Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium dark chocolate & almond
Tuotteen Marabou premium dark chocolate & almond valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

mia 01.06.2012 : Aika makeata suklaata, mutta pidän tämän levyn sisuksesta joka vähän muistutti wienernougatia, pähkinäisyyttä olisin halunnut mukaan enemmän. Iso manteli palan sisällä vain ärsytti poksahtamalla suussa. (olis voinut olla vain murskana mukana) Harmi tästä olisi muuten tullut tosi hyvä ilman ylimakeutta ja tota isoa mantelia

TiinaSusanna 19.02.2012 : Tummaa suklaata ja mantelia, voiko enää paremmalta kuulostaa? Ostin tämän ja kohtalaisen innoissani avasin sen kotiintultuani, vaan voih, jo levyn avattuani nousi kookosrasvan ällöttävä lemu. Pohjoismaiseen suklaaseen usein sekoitetaan kookosrasvaa hinnan alentamiseksi (tuotelistassa kasvisrasva nimellä) ja käsittelyn helpottamiseksi. Valitettavasti maun kustannuksella. Joskus aikanaan keskieurooppalaiset suklaatalot vastutstivat sitä että kookosrasvasuklaata saisi edes sanoa suklaaksi ja täytyy olla heidän kanssaan samaa mieltä. Löyhkästä huolimatta, maistoin palan ja siellähöän se oli. Koko suklaa maistui munkkirasvalle eikä kuivat kovat rouhekokkareet (ilmeisesti manteli) pahemmin lohduttaneet. Eli Marabou jatkoi tutulla linjallaan, raha pois tyhmiltä, muuta vastinetta ei tästä itselleen saa. Elämä on liian lyhyt pahanmakuiseen suklaaseen eli tätä ei kannata toistakertaa ostaa. Toisaalta, koira sen söi tälläkin kerralla.

Papu 20.11.2011 : Odotukset ovat korkealla tämän kokonaisuuden suhteen; tummaa suklaata, pähkinänougatia, paahdettua mantelia, pähkinärouhetta ja hiven suolaa. Ja kyllä tämä levy lunastaakin paikkansa lemppareiden joukossa. Ei moitteen sanaa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani