Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium fin 70% pekan & havssalt
Tuotteen Marabou premium fin 70% pekan & havssalt valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 27.11.2016
Tuoksuu tummalta suklaalta, yllätys, yllätys. Seassa näyttäisi olevan harvakseltaan pieniä pähkinän palasia. Niitä on liian vähän eivätkä ne maistu. Suolaisuuttakin on jokseenkin vaikea havaita. En myöskään tällä kertaa pidä tästä suklaan perusmausta. Tylsä ja vaisu tuote. Lopuksi saan suuhuni ilmeisesti muutaman suolakiteen, jotka tekevät mausta aavistuksen paremman.

Aki 07.04.2012
Tummaa suklaata ja pähkinää. Aivan lopussa puraisin myös suolakiteeseen, joka antoi vielä hienon lisän muutenkin hyvään tuotteeseen. Enemmänkin olisin suolan makua sietänyt, siitä pinnan vähennys. Parhaita 70% prosentin suklaita sellaisenaan nautittavaksi.

Eeva-Liisa 24.03.2012
Yllättäin suola ei toimi tummassa suklaassa yhtä hyvin kuin vaaleassa. Pähkinä maistuu vasta lopussa tuoden hyvän jälkimaun. Tumma suklaa on kuitenkin hyvää ja suola tuo siihen lisäpotkua. Kiva suklaa kaiken kaikkiaan!

Hanna P 02.02.2012
Laakeita paloja tummaa suklaata ja harvoja vaaleita sattumia. Tuoksu taasen tumman tuima. Suklaa aika kovaa, mut sattumat jänniä ja rohisia. Aika on tiukka suklaankin maku, mut jotenkin vaan niin jännää, mitä tää on? Suolaa, salmiakkia... En voi mitään, mut tää vaan kerrassaan kiehtoo ja sydämeni heltyy tälle outoudelle.

Iikka 29.01.2012
Tumman tuoksuinen ohut levy. Sisällä on pähkinäsattumia, mutta niiden olemassaolon tarkoitus lienee rohiseva pureskelyääni. Makutaiston voiton vie mieto suolaus sekä korkea kaakaoprosentti. Luulisi että, tummasuklaa pähkinöillä ja suolauksella saisi minulta viisi pistettä, mutta kuinkas tässä käykään. Jostain syystä en voi sanoa tätä niin hirveän kummoiseksi. Eihän tämä mitään perussuklaata ole, joten siitä jo tekisi mieli nostaa pisteet neloseen... mutten nosta. Sen verta kitkerä jälkimakukin on. Suolaakin oli liian vähän.

Teresa 26.01.2012
Taas ohuita, isoja tumman suklaan palasia brodeerauksin. Jotain sattumiakin on havaittavissa. Tuoksuu tummalle, vahvasti kaakaoiselle. Ompas ovela maku. Suklaa itsessään on kitkerähköä, mutta ei häiritsevästi. Vähän on makeuttakin mukana. Ja nuo sattumat maistuu ennen kaikkea suolaisilta. En nyt oikein tiedä tykkäänkö vaiko en. Ei taaskaan mitään pahaa, muttei kyllä älyttömän hyvääkään. Pyörii kakkosen ja kolmosen välissä.

Jarkko 20.01.2012
Tumma suklaa ei tuoksu ihmeemmälle, mutta maku onkin sitten eri luokkaa. Tässä on suolaa. Suola suklaassa on yksi parhaista mauste-suklaa-yhdistelmistä, mutta olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että maustekaapin ja suklaan ei tarvitse koskaan kohdata. Pähkinöitä tässä rouskuvassa levyssä ei ole valtaisasti, mutta sentään enemmän kuin joissakin. Suolasta moraalista plussaa ja ehkä vähän oikeaakin positiivisuutta. Vähän.

Satu 19.01.2012
Tummasuklaalevypalasia, joissa on jotain kovin erikoisia sattumia. Tunnistan ensimmäisenä suolan ja sitten suolan, vähän pähkinärouhetta ja vielä kerran suolan. Kaakao on tässä ihan statistin roolissa. Silti on pakko syyä vielä vähän. Nyt menee vettä. Ja paljon.

Päivi 19.01.2012
Litteä palanen isoilla sattumilla. Rapisee ja rouskuu. Suklaa on tosi kitkerää. Rouskuvat palaset lienevät jotakin keksinmuruja. Yhdistelmä on kauhea. Suklaa on aivan liian kitkerää ja suu kuivuu. Hyi olkoot! Enpä sillo hoksinut suolaisuutta kirjoittaa ylös. Luulin sen pienen sekunnin murto-osan olevan kuvittelua. Nyt jälkikäteenkö ajattelee, niin suolainen maku kyl käväisi suussa, mutta vain niin pienen hetken ettei tajunta sitä rekisteröinyt.

Kirsi I 08.06.2011
Tummaa suklaata, jossa on pekaanipähkinää ja merisuolaa. Kova ja napakka koostumus, tuoksu on vaimea. Suklaa maistuu tunkkaiselle, pekaaniähkinät ovat pieninä murusina harvakseltaan levyssä ja suolaisuutta suuhun tulee hyvin satunnaisesti. Suklaan maku ei imeskeltynä ja suuhun sulamisessa kohene, kokonaisuus jää ankeaksi huolimatta sinänsa mukavista pekaaniphkinöistä.

Mikko 04.04.2011
Pala on ohut ja sen sisällä on pähkinää/riisikrokanttia. Tuoksu on paahteinen ja tumma. Ensimaussa on vahvaa kitkeryyttä ja pienoista homeisuutta. Krokantit rouskuvat kun palaa pureskelee. Suklaan sulaessa tulee pähkinäinen maku suuhun. Ahaa, pähkinäsuklaata tarjolla. Tosiella puraisulla saa maku suolaisen lisän. Suolaisia pulsseja tulee jatkuvalla syötöllä, ehkä liikaakin. Suklaa on pehmeää ja paahteista, mutta terävät pähkinäpalat ja toisen puraisun ylisuolaisuus alentavat arvosanaa.

Milla 30.03.2011
Voi Marabou minkä teit. Kamala haju! Kärähtynyt bensa tunkeutuu sieraimiinin, en ymmärrä miten tätä ei luokitella virheeksi tuotteessa! Suklaan seassa on jotain pähkinäliusketta, mutta se on yhdentekevää, sillä kamala, palanut maku pilaa kaiken! Suklaa sulaa nopeasti, häviää suusta. Ihan kamala tuote, miten joku voi olla rasvainen ja vetinen samanaikaisesti?! Ainut positiivinen asia on suklaapalan kaunis ulkonäkö.

Elise P 18.03.2011
Tämä tumma suklaa tuoksuu lupaavasti pähkinälle ja seassa näkyy jotakin pieniä vaaleita paloja. Miten tämä on näin makeaa? Ei seassa taidakaan olla pähkinää, vaan jotakin keksicrispiä, joka tekee mausta todella makean. Tumma suklaa tasapainottaa makuelämystä ja tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisen ja maukkaan.

Minna Hi 28.02.2011
Voimakas tumman suklaan tuoksu, jotenkin maapähkinäinen, tai suolapähkinäinen. Suklaan seassa reilusti pähkinää. Maku on jotenkin yllättävä. Suola on isoina kiteinä suklaan seassa, en oikein osaa suhtautua tähän. Suklaa on kuitenkin itsessään vahvaa ja hyvää. Suola tulee kuitenkin liikaa esille pureskeltaessa (pähkinöiden takia tämä ei ole imeskelysuklaa). Hyvää pääpiirteittäin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani