatin ystävä ja täytteen väri ei ole kovin onnistunut. Muutaman jälkiruokapalan suklaa, mutta himo tähän ei kuitenkaan tule.

Oskari 24.02.2012
Valtavan kokoisia paloja. Sisältä paljastuu ensin vaahtomainen täyte ja pohjalta pähkinää. Kuorrute on tummaa suklaata, mutta kaakaopitoisuus ei maistu kovin suurelta. Pala on liian suuri sillä yhden palan alkaa ällöttää. Vaahto tuntuu jotenkin rasvaiselta.

Marika 24.02.2012
Pidän tummasta suklaasta ja pidän manteleista, mutta ne eivät sovi yhteen. Ainakaan tässä tuotteessa, jossa mantelin erotti pähkinästä vain sen paljastava muoto (tässä on siis kokonaisia manteleita seassa). Saattaa olla, että mantelit ovat päässeet kuivahtamaan. Makuelämys on kaikenkaikkiaan sekava ja jopa hieman nougatmainen sekä paahtunut. Myönnetään samalla, että tumma suklaa on paljon haastavampi kumppani lisukkeille kuin maitosuklaa.

Sanni 23.02.2012
Ulkonäkö on houkutteleva, isoja pulleita palasia, jotka tuoksuvat tummalle suklaalle. Maku ei kuitenkaan vastaa odotuksiani. Makea nougattäyte, jossa kokonainen manteli oli jotenkin rasvaisen makuista. Tummasuklaakuorrutus oli ihan hyvää, mutta ei kuitenkaan pelastanut kokonaisuutta.

Eeva-Liisa 19.11.2011
Tumman suklaan ystävänä kiinnostuin tuotteesta välittömästi. Kaupassa oli konsulentti esittelemässä tuotetta, ja palan saatuani oli ostettava koko levy. Palat ovat mukavan suuria ja kauniita, suklaan väri sekä itse paketti sopii myös silmälle. Manteli sisällä on mukavan rouhea. Ehkä muu täyte on omaan makuuni hieman liian täyteläinen. Tätä suklaata syödään 2-3 palaa, ja vaikka tekisi mieli lisää, kannattaa odottaa hetki. Muuten tulee äklö olo. Kokemuksesta.

Janne J 17.10.2011
Paahdettua mantelia, nugaatäytettä, tummaa suklaata.. tässähän on kaikki hyvät asiat pistetty samaan levyyn. Tai niin voisi ainakin kuvitella. Maistelu kuitenkin alkaa hyvin, palaset ovat kerrankin riittävän isoja ja tuoksuvat houkutteleville.Valitettavasti maku on sekoitus wienernugaata yhdistettynä turhan makeaan (mutta sinänsä ihan asialliseen) tummaan suklaaseen, manteli taas ei pääse oikein esiin kun makua hallitsevat kaksi edellämainittua. Luulen, että suurin virhe tässä on tämäntyyppisen tumman suklaan naittaminen mantelin kanssa. Mantelia olisi myös saanut olla selvästi enemmän. Nugaa olisi itsessään varmaan ihan hyvää, mutta tässä yhdistelmässä se ei oikein toimi. Hukattujen mahdollisuuksien suklaa jää rämpimään keskikastiin.

Kirsi I 15.03.2011
Paksuja voimakkaasti suklaalle ja sokerille tuoksuvia paloja, joissa tumman suklaakuoren alla nougat-täytettä ja kokonainen rapea manteli. Nougat on pehmeää, mutta liian imalää minun makuuni. Kokonaisuutena kuin suklaakonvehteja levynä.

Iikka 23.02.2011
Kylläpä on muhkea tyyny. Kiva makea tuoksu tulee sisältä täytteestä. Kahtiahalkaisu paljastaa sisällä olevan kokonaisen pähkinän/mantelin. Budapest-tyyppinen pehmeä kahvinen maku. Monivivahteinen, kerroksinen ja täyttävä suklaa. Täytettä lienee neljää sorttia. Jokin niistä saattaa jopa olla suolaisa. Hieman sottaava ja liian makea, joten pisteet tippuu neljään.

Hanna P 18.02.2011
Kauniita suuria pitkulaisia ja pyöristettykulmaisia tumman suklaan palasia kukkakuvioin. Pehmeän nougatmainen tuoksu, olisiko ennettä täytteestä? Täyte jotenkin jouluinen sekametelisoppa, johon on laitettu wienernougatit ja budapestit samaan täytesoppaan ja heitetty vielä manteleita tai pähkinöitä joukkoon. No, ei nyt pahaakaan ole, mut kerrassaan niin voisen nougatmainen ja tunkkainenkin, ettei näitä kovin montaa jaksa. Ainakin alkaa kovasti kaivata raikasta. Täytyy nauttia yksinään, ei ainakaan vedettyään suklaaöverit esim. joulun aikaan, sillä silloin ei ole kuvotus kaukana!

Päivi 17.02.2011
Suuri pullea tumma suklaa kauniilla kuviolla. Sisällä kokonainen manteli ja jotakin moussemaista täytettä. Tässä rapisee kuin olisi sokerikuorrutetta mukana. Tää on täyteläistä suklaata. Voisi sanoa Suklaata isolla S:llä.

Jarkko 17.02.2011
Valtavan kokoisia tyynysuklaita! Tumman suklaakuoren sisällä on valtavasti nougatmaista massaa ja vielä pähkinärouheitakin. Jostakin suuhun lehahtaa myös suolan makua, olikohan se lähtöisin aiemmin maistellusta suolasuklaasta...? Toisessa palasessa sisällä olikin kokonainen manteli. Nougattäyte on kuitenkin ällöttävän rasvaista sekä maultaan että suuntuntumaltaan. Manteli ei anna minkäänlaista lisäarvoa ja tummasuklainen kuori on aivan liian makeaa. Vain äärimmäiseen makeannälkään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani