Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium filled lemon & ginger suklaamuna
Tuotteen Marabou premium filled lemon & ginger suklaamuna valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 25.04.2011
Pesuainemainen tuoksu, mutta piparkakkumainen maku. Kuitenkin jotenkin esanssinen ja omituinen. Kuitenkin pirteä, samalla pistävä. Vaikea sanoa oikein mitään. No erilainen!

Oskari 22.04.2011
Keltaisia pikkumunia. Ällömakeaa. Esanssista. Jaffakeksin makuista. Todella pistävä jälkimaku. Yyh.

Sanni 13.04.2011
Kauniita pieniä suklaamunia kullankeltaisessa foliokääreessä. Tuoksu vahvasti sitruunainen. Tumman suklaan sisällä tryffelimäistä täytettä, jossa kirpeitä pieniä ”rakeita”. Maku on kirpeän sitruunamainen ja hivenen maistuu myös inkivääri. Raikas yhdistelmä, ei liian makea ja täyte sopii hyvin yhteen tumman suklaan kanssa.

Marika 13.04.2011
Iloisennäköisiä keltaiseen folioon kääräistyjä pikkusuklaamunia. Tuoksuvat kovasti appelsiiniesanssilta ja näyttävät melko tummilta. Maku on voittopuolisesti sitrusmaisen esanssinen ja pistävä. Rasvainen ja rakeinen, edelleen pistävä jälkimaku. Odotin enemmän.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani